29 december

Jobbat idag, lång lördag har vi också, fast de drabbas ju inte ja driket av slutar ju vilket fall som helst vid fem, imon blir det sju - tre. Kommer vara segt att gå upp med gud så skönt att gå hem tidigt :) ! Va segt att gå upp idag också kan ju bero på att jag varit ledig himmlans länge, suger bulle egentligen eftersom lönen kommer drabbas denna månaden. Jevla Jevla.

Blor nog super duper lungt ikväll lite max mat skulle inte sitta helt fel i min tomma maga, det var uber längesen jag åt där, innan i skolan va de lite av min och Helénes vecko grej ett tag. Och jag klagar inte !

Nyår snart och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Inte vad ja ska ha på mig eller ingenting! Planen var ju att fira nyår som vi alltid har gjort i Taberg, vilket har varit hur bra som helst ! Men har tänkt efter lite och det resulterade i att jag kommer få åka buss ensam hem på natten ända till stan ifån taberg, som sagt helt själv ! Eftersom alla andra är dalenbor. Så taggen är inte så vass på det längre, att sitta på buss alone. Finns ju fortfarande lite andra möjligheter kvar som innehåller middagar å så vidare, men vi få se vi få se.

Sista lördagen på året ! Va rädd om den !

Skulle ge mej på de där med cupckaes igår, måste väl ändå ge ett litet G för att vara första gången. Dock blev den rosa frostingen nästan för rosa !
image350

27 december

Längesen uppdatering nu, men jag har inte redigt orkat. Tid har jag deffinitivt haft för jag har nästan varit ledig en vecka, men har fåttdagarna att gå ganska bra ändå ! Julen va jätte bra. Nöjd med klapparna. Och theos första jul, han reagerade inte på tomten ett dugg kankse är han lite liten för de ännu. Han var söt som vanligt :)! Juldagen spenderades hos födelsedags barnet Heléne sen vidare till vårt bokade bort på apt, Apt var inget och hurra för, inte nått. Förutom sällskapet då förståss och helröret lite då. Så jag och becka begav occ till tror det eller ej, men huset. Riktigt roligt faktiskt och massor massvis med folk. Slager dansgolvet är ju något med de stället man saknat!

Sitter och försöker få igång guitar hero på xboxet nu, men det går inte så bra för mej. Satt och spelade de för en stundsen då funkade de galant, jag behövde bara lite finger paus. Nu vips i taket så får jag inte igång det =/! Hoppas Chrille kommer sen så han kan lösa mitt största i lands problem.

Mat väntar nu, tjao!

22 december

Ska strax äta fläskfile och hasslebakcpotatis :). Mummsfillibabba. Varit och stimmat på både stan och a6 idag. För att uppdatera kändis världen lite så har jag sätt både idol daniel och karl martindahl idag, wohoo kändis ena efter andra, (hrmf?not) Den ena fikade den andra shoppade alkohol. Jesus vad folk de var på systemet helt packat. damn alkoholen flödar i massor. Imon blir det lite julfirande hos morsan :) ! Sen på the big day är vi hos farmor och farfar allihopp. näst intill!

Jag orkar inte redigt med dig just nu, du bara säger och säger lovar och lovar. Men vad händer? Inte ett sandkorn rör sej. Bullshit med dej !

20 december

Chicki mama blev det iallafall tillslut. Sen ner till staden köpte julklapp till chirll hoppas det blir bra. Det får de bli helt enkelt :) ! Sen kom daddy och vi köpte de sista till alla småttingar. Hittade mej också ett par fina skor som jag inte redigt kunde låta bli. Och helt plösligt märkte jag att lönen hade kommit in idag :D ! Det tackar man ju inte nej till.
Annars ja som vanligt. Ska väl checka lite mer tv nu. tjohoo !

Här är dojjorna.

  
jag gillar dem.

spice up you life

Spice girls official reunion nyss slut på tv4, ni missade väl inte dessa underbara tjejor?

image346

20 december

Dåligt av mej men jag orkade faktiskt inte gå upp så jag var på jobbet vid halv nio idag. Så jag missade julfrukosten med tomtegröt smörgås julmust och stämning och julklappen. Fast julklappen tar ja imon :). Då har vi julbord också. Smaskens ! Ska strax luncha med Elin, vi har ett problem bara vi vet inte var vi ska äta. Finns många alternativ att välja mellan, chickimama, jensens bof house, tacotallrik eller sallad ala kaffe paus. Nåväl när det problemet är ut världen ska jag ner på stan och försöka köpa det sista. Goch vad pengar jag har gjort åt nu på sistone !! Men men de kommer nya :) ! Inget att sörja över !

19 - love


 

image345
Jag älskar dej !

(var bara tvungen att bjussa på denna finfina bild)



19 december

Dator dags nu igen. Kollat på svensson svensson. Haha, vilket nöje. Fann mej inte sunes jul på vip? Konstigt nog dåligt. Hämtade ut mitt hm paket också när ja öppnade det kom jag på att ja beställt en julklapp till morsan, så nu får hon en till. Hade totalt glömt bort den. Undrar om jag orkar opp imon till halv nio? De låter lite kämpigt måste jag säga!

Jag vill göra nått, börjar bli rastlös. Typ baka eller bara gå någonstans och ta en cider?! Hade varit kalas mysigt ju!

Massa grattis till lilla Heléne som fyller år idag iallafall ! Hipp hipp hurray !!

Hipp hipp hurray heej!

image342

19 december

Bara latat mej änsålänga idag, men nu ska jag allt hoppa in i duchen och gå till torpa så jag får lite frisk luft! Hämta ut mitt paket och hyra en film, sunes jul funderar jag på ! Den är mys ! Kanske tralla förbi mamma ocskå om hon är hemma förståss? Julklappsutdelning på ikea imon som sagt, undra vad vi får? haha.! Sen blir det byta julklappar med Elin och Jesscia vid halv 22. Goch har inte köpt något än, men vaddå det är ju en hel dag kvar? Tror jag vet vad ja ska köpa till Elin, kommer blir super bra ! Jessica är dock lite svårare. Pappa tyckte inte att man kunde köpa en katt och ge bort i julklapp, haha. Så de får bli nått annat =/ !

Jaja, de problemen tar jag imon !
Hejdåhejdå

18 december

Här sitter man nu igen och lyssnar på julmusik efter en dag på jobbet och en svänga på a6 med Heléne :) ! Köpte en julklapp till så nu återstår det bara några sisådär fyra fem sex sju stycken! Kök idag på jobbet lagade carton bleu med kall sås, om de nu stavas så? Något sådant iallafall. Veg tortillas och pytti panna som alternativ ! Folket vill ha min vanliga kalla sås med ägg och räkor. De frågade när de fick den nästa gång :) ! Damn och jag som aldirg smakat själv. haha ! Julklapps utdelning, tomtegröt och smörgås på tordag vid halv nio. Är ju ledig, men klart man pallrar sej upp för en julklapp :D ! Det är lite stämmning över det hela också. För någon annan julklapp har ja ännu inte lyckats vinna av de 24 som ligger under granen i personalmatsalen. Fast finns ju fem chanser kvar !

Ledig imon ska bli skönt att få sova !
Hämta ut mitt paket ifrån h&m också, goch vilken tid de har tatt för att få hem de lilla?

16 december

Söndag, redan och igen! Goch tiden swischar förbi. Gick iallafall topp på jobbet idag. Typ konstigt lugnt, massor med bilar på pakeringen, fast alla är väl inne på a6 och snurrar efter julklappar så de har väl inte tankar över på mat. Börjar sju imorgon igen och tisdag =/. Så ska strax vila lite tror ja , fast då kommer jag somna och vakna imon. (i tid om jag har tur). Bäst jag ställer klockan! Haft lite happy birthday kalas för Pappa idag. Kusinerna satt klistrade framför playstationet och Theo satt och diggade till gummibear för fulla muggar. hans favvo låt! Värsta sötingen är han !

Andra avenyn ikväll ocskå, de härliga med söndagar !

Bjussar på en härlig jullåt här så ni får lite stämmning!
 
Santa can you here me! Hittade ingen bra video. Men Britney kan alridg bli dåligt!
Så de är bara till att njuta av hennes lyckliga dagar !



Shrek/vilo dags nu ! Bye bye

15 december

Oj, dålig uppdatering på sistone, men har helt enkelt inte orkat eller hunnit med. Sitter här en lördagkväll och segar, lite sugen på fest är jag allt, men jag hoppar det idag likaså igår. trött som ja vet inte vad och tidigt jobb imorgon börjar vid sju redan. Var ute i torsdags, det får räcka för denhär veckan Då snurrade vi runt på apt, centrum och olearys ! Jag och pappa har precis slått in massor med julklappar, tror det blev 22 stycken :). Ändå är det några kvar, iallafall för min del, Till Älskling, rickard, farmor & farfar, mormor, morfar, pappa, elin och Jessica. Puh !

Grattis till Daddy som fyller år idag ! Hipp hipp !

yesyes, Dags att kolla om jag finner mej något bra på tvn. Undra vad man ska äta för något ikväll? Något så fint som macdonalds kanske? Smidigt och bra ! Hyffsat gott också.

8 december

50 cent konserten va så jäkla bra ! Om man inte gillade han innan så gör man det nästan deffenitivt nu iallafall ! Helt hipp hipp hurray bra var det !  Helt såld ! Han uppträdde Verkligen med alla låtar man kan tänka sej. Så det var bara till att digga med till , candyshop, pimp, windowshoper, just a little bit och massa massa mer ! Höll dock på att frysa ihjäl i kön, det gick så jäkla slött när det började släppa in så de va sjukt. Men det kroppsvisiterade alla innan dom släppte in och kollade igenom alla väskor. Tänk attt göra det på flera tusen människor inte konstigt det gick segt fram ! Good va kallt de va att bara stå och vänta! Har inte lagt in korten ännu, men det blev väl knappt inga bra heller.. Men ska checka det i morgon.!

Ikväll blir det ut och slira, först blir det förfest at huskvarna norrängen! Sen vidare till... ja jag gissar väl på det vanliga! Dax för duchen!

Köpt ett nytt spel i dag också eller rättaresagt bytte det jag köpte igår för de va så jäkla konstigt inte som jag trodde de skulle vara, så jag fick byta :D ! Bytte till raymen, wohoo ! ´Han gillar jag !


6 december

Om en halvtimme åker vi. Ska bli kul att göra norrköping, se om dom har några affärer att hurra över. Lagerhaus iallafall :) ! Sen vid sex tiden blir det 50 cent. Hurray ! Min skiva är klar så jag är inprincip redo att ge mej iväg. Macdonalds blir det också. Har en liten aning om att jag komemr vara trött på jobbet i mon =/. Blir säkert sent i dag. Men va sjutton jag har ju en ledig helg framför mig !

Bye bye !

5 december

Jesset gick precis suttit här och lyssnar igenom massa gamla godingar å you tube och spelat förståss. Nu har jag verkligen fastnat igen på en bana, helt omöjlig. Gaad va irriterrande det är, hallå det är ett barn spel så låt mej klara det ! Sitter och försäker ladda hem de fåtal låtar som saknas till min skiva som ja ska bärnna tills norrköpings färden imorgon! Men pogramet har helt gått och lagt sej, det funkar inte alls för stunden. Bad you ! Iallafall som sagt 50 cent i mon, jag kommer jubla. hahah !

Gonatt hej!

5 december

Måste väl nästan säga att jag är så gott som u tvilad efter sexton timmars sömn nu. Tänkte bara gå och lägga mej för att vila i går vid sextiden, men så blev det inte redigt. Vaknade inte föräns halv tre, då fattade jag ingenting varför inte chrill låg jämte mig eller varför jag hade alla kläder på mig sjal och hela kittet. haha. Men sen kom jag på att jag vilade juste ja och det slutade såhär. Chrill kunde inte komma trots hundratal sms och missade samtal,  för jag sov som en stock och hörde inget. Sen somande jag om bums igen vid halv tre och vaknade vid tio :). Gottit var väl tur att man var ledig idag annars hade jag säkert försovit mej. Ska iallafall luncha med älskling idag blir väl sir simons om dom har något gott att erbjuda.

På lördag ska jag och Klara ut och slira, det kan inprincip sluta hur som helst :) ! haha.

Dags för kläder och smink ! Hej så länge

3 december

Var väldigt segt att gå upp i morse, sov hej dundrandes gott i natt asså. Uppe med tuppen imorgon också, det får gå för jag är ju faktiskt ledig på onsdag ! Tog en svänga på stan efter jobbet med Jessica, tänkte bara gå en snabbis för att handla min rengörings grej. Men det blev hela två julklappar också, till Theo och mamma :) ! Bra jobbat, endel kvar nu bara...Men jag gillar det. Strax efter vi kom hem cycklade vi till torpa, eller jesscia cycklade och jag åkte på pakethållaren :), lagom jobbigt. Iallafall fixade så att mina kort blir tillbaka skickade TILL extrafilm, den där räkningen kommer bli väldigt försenat, redan tio dar =/. Hämtade jessicas internet också, så nu kan hon surfa bräda igen ! Woho vilken ståhej.

Dags att lägga mej och spela sen sova !
50 cent snart, filurigt ballt ;D!

Byebye

2 december

Va som sagt ute och slirade lite i Fredas ändå, helt okej kväll sådär oväntat som bara vi kan. Vi fick iallafall behålla våra tvättråd på trosorna, haha. Inte ett dugg segt att gå upp och jobba på lördan faktiskt. Slutade vid tre idag så då kom älskling och hämtade mig så åkte vi till julmarknaden, Jätte mys att gå där och strosa runt och fika. Egentligen är de väl inte mycket och hurra för det är mest för sakens skull och för att det är mysigt. Hoppas vi kan fara iväg till jul på liseberg, det hade varit enormt mycke mys !! Hoppas vi hinner med det bara =/ ! Har köpte mej ett playstation två idag också :D ! Så himmla roligt, så nu spelas det crasch bandicot för fulla muggar, askalas :) !

Första advent idag också, woho !