30 November

Jag vet inte vad det är med oss men vi kan verkligen inte sitta still och ta det lugnt. Jag och Jessica. Vi har käkat pizza hyrt movie och köpt chirre, men sen blir vi rastlösa och kommer fram till att varför sitta hemma en fredags kväll? Så vi bojkottar de här med filmen för en stund för nu ska vi dra ut, alltid som roligast när de är oplanerat sägs det ju. Jobb i morgon för båda så de blir väl lite lite lugnt iallafall.

Tack och hej för nu!

30 november

Vaknade precis typ :), himmla härligt. Speciellt om man tänket på att chrill fick gå upp halv sex och åka till jobbet :P, hehe ! Men ska bums hoppa in i duschen nu för sen blir det en svänga till stan. Allas våran Becka har kommit hem så man måste ju passa på och träffa henne när hon väl är här :) ! Saknar henne massor faktiskt, vilken fin sommar vi hade 2006, va nog konstant hela tiden ! Så himmla braigt !

Men dags att kila nu så man hinner bli färdig innan vi ska gå på stan !

Bye bye !

29 - typ dör av skratt

Hahahaha dehär måste ni checka, jag tror jag dör av skratt !
 
hahaha tv4 tabbar..


Erkänn så jädrans roligt?! hahaha skrattanfall på nyheterna.

29 - 50 cent

Kom just på att det bara är en vecka kvar till 50 cents konsert. Och tror det eller ej, men Linda ska gå :) ! Givet ! Haha, sitter här och försöker uppdatera mig lite inom hans musik. Yeah !

 

29 november

Vaknade redan vid nio tiden idag, det är kors i taket för att vara mej. Fast jag skulle väl kunna somna när som om jag la mej i sängen. Ska nog lägga mej och kolla på råttatoulie. Den filmen är så jädrans söt ! Får väl se om jag orkar pallra mej ner till stan sen och luncha med Jess, det hade varit smarrit gott fast jag ska ju sluta med att äta ute var dag de går åt aldelles för mycket pengar på sånt. Ikväll kankse de blir käka på idasrestaurang med Carro, Cajsa, Linn och Elin, kan bli ur mys. Om vi bara får tag på skolan någon gång så vi kan boka försökt sedan jag vaknade ungefär =/. Bad !

Visst ja fick paket av älskling i förrgår, jag älskar överrasknignar :) !

Ska väl fortsätta med min städning så de blir klat !

28 oktober

Sitter här och lyssnar på julmusik nu, hur mys som helst !! Jag gillar julen, alla samlas hos Farmor och Farfar. Fick en ny kusin för en vecka sen också :). Nu får man se till så att man inte missar att köpa julklappar till någon när de finns så många småttingar. Till Theo vet ja nog vad ja ska köpa iallafall, fast han kanske är för liten för det? hmm få se vad de rekomenderas till för ålder innan jag köper det.

Fikan på ikea va mumms, det är himmla billigt faktisk gick på ynkla 25 kronor för både mig och Jessica. En kardemulla bulle och en chokladbalelse. Sen tog vi oss en tripp på a6 också, köpte lite små skit. Fondution pensel, söta hjärt örhängen, ansiktsmask och underkläder. Sitter och väntar på älskling nu. Jesscia va lite små sugen på utgång men ja känner inte för det faktiskt, sorry borry !

Någor bra på televisionen ikväll?

28 novmeber

Ledig idag har väl luggit och slappat ända till nu typ, hunnit med att ta mej en dusch också ! Ska snart bege mej ner till staden för att möta upp Jess från hennes work, sen ska vi fika. igen. Guv vad vi fikar nu för tiden senast var igår, men de är så himmla gott :). Iallafall a6 och stan med Jessica igår lite snabbt, köpte mej en ny t-shirt och strumpor ifrån carlings. Sen köpte vid med oss macka från mackmåleriet och fika sen hem till Jess för att gotta i oss det !

Mitt tappade ikea kort är uppfunnet, tacka gudarna för det, guv va närvös jag blev, puuh !

Dags att kila, för nu !


Nya t-shirten, nice.

26 november

Gud vad trött jag är, men ändå sitter jag här. Fast man är ju tvungen attuppdatera sej lite då och då. Ska väl gå å kosa ner mej strax, börjar sju imon, värsta tidigt. Fast himmla skänt att sluta fyra faktiskt då har man iallafall dagen framför sej. Himmla glad att jag slapp det nya kassa systemet som vi skulle börja med idag, puuh ! Ibland är jag för bra på att slingra mej undan. Fast slingrade å slingrade var det väl inte riktigt, det var väl mer så att jag inte har kassa så ofta, men de behöver ju inte nämans!
Imon blir det italienska biffar med rostad potaits. Plus något veg plus något alternativ.

Var preics hos Jessica för en stund sen, satt bara och tjötade lite, det behövs ibland ! Hade gått jätte bra på hennes första dag på nya jobbet idag. Jag ska köpa massor med smycken av henni ;) ! På tal om något helt annat så lyckas jag verkligen med på tok för mycket. De korten som jag skickade tillbaks till extrafilm, det har tippat ner i min brevlåda nu igen ! hahaha. Egentligen är det kul eller det är kul, fast nu kommer räkningen bli betald ännu senare än vad den skulle. ! inte braa !

Nåja lägg dags. Puss och kram för nu!

25 november

Vid halv tre tiden i natt kom han in klampandes änåd, kors i taket ! Han var verkligen hur gullig som hällst, och allt känndes helt plösligt bättre igen, tackar gudarna för det ! Snackade också med en full och glad sture, haha han är för rolig. Haft en sån mys dag idag, vi har bara luggit i sängen inprincip helaste dan käkat pizza och kollat på tv. Tagit oss en kvälls fika på det nya fiket. Coffee house by george, gillar dock inte namnet. Men de va jätte mysigt där inne och tok mycket folk. Ett söndags nöje som borde göras deffenitivt oftare ! Hoppas på att allt kan bli bra nu igen. Det känns som vi är på bättrings vägen iallafall, hoppas verkligen det ! hihi !

Ska ut och gå med Jessica nu, blir väl en promenad till torpa!
Sen ska jag njuta till tre nya andra avenyn avsnitt medans älskling jobbar natt :) ! Jag gillar söndagar ! Jobb imorgorn börjar kvart i elva så de är lugnan. Nu måste ja kila. Och på med den varma gosiga vinter jackan som inte finns ! En ynkla månad kvar till jul nu kom jag på, jesees!

image339

24/25

Jag kommer inte över det hur jag än försöker, kan min hjärna inte bara sluta fungera för ett tag? Please please please. Är väl totalt dissad måste jag säga (nu igen), han dök inte upp nu heller och stängt av mobilen för att jag inte ska kunna nå honom, ovanlig hrmf`? Varför måste man hålla på så förstår inte? Varför inte bara ringa och säga de du vill ha sagt med dehär? Jag orkar inte gå runt och bara hoppas på att få träffa dej. Min hjärna blir helt knas på sånthär.

Har lyckats underhålla mig ikväll ändå, mys kväll med Elin och Jessica, chips, godis, skruva den som beckham och sallad ifrån kaffe paus !

Hur som helst, det finns väl alltid något positivt i allt som händer? Right?

image338
jevla jevla kärlek!

24 november

Jahopp, nu förtiden får man väl säga tack för titten och nöja sig med det lilla man få se av dej. Jag värkar inte duga någonstans längre, well well. Jag orkar inte deppa ihop mer nu, gjort det tillräckligt nu. Hela dan snarare? Jag måste bli bättre på sånt här, måste klara det och vara stark. Men varför har man så starka känslor för något? Jo för att man älskar den/det. Men varför ge och ge och aldrig få? Fråga mig inte. Nog tjatat om dehär. Jag ska börja bli positiv nu, till allt ! Få se hur de går.

Nu vet jag inte redigt hur kvällen se ut eftersom planerna föll pladask. Men nånting roligt ska jag banemej hitta på för här orkar jag inte sitta och bli till ett russin !

Bye bye have fun !!

gidrakslägaJ

24 november

Igår efter jobbet blev det bums till systemet och hem och göra sig iordning. Jag och Jessica hade bestämmt oss för en spontan utgång. Satt hos henne först sen blev det Centrum för ovanlighetens skull, två shots bricker på amour också. Jädrans de va en bra kväll asså, vi lyckas för det mesta ! Haha massa roliga kommentarer från gårdagen från början till slut kan man säga, både i bankomatkön där vi kom på att vi va rätt osmarta och när vi stog med våran chickimama mat och väntade på bussen !! haha :)

Lagar käk nu, helstekt ytterfilé med kroketter och grönpeppar sås, de ska bli smaskens !
Måste nog vända på köttet nu !

Hej sålänge.

23 november

Det hjälper inte vad jag än gör, vad jag än skriver. Så jag får väl helt enkelt ge ansvaret till honom, jag har gjort mitt känner jag. Ska strax iväg och börja korka upp, känner att känslorna kommer falla ut i tårar om jag dricker för mkt så det får jag försöka hålla mig borta ifrån, eller så kankse det är bättre, så man kommer i ett sånt stadie där man inte tänker på det, Fast jag kommer alltid gå runt och tänka på det och oroa mig så det är inte heller bra. Nåväl får väl se vart kvällen leder mig. Jag är iallafall ledig helase helgen, galet skönt ! Så det kan väl inpincip sluta hur som helst.

Bye bye !

22-

Blev fika på winerkonditoriet och varmchoklad ! Kom hem precis och hade hoppats på att du skulle hört av dej, men ikke !
Jobb i morgon, fredag igen redan, vet i sjutton inte vad som händer? Man har ju inte direkt någon man kan mysa med längre, så vet inte vad jag ska ta mej till? Något funny som händer?

Det svider.

Hurray!

Hipp Hipp Hurraay Till min Jessica ! Hon fick jobbet ! Yeees !
Jätte glad för hennes skull, ska bjussa henne på fika sen som en liten firning ifrån mej ! Hipp hipp hurray !

Nu ska jag laga färdigt min mat !

22 november

Sov länge idag iallafall, sitter fortfarande här med täcket runt mig och segar. Väntar på Jessica, hon är på väg hem ifrån nässjö nu ! Så borde väl hoppa in i duschen strax, Vet inte redigt vad vi ska hitta på, måste göra något kul innan jag deppar ihop!! Pappa åkte till Riga idag också kommer hem på sönda eftermidda och åker sönda kväll igen till norge.

Jag måste åg och posta tillbaks alla mina kort också, lite försent egentligen eftersom räkningen skulle betalas senast i dag, men de är väl bättre sent än aldrig!?

Dags att kila !

Usch fy dehär trodde jag verkligen inte !

 


21 november

Kolsvart när man åker till jobber och kolsvart när man åker hem, fy vilken skam egentligen, Det är mörkt helaste tiden, man blir enbart trött och seg av detta mörkret. Hoppas snön kommer snart och lyser upp lite, fast brr vad kallt det kommer lbi då, har ännu inte handlat mej en varm gosig vinter jacka. Ett måste snart. Ledig imon, ooh yes, Massa med sovmorron kommer väl förmodligen vakna uber tidigt bara för det. Men jag ska iallafall ligga och njuta när Chrill åker till jobber vid tjugo i sex :) ! Utvecklingssamtalet idag gick bra, det var inte så hemskt som jag trodde, De tog väl cirka två timmar, tiden näst intill flög förbi, vet inte alls vad vi pratade om så länge? Men linda i ett nöt skal slarvade givetvis bort lappen igår efter jobbet så kunde inte kolla igenom så värst noga. Men de löste sig ju !Vill fika med mappelen snart, men det får väl hinnas med nästa vecka?

Jag vill åka till Kostaoutlet, tror att man kan finna sig massor med bra och hyffsat billiga julklappar där även lite stuff till mig själv!. Ta mej dit någon :) !

20 november

Blev vistte inget uppdaterande i söndas, men som sagt åter till lördagen. Hade en jätte bra kväll förutom de där då. De vart förfest at gräshagen, åkte sen och kikade till Tinas happy birthday party sen vidare till centrum självklart, Kilade som sagt iväg en sväng till amour och tog shotbrika och sen återigen till Centrum, bilderna har jag inte orkat lägga in ännu, men de kommer.

Igår blev det hokey mys på o´learys, med de bästa ifrån våran dal. Dock blev de väl inte så mycket hokey tittande pågrund av att sändningen craschade miljon tals gånger, men det blev iallafall storvinst plus gott käk och väldigt bra sällis !

Varmkök idag, blev pasta och köttfärsås, en veg pasta sås och till alternativ lax med rotfrukter & ägg/räk sås. Börjar tidigt imon igen, gjort de lörda, sönda, måndag, och Tisdag nu, Det börjar ta på krafterna måste jag säga att vara uppe med tuppen var dag., men på torsdag är jag iallafall ledigt, ska bli skönt att sova sen är det jobb på Fredag igen. Utvecklignssamtal imon med Erik, gaaad jag hatar utvecklings samtal. Sitta där i ca två timmar och prata, bedömma sig själv och bedömma Erik. lalala vad ska jag säga? Ska väl ta och kolla igenom alla papprena så jag är lite förberedd iallafall. Wish me luck ! Fast han sa iallafall idag att jag inte har något att behöva vara nervös för :), men ändå !

Antar att det är läggdax nu, Imon ska jag hålla tummarna vid två ! Aldelles lagom till rasten !

18 !!

Jag vet inte vad jag ska säga känner mig bara så totalt misslyckad just nu. Det börjar med amour där en gammal klasskompis som för övrigt gick i min klass ettan till trean på bäckadal som säger att jag är ofräsch och ful till min pojkvän, OKEJ, tyck som du vill men jag är iallafall färschare än dig för fan jävla mongo rent ut sagt aldigt haft något emot dig innan men när jag fick höra dehär så tog de totalt stopp för dig, ett stort sträck över dig, right !!!! Sen träffar man sin pojkvän allt är fird och fröjd, innan hon kommer som han gör slängkyssar och pussar efter, jag gick en bit bakom,  jag kollapsade rent ut sagt inom mig!! Trodde aldirg de skulle hända, visst jag kankse låter svart sjuk, men inte om man bråkat om henne förr, då ska det inte hända igen. det får ta stopp någon gång, som det troligtvis gjorde här. Jag älskar dig det vet du så himmla väl mest av allt, men synd att man inte kan få samma känsla tillbaks, jag ger faktiskt upp nu, de får vara slut på dehär. Det ända du kan säga är "sluta"?

Gav min present till dig igår med, varför gjorde jag det igår? Just nu känns det meningslöst, kunde lika väl gett den till min bror som behöver den och är värd den ! 1000 spänn åt pipan (som det känns just nu) !!

Jag behöver dig nu Jessica, vill mest av allt komma upp till dig och gråta ut, men du sover nog. Du är den bästa jag har, du förstår mig, den ända som bryr sig :( !
image337

Annars utöver det har jag haft en jätte bra kväll med de bästa från tabergsdalen ! De som jag saknat masor ! Skriver mer om det imorgon!! Lägger också ut lite pics. Bye bye !

16 --

Ååh sur jag blir på min tv, kom preics hem från Jessica där Emma och anna just nu sitter och pimplar. Gick hem för att inte få suget och kolla på idol, men min tv fuckar sej !! Ljud men ingen bild, blir galen varför kan teknik bara inte funka? Så jag får väl helt enkelt sittar här och lyssna och kolla på svart bild, suger håårt ! Jevla Jevla, nu ska marie sjunga iallafall hör jag ! Får väl städa lite på mitt rumistället sen ska jag äta pommes tallrik med rödlök sådeså !


16 .-

Äntligen färdig med alla bilder, så nu sitter de på sin plats i albummet, text till bilderna får bli ett annat år, det orkar jag verkligen inte med just nu ! Ska upp till ica och köpa något gott så jag överlever kvällen, det blir lungt, där med basta. Älsk kommer inte föräns vid halv tio :(. Så jag får väl klara mej själv tills dess med idol och så. Ska va lite sälle åt Jess på pizzerian också !
image245
Kreta <3

16 November

Tiden har rullat på snabbt idag, varit på a6 med mamma och moster, käkade på dragon. Sen en liten sväng på ikea. Köpte mej bara två paket till med fotohörn, blev så sur igår när jag ändå tagit mej tid till att sitta och pyssla med korten så tog hörnen slut efter någon timme, nu är det väl cirka 100 bilder kvar bara :), puuh ett evighetsgöra! Fredag idag? So?   Nää, vet faktiskt inte vad jag ska hitta på om jag ska ta det lugnt med en film, chips och en chrill eller om jag ska korka upp med Jess? Dock så finns det en brist på alkohol just för tillfället ! Och Pappa är i nässjö och fixar med vårat barbord. Som vi ska göra själv för att det inte finns något som faller oss i smaken ! Work work imon också, borde vara pigg till det ! niotillfem.

yesyes, bild time !

15

Efter ett letande efter hans present både på stan och a6 började jag ge upp, men fick i sista sekund innan geuppet höra att den fanns i huskvarna. Orken att ta sej ända till huskvarna fick mej att ge upp lite till men ringde då Pappsen så nu är det löst han hämtar mig vid fem :) Hoppas nu han blir nöjd! ! Träffade även mygget och mollin på stan, hejdundrans vad längesedan, måste säga att det är en enorm saknad, lördag mayybe?! Undrar vad jag ska äta todaay? Börjar blir enormt hungrig efter föda, min lilla frukost bestående av smörgåsrån och oboy håller inte längre !
image335

15 -

Sitter på youtube och fann denna otroligt gamla goa låten :


15 november

Sitter här i mina mys tofflor och täcke. Chrill har precis åkt till jobbet så jag ska väl strax duscha och bege mej till stan eller a6 och inhandla min kjol som jag lagt undan och presenten till honom som han väntar så mycket på :) ! Tänkte ta tag i mina kort idag också och sätta in allihopp i fotoalbummet, så jag kan skicka tillbaka alla dubbletter om det inte är för sent, har kommit fram till att jag köpte ett väldigt jobbigt album de tar sån jäkla tid att sätta in alla !! Nu ska jag lyssna på lite julmusik :D !

Håller tummarna för min jessica !!


14 -

Dags för Top modell strax, sen kommer älskling vid tio tiden med mat till mej :). Ingen nyttig dag dehär, fast hur ofta brukar jag har en nyttig dag? Aldelles för sällan faktiskt men huvudsaken är att jag mår bra, och jag mår finemang ! Hittat en söt tröjja på h&m, men osis som jag brukar ha är den självklart slut i nästan alla storlekar, fy !


14 november

Vaknade nyss, somnade visst när jag höll på att skicka lite picture till Jessica. illaaaa. ! Vi har iallafall varit barnvakter åt lilla theo idag elva till halv tre, vilket innebärde massa gående, varit ute hela tiden! gick lite på stan å så, hittade mej ett par ful/snygga skor som var så himmla härliga och värma, de tåls att fundera på. För det börja bli mycket frizzziing om mina tassar att vandra runt i tygskor. Theo är verkligen sötast i världen ! Jag klagar inte på att vara barnvakt åt honom, han är hur fin som helst. Jätte lugn hela tiden, super duper bra. Annars hade jag blivit lite nervös tror jag :) !

Få väl se om jag orkar gå upp till Jessica strax, hon lagar man så man kanske skulle gå upp och naffsa till sej en bit? Har visst råkat äta upp chrilles finfina choklad som han fick av mej igår, men man kan faktiskt inte lämna sånt framme på mitt bord om man vill behälla det, då tar man det för givet :) !

Jess är sugen på lite utgång ikväll, va ju ioförsej döö längesen man var ute på en onsdag, men jag veeet inte? Räcker energin till det?

image332
Oj vad stor den blev, men va attans !

13 November

Sitter här hos Jess nu, vi lagar käk :), Örtkryddad kyckling med barbecue potatis, himmlans smaskens! Känner mig lite taskig för chrill får inte sitt tredje paket förens på torsdag visst :(, sorry borry !! Va planerat att hann skulle få de yesterday! Ledig imon, sovmorronn it´s, Kanske ska vara barnvakt till lille theo också, sötnöt!

Jessicas tangenbord är carzy så byebye !!

12 november


Trixat och fixat lite på bloggen, är väl inte så värst nöjd, haha, Det ser mest B ut !! och jag har totlat glömt bort hur jag ändrar färg på ramen, bu ! Men dehär får väl duga ett litet tag orkar inte fixa mer just nu, ändrat klockan iallafall så den är innanför sträcket ! Något bra!

I lördas va det lördagsmys hos Elin med chips och cider vilket senare ledde till utgång, Centrum blev det ändå tillslut trots andra tankar, jätte bra och rolig kväll. Brukar väl bli så när det är oplanerat ! Igår fyllde älskligen år, han blev super duper glad för presenten, han älskar det ! De tredje paketet får han i morgon, väntar man på något gott väntar man aldrig för länge !

Jätte lugn dag på jobbet idag, tok lite folk !  Rätt skönt efter en helgs arbete, hade en praktikant vid min sida också, bara jobb imon med  7-16 sen är jag ledig. Sjutton vad trött jag är när jag vaknar må jag säga, 7 är tidigt super duper tidigt. Varmkök imon då blir det kassles med champinjon sås och ris, champinjon gratinerade zuccini och något alternativ?, har en praktikant då också. Jag gillar det !

MASSA GRATTIS TILL HELÉNE SOM HAR TAGIT KÖRKORT !!
Hipp hipp hurrayyy !
(Känner mig lite efter på den frånten, nästan efterblivet efter)

8 November - Pinsamt?


haha, gud !! Vad mer kan man säga?`

Har iallafall varit ledig idag också, latat oss helaste dan super härligt lunchade lite på dragon. Gott som alltid ! Jag hade rätt roligt åt när han skulle köpa snus, han hade inget legg med sig så de gick inte så bra värken på coop eller pressbyrån, haha. Så sen åkte vi till shell när vi hade hämtat legget då frågade dom givetvis inte :) ! Tss. Nu har jag fem arbetsdagar framför mig, 9 -17 imon kallkök med klara :) ! Det betyder att det mesta kan hända, Vi brukar ju lyckas om man säger så, med choklad bollar och annat ! Fortfarande nöjd med mina inköp från gårdagen ! Nästa tripp blir väl ullared? Jul på liseberg också !

7 november again

Lägger in bilderna nu istället så jag har det gjort, here it is :

image327
Grå kofta från rut m.fl
svart linne med rosett från rut m.fl

image328
Blå tunika från monkii
Svart långarmad med knäppning också ifrån monkii

image329
Bodylotion från rut m.fl
Ryggmassage insekt från mique
Diormascara Kicks
Spargris mique
Svart väska från h&m
Godis godis lagerhaus


Är typ samma sorts tröjjor som jag köpt, men jag gillar dom och de är i stort behov så jag är super nöjd ! Presenterna visar jag givetvis inte :)

7 november

Dåså en väldigt bra dag i underbara göteborg är över. Är super nöjd med våran dag, slapp komma hem tomhänt iallafall, skönt det ! Inhanlade en jätte mysig kofta, en svart tröjja, ett linne, en tunika, väska, dior mascara, "Till en godisgris" godis, En guldig spar gris, rygg massage insekt, haha dö skön, bodylotion, liten present till pappa som han ska få någon gång när han minst anar, fast det måste närma sej jul lite mera först. Ja de väl väl näst intill allt tror jag. Härligt att få förnya sin gradrob lite. Bilder kommer kankse i morgon om jag orkar ! Jag gillade den nya rut m.fl, inte hade jag någon aning om att vero moda "tagits bort", när hände detta?

Justde köpt en present till älsklingen också, hoppas att det blir bra, jag tror det ! Så nu har jag iallafall två presenter fixade, kanske ska ge mej på en tredje? Imon ska vi luncha ihop, mys ! Sen blir det väl en solning och fika med Jessica, fika skadar aldrig ! Ni har väl hört talas om den metoden lixom?


Bring it on nu , bye !


6 november

Gick jätte bra på jobbet idag, låg så himmla bra till jätte gott ! Dock så kom inte praktikanten idag ! Så fick klara mig alone ! Är tröttare än tröttast nu tror jag, sov så himmla jätte gott i natt men man vart tvungen att pallra sej upp tjugo över sex. Imon blir det inte heller någon sovmorron, men det gör mig inte ett endaste dugg för imon bär det av till Göteborg med Jessica :D ! Hur bra som helst ! Äntligen kommer man iväg lite. 9,04 går tåget, pigg och glad kexchoklad, ska försöka få med mig shopping humöret också ! Inga dimmor!

image326

Sitter och funderar på vad jag ska köpa till Chrill i födelsedag present, 20 år, vad ska man köpa då?

5 november

Jag vet inte om jag har rätt eller fel, man jag har någon konstig känsla i magen att det snart kommer hända något. Du beteer dig så himmla different helt plösligt, det måste vara någonting, kan bara inte förstå vad?! Önskar att du bara kunde säga, du vill inte komma till mig ikväll knappt igår heller vilket innebär att vi inte träffas förens fredag kväll (om vi äns ses då?) Du har väl säkert andra planer !!

Iallafall ska väl försöka tänkta posetivt och vara glad över det jag har, my friends ! Och du. Lördagen var så himmla bra, lite för lite eller ganska mycket för lite maskerad både på förfesten och centrum tycker jag. Men jag hade kul, det är ju kul att man kan roa alla andra tråkiga folk ! Fick förståss gratis inträde på centrum när man var utklädd, det lönar sej :) !. När jag var hos Jessica innan vi skulle till elin ska vi inte äns prata om, haha ! Jädrans vad vi fifflade å pysslade sydde och hade oss !! Här kommer iallafall lite bilder, det är väl mest på mig och jessica !

 

 
Första bilden har jag typ hot blick, haha snyggt ! Får väl duga med dehör bilderna !

Efter jobbet idag blev det bums hem till Jessica för att hämta mitt "liv", eller iallafall smink, väska, kort, mina stölvar, mina gympa skor och mina klack skor. Och lite mer skrot ! Min jacka är hos elin det blir mitt nästa projekt, det börjar faktiskt bli riktigt kallt att gå utan, hundan att jag ska sprida ut mej så ! Sen blec det sallad på kaffepaus ! Nåväl ska väl ta mej en dusch och sen sova, jobb tidigt imon 7 - 16, skönt att jag har en praktikant hos mig iallafall :) !

2 nov

Sitter och kollar på idol just nu och äter glassbåt, fint är de !
Tänkte bara bjussa på denna fin fina bild ! Han är bara för söt ! Visst ?!
image316
Sötunge snart åtta månader !

Missa inte bilderna ifrån pyjamas partyt på förra inlägget. !


2 november

Gårdagens natt på IKEA var hur bra som helst, kom klockan åtta, då var de dags att käka i restaurangen. Fick morgonrockar och tofflor som man var tvungen att ha på sig. Super tjusigt ! Sen var de dags att välja sängar på sovrums avdelningen :) ! Den runda fanns dock inte kvar, men jag och Jessica valde en säng i ett rum :) ! Sen var det dags för spel, TP geni verisionen, förståss med massa goda tillbehör, chips, läsk, godis och klubbor, vi har det mesta på ikea :), jag tröttnade dock ganska snabbt för det var enormt sky högt svåra frågor. Så vi lekte kurragömma istället, hur kul som helst att springa runt där inne i varuhuset och gömma sej, körde dock bara på sovrums avdelningen, men det räckte gott och väl. Det var nog läskigast att leta, med tanke på att det var mörkt för lamporna släcks väl ca halv nio, Rös varje gång när man skulle öppna något och de om de var någon där inne, Inte nog med det så blev jag så jäkla skrämmd en gång, när jag skulle kolla om det var någon innanför en gradrob, jädrans vad han skrämmde mig när jag skulle kolla. Skrek och "hopppade" fram. Jag gjorde väl inprincip samma sak skrek fast gick bak till Jessica. haha. Blev lite poker spelande också för en del. När det va läggdags gick vi och hämtade oss en pyjamas och täcke då insåg jag och jess att vi hade valt en väldans bra säng, där det var mörkast, inga nöd utgångar som lös upp. Men tjiii fick vi när lampan över sängen tändes klockan fem på morgonen, gick och bytte säng, den lampan tändes klockan 6. haha. Sen sattes den höga musiken igång vid tjugo i sju. Då var de dax att pallra sej upp för frulle och lyssna på rix fm när de ringde till gräsklippar mannen, för övrigt så var han nog rätt trött på kvällen, han sov lixom mestadels så antar det. Blev tyvärr inte så många picture. Men allt vi använde fick vi med oss hem :). Tacktacktack vilket innebär tofflor, morgonrock, pyjamas och täcke ! Fast jag saknar min krokodil, som var med mig helaste kvällen ! Jag var dum nog och lämnade kvar han på morgonen.!

image310
Sitter och myser på vardags rum.
image311
Här också gottar i oss massor, lampan är visst ivägen för mig.
image313
Mitt husdjur och sovkamrat
image314
onyttigheter. Det ska jag syssla med ikväll också !

happy.


Varit på stan idag med mamma, käkade black and white på sir simons, i love food ! Sen åkte jag till rickard, mariell och Theo å lämnade min inflyttnings present till dom, fick bli en hög vas med svarta/röda pinnar i, och en blomma. Är jädrans trött alltås, varit det helaste dan, ikväll blir det väl lungt kankse en sväng till Heléne om jag får upp energin lite.. Imon är det dags för patty :) ! oh yes !

Bye bye.