Heeey Eyelashes !!

 
 
Sjukligt nöjd!!

Toppen kväll!!

 
Igår blev det en After Work (After Sjukskrivning för min del).. Den börjades vid fem snåret på John Bauer med fint folk, surplade lite vin innan vi begav oss vidare till Smålänska kollonin, sjukt najs uteservering där, den har jag totallt missat! Ännu mera vin där tills vi trippade vidare till Pipes. För lite mer vin! Sjukt bra kväll! Natten avsutades med pizza, som ja ångrar bittert idag, ajaj va ont i magen jag haft efter den jäklen och de va inte äns gott! Bläääk!
 
Undra flundra vad man ska hitta på idag? Dagen till ära, är ju ledig lixom, de måste man ta vara på :)! Kanske kila bort till grannen en sväng sen, där det bjöds på drinkar hörde jag, alla redan! Höhö! Eller jaa de vatt väl redan vid elva snåret man blev bort bjuden, här på gräshagen är vi minsann inga chicken!
 
 
 

Sjukskriven igen?

 
 
Jisses så trött jag varit idag, kanske för att jag gick å la mej i morses?
Och väktes tidigt av att gräset skulle klippas.
 
Unnat mej en bit sol idag iallafall i en halv timme eller så. Sedan fixat mina naglar!
Heeey My little ponny naglar, för himmla glammit!!
 
Även hunnit med en snabbvist hos farbror doktor igen, då mitt sår gick upp idag?! Hrmf... Blodigt ala allan!
Sååå nååja sjukskriven igen, mina sista dagar på IKEA? Typiskt.
Ska till doktor imon igen, så får se hur vi gör! Ååååh trött man blir!
 

Galen!

Vilken galen oplanerad kväll/natt det blev! Haha! Urflippat tottalt! Sjukt kul! Bongalos ala rådhusparken, vårat nya hem! Piren,twin,olearys och efterfest! Pricken över iet, helt osminkad och o fräsch! Haha! Men vem bryr sej? Galet ljust ute nu, dags att försöka sova! Natti natt!

Andra sidan.

 
Man vill vara stor man vill hänga med ligan, gräset är ju alltid grönare på andra sidan.
Men skenet kan bedra, jag siktar upp mot stjärnorna, det är dit jag ska!
 
Old pic as hell.
 
 
 

Gräset är alltid grönare på andra sidan..

 
Hemma efter besök från farbror doktor! Äntligen så kan jag duscha med två händer! Wihoo! Men omplåstrat dock, men bättre de än en påse på halva armen.! Blev en liten tripp på staden också inhandlade mej lite behövlig heter. Nytt Joicco Shampo och Balsam, ansikts tvätt, present och fem bas linnen!! Jag äger verkligen inga bas linnen, så nu så! Finally!!
 
Blir jobb i helgen efter cirkus tio dagars sjukskrivning. Doktor avrådde mej dock från att jobba i helgen. Men passbyte lite fint till kassa och inventering istället för kallkök. Vilket innebär, sovmorron på lördag! Gött!!!
 

Busted!!!!

 
Jag som har saknaaat min jacka så in iiiii !!!! Huuur länge som helst, i mer än ett år?!! Som jag fick av min lillee mor i födelsedags present för typ två år sedan. Och ingen som vill kännas vid att den har den.
Meeen HEY BUSTED!! Hahaha.
 
vill
 
Skämt och Sido :)!! Men du vet vart min brevlåda bor ♥

Good Day!

 
Maten blev awesome! Sjukt gott! Ibland så lyckas även jag :)
Blev sedan en kvällspromenad i det sköna vädret.
 
Imon har jag en fullspäckad dag.
Till farbror doktor vid 11, sedan på stan en sväng, vidare på kalas vid fem och sedan ut till Taberg på kvällen :)! Spännande, hihi!! Hemlis Hemlis... Skulle hunnit med ett glas vin med Emma med på kvällskvisten, men kan blir taigt banemej.. Men heeey nån med körkort får gärna hämta mej i Taberg vid halv tio cirkus :)
 
Lite avis på min Bror som nu är på väg till Singapore, sedan Bali och sedan till Kina (Shanghaii & Bejing)
Jag vill med!!!
 
Dagen i bilder;
(Ni som följer på instagram, så blir det lite samma lika)

Kvällsmaaat.

 
Malgot har fått nys om att jag var och storhandlade igår! Min första storhandling ever, riktigt skoj :)! Har en massa mat hemma nu, vet inte redigt vad jag ska göra med allt'?
 
Så nu är hon påvägen hit för lite kvällsmat :)! Meckat ihop lite hemmagjorda biffar med lök, paprika och rivna morötter. (få se hur dom smakar)... Antingen slängér vi dom på grillen och lite vitlökskroketter & Bea till det, eller så blir det steka stekpanna med lite färskpotäter och någon god sås...
 

Midsommar!

 
Hade en aldelles ypperlit bra midsommar iår igen!! Är det inte så att Midsommar faktsikt alltid blir bättre än både juldagen och nyårsafton?!
 
Den spenderades på Öland med fina folk i en awesome takvånging mitt i Borgholm :)! Utgång till Strand Torsdag, Fredag och Lördag, underbart! Jössös så mycket folk de vatt!
 
På Söndagen så vatt det en sjukligt kö från Ölandet, i cirkus 1,5 timme innan vi äns kom över bron., Cheeses. Vilket resulterade i att jag missade min buss från Växjö och hem., Så fick panik köpa lite nya tåg biljetter istället, med två byten, i Alvesta och Nässjö. Men de gick ju som smort! Om jag har flygit från Australien och Kina hem själv, så kunde de ju inte vara några dimmor lixom!
 
¨Tack alla för en grymt lyckad midsommar!! Kul att träffa nytt folk också :)
Tog dock typ inga kort, men de få ja har kommer :)
 
 
 
 
 
 
 

Jössös lilla flicka!

Tisdagen som började med försovning! Slutade inte bra heller! Men det brukar väl vara så, dagen blir som morgonen börjar! Alltså kaos! Dagen slutade med en sjukskrivning, några stygn och bandage rikare! Haha vad klantig jag är!

Osis då jag bara hade två veckor kvar på work! Men nästa fredag den 29 onde, hoppas jag på att vara back on track och köra all in de sista dagarna!

Just nu sitter jag på bussen på väg till växjö för Att möta upp resten av damerna! Sedan bär det av till älskade Öland!! Wihoo! Taggad ut i mina nio fingerspetsar! Kommer bli grymt! I år skippar vi tältandet och bosätter oss istället i en takvånging med terass i Borgholm! Lyxeri! Jag gillar ju dock campinglivet också! För himmla festligt!

Crap!!!

Börjar denna underbara dag med en ofrivillig sovmorron!!
Försov mej, tusan i gatan! Stress!! Det är nu man skulle haft bil och drivelicense!!!

Glöm inte bort att du är värdefull!

Städ och tvätt?! Vad är det? När det faktiskt finns bättre saker att göra! Blev med andra ord värken städning eller tvättning!

Istället blev det soff häng med finaste Lina! Och en himmla massa gottit! Godis, choklad, pizza och läsk! Mumms! Nästa gång kör vi på vår efterlängtade märängswisch :))!

Dags att invänta att kvällsregnet ska lägga sej så man kan kila ut på en promenad!

Ledig dag!

Ledig dag! Underbart!

Dagen ska jag försöka spendera på städning och tvätt! Om jag bara lyckas få mej lite energi till det! Men det är väl bara att ta tag i saken! Hittat mej ett gamal mp3, så jag iallafall kan lyssna på musik eftersom min dator inte funkar! En salig blandning måste jag säga! Haha!

Hajja att jag bara har tio underbara arbets pass kvar på IKEA Jönköping! Galet! Sen blir det cirkus nästan 6 veckors ledighet, 40 dagar arbetslös!

Tröttheten styr mitt liv!

På riktigt! Tröttheten har verkligen tagit över och styr mitt liv! Detta kan inte vara normalt! Det ända jag orkar göra är att gå till jobbet, knappt det längre! Men de är ju ett måste, så de är bara att kliva upp! Det är ju faktiskt kul att jobba, så vill bara ha min energi tillbaks! Iallafall en gnutta energi! Efter en jobbdag är jag helt slut, även lediga dagar, har jag ingen ork alls!

Den har tagit över mitt sociala liv, totally! Jag orkar lixom inte?! Och det resulterar ju i slut ändan till att man blir aningen deppig! Eftersom man inprincip inte gör något, för att man inte orkar göra något! Jag orkar inte mer!

Eftersom mina fina arbetskamrater jämt säger till mej att googla först och fråga sen, eftersom jag är en aningen oänmällbildad :)! Haha, dom är så underbara! Så har jag nu gogglat en massa! Finns en sjukdom som stämmer in på mina symtom perfekt! Fast det finns värken någon metod att kolla om det verkligen är den, de bara utesluter andra sjukdommar och man blir inprincip aldrig frisk! Inte nog med det så har jag återigen ont i hela kroppen!

Finns så mycket jag vill, ska och borde göra! Men orken finns inte där!

Har iallafall ett fåtal peppande fina vänner! Ibland dimper det in fina sms, helt plösligt! Vad glad man blir då! Nu fäller jag nästan en liten tår! Det är så mycket man missar när man mår såhär! Och det kom ju inte denna veckan direkt, utan snarare för minst ett år sedan? Om inte mer?

Vad vet jag, en himmla massa klagande nu känner jag! Tacka gudarna för att jag har världens bästa jobbakompisar, dagarna springer på så fort då!

Ibland så känner man sej så fruktansvärt ensam! Man saknar mycket! Varför vet jag inte, för egentligen ska man inte sörja det man saknar utan faktiskt glädjas åt det man har!

Lördag.

Soool och varmt ute, faktiskt! Och sovmorron imorgon! Ni vet ju vad det innebär! En vin skål på det :))!

Ibland orkar man faktiskt inte äns bey sej!

Dunder bra!!!

Vaknade imorse av livande studenter utanför mitt fönster! Men inte mej emot alls! Vilken lycka!! Jag vill igen och igen och igen! Tänk att man bara får en sån dag i sitt liv? Och att det redan är fem år sedan? Vart tog tiden vägen?! Saknar det nått grymt!

Även haft en fantastisk bra dag på jobbet! Gjorde ingenting alls att man fick till åtta en solig fredag som denna! Vilka underbara kollegor jag har!! Togetherness som heter duga! Och allt detta ska jag bara lämna, för vind och våg? Känns konstigt! Folk börjar även trippa iväg på semester, så hejdå kramar har redan börjat delas ut! Avslutnings samtal med en massa värmande ord, check! Även haft lite kända ansikten på besök idag! Patay med familj, Therese med kids, Emelie som jag fick grymt peppande ord av, tusen tack! Och Henrik förjävla nöjd, som inte värkar göra annat än att tugga köttbullar! Haha!

Vad jag babblar! Snart slut jag lovar!

efter jobbet blev det en snabbvisit till Sara för att både spana in nya lyan och nya kissen! Åååh vilken grymt söt katt! Underbar! Efter det hem för att ta sej en långpromenad med Timba! Och då snackar vi lång, i skogen! Gick o gick och rensade både tankar och tog mej en riktig funderare!

Hur som haver, bara en massa babblande text för min dator är fortfarande dödens död, CRAP! Sålänge få ni följa mej på instagram, Linda Klyver!!! Bara gört!

Nu ska jag och lille bus krypa under täcket och tagga inför ännu en fantastisk bra jobbdag imorgon!

Chipp Chipp!

Fuck fuck fuck!!!

Faaaan faaan faaaan tusen gånger om!!! Helvetes jävla skit!! Nu har tydligen min dator kollapsat, pajjat helt å hållet bara sådär :(! Ååååh jävla skit!!! Vilken oflyt jag har med datorer jämtjämtjämt!! Ändå så lär jag mej ALDRIG att lägga över alla miljoner bilder på min extarna hårddisk :((! Ååh satan va lack jag är! Och grymt arg på mej själv för att man aldrig lär sej!! Typiskt!!!! Helvete också!!!

Nåjja, vad är en bal på slottet? Ett glas vin på det! Skål! Tjohooo vilken underbar överraskning!!

Dagens impulsköp.


Ett par blå blåa jeans. Fråga mej inte vad jag ska med dom till! Då jag redan har två par blåa byxor som jag aldrig använt. Till och med prislappen kvar på ett par, de lär ju bli så med dessa med! Men fylla ut min fulla gardrob lite är inte fyskam :)


Sen kanske jag ska inviga mina nya converse?De andra är ju riktigt skruttiga om man jämnför?
Längtar tills min nya converse kommer i Augusit :)). Pappa vägrar säga hur dom ser ut. Jag kommer väl bli en aningen förvånad. Då vita är de ända jag använder typ, en vanesak måntro?


Massage.


Sådäärja, hemma igen. Efter en sväng på vift!!

Farbror doktor, svänga på staden, bjussat bästis på macdonalds lunch, massage och en tripp på a6! Massagen va helt helt underbart! Fy tusan va gott! Det borde man unna sej oftare minsann! 45 minuter för ynka 100 spänn. Som hittat. Och skavanker hade jag minsann i min lilla rygg, så det borde deffinitivt göras oftare! Vatt helt groggy efter massagen, vinglade runt som en trebens stol!


Farbror otäck!


Jag förstår inte vart min lilla energi som jag började få tillbaks har tagit vägen? Helt slut och mega mega trött hela tiden!! Grymmt jobbigt. Efter bara en jobbdag så somnar jag lixom på soffan och sover inprincip resten av kvällen? Men jag hoppas att jag får lite ny energi till Augusti!! Eller, jag måste ha energi i augusti!!! Då mitt nya liv börjar!

Sovmorrgon idag igen, ställde faktiskt klockan på nio, men det är ju helt omöjligt för mej att gå upp då?

Idag blir det ett obekvämt besök hos farbror doktor vid två! Ser inte ifram mot det alls faktiskt! Han är otäck! Men är väl bara att göra det, och sen invänta på förhoppningvis bra besked! Annars kommer jag ju gå under!

Efter det så ska jag iallafall trippa en svänga på staden och sedan unna mej en välbehövlig massage vid fyra tiden! Grymt!


Baby, can i hold you tonight?


Talkin' Baout A Revolution..


Helgen är redan över! Den har sprungit på galet fort! Som vanglit!! Men hur som haver så har den varit tipp topp, vin, utgång och umgåtts med fina vänner !!

Idag jar jag bara gosat med min lillebus hela dagen! Nu myser vi runt här hemma med tända ljus och Tracy Chapman, allmänt mys!


Min finaste Lina!!!
(kommer sakna dej nått grymt sedan..)


Ledig helg.


Wihooo!! Finally ledig helg!! Ett glas vin har korkats upp! Shit, de va dö längesen jag drack vin, kommer knappt ihåg smaken? Riktigt nöjd över mej själv faktiskt! Men snart lär det väl åka ner som saft...?

Nej, men de blir bara lite chill idag med finaste Mallan! Längesen jag träffade den tösa biten! Vi har endel att catcha up minsann!


Borsta tänderna när du är riktigt glad!


Västing.


Haft en brabra dag på work, tiden tickade på som aldrig förr faktiskt!! Även att ja va trött som tusan! Kankse för att man räknar ner dagarna till ledighet och ett långsamt farväl :( !! Jag börjar sakta men säkert kramas mer och mer med mina jobbarkompisar, för varje dag som går :)

Fick sluta två timmar tidigare idag med, inte mej emot alls!
Så man hinner hem lite innan det är dags att gå å lägga sej och upp till jobbet igen!

Efter imorgon taggar vi en ledig awesome helg :)! Då ska jag äntligen få dricka vin!!
Som jag längtat!

Min kväll i bilder;




Pengar är bara papper!

Det blev en tripp till Götlaborg! En trevlig sådann men grabbarna grus :)! Blev några tusen lappar rikare på köpet också, kaaaatching! Casino Cosmopol, i love it! Men varför ska man alltid bara spela "en sista gång"! Men pengar är bara papper och jag gick darifrån men plus iallafall :)!

På väg till work nu, trött som tusan då vi kom hem vid fyra miss i nassen! Börjar bli lite brådis! Börjar om tre minuter och jag är vid cigarren!

Chipp Chipp!

Götlaborg?


Sitter och filurar på om man ska dra sej mot Göteborg på en spontan tripp eller ej? Hmm!
Isåfall går bilen om cirkus en halv timma!

Min plan va också isåfall att lämna tillbaks mina svääjn dyra jeans för 1500 pix, eftersom de gick sönder efter första användningen typ?! Men va ju ett tagsen jag köpte dom dock. Men de borde väl gå ändå? Fast kanske inte hinner dit innan fem ändå ioförsej! Typiskt! Men inte varje dag man har vägarna förbi Götet lixom!

Happy Sweden!!!


Detta är en daq med mycket blandade känslor tusan! För exakt ett årsedan, så va denna dagen kaos och en av de värsta dagarna i mitt liv!! Usch! Veckorna efter denna dag spenderades mestadels på sjukhuset!! Men nu sitter jag här i tryggt och säkert förvar i min aldelles egna soffa. Känns bra!

Men galet va fort tiden går egentligen? Cheeses!

Men, det går bra nu!! Har nog aldrig mått bättre! Eller jo det har jag! Men känner verkligen att det börja vända nu, turen börja komma på min sida, finally!! Och jag har insett att om man bara vill så klarar man faktiskt allt!! Även att det smyger sej på lite ångest emellanåt! Men de kommer bli tipp topp!!

Så de så!!!

Foto Festival!


Haft en fantastiskt bra, rolig och underbar eftermiddag/kväll med fina jobbakompisar!!

Fotofestivalen i Mullsjö sedan god kvällsmat, rabarberpaj, teater och sjukt bra sällskap med mycket underhållning!!

Åååh vad jag kommer sakna er alla :(!!

Får ångest bara av att tänka på det!!!!

Dag i kakor. Kakor i dag.





Förjävla nöjd!!!




Huuuuua och Godmorgon!


Sjukligt vad trött jag är!! Hur kan jag vara det när jag bara varit hemma och tagit det lungt i hela helgen? Är ju inte direkt så att jag behöver sova ikapp mej efter något. Kanske för att jag jobbat hela helgen med en grymmans enorm smärta som vägrar ge sej? Sovit cirkus 15 timmar i natt, men skulle plätt lätt kunna gå å lägga mej igen! Jag är lixom inte människa ännu.

Hade ingen röst nu när ja vaknade heller, puts veck! Lika så Telefonen? Men rösten har smygit sej tillbaks lite så nu ska jag bara gå på skattjakt. Antar att den har dött, eller så har den bara varit ovanligt tyst hela dagen?


En kväll utöver det vanliga!


Haft en tipp topp dag på work, smärtan har dock inte lagt sej ännu! Jag knaprar mina piller! Ajaj!

Sedan blev det visst en kväll utöver det vanliga! Haha! Jössös!! Upp på scenen på Rim Fm festivalen framför tusentals människor för att hämta ett pris! Haha!! Som Jönköpings "bästa en hands minigolfare"!! Presentkort på 2000 spänn på macdonalds! Undra hur mycket jag skämmde ut mej egentligen? När de ville att jag skulle dansa in på scen? Big Nono! haha! Men äsch, man lever bara en gång! Jag och min pom pom som ja fick bjuder på det!

Fick iallafall hänga backstage med kändisarna :)! Med mitt aldelles egna backstage pass! Höhö! Smaka på Rixfm's programledares vatten, för jag vatt grymt törr i munnen innan jag skulle gå in! Lite nervös mån tro? Det roligaste va att jag trippade iväg med det enormt stora presentkortet! Haha. Men då kom dom springandes efter mej när ja kommit ut ur backstagen. Hallllååååå, vi ska ju byta! Jahaaa?! hahaha! Ibland tänker jag inte längre än vad näsan räcker asså! Så blev presentkort sedan istället för en stor stor check!

Efter det så blev det givitvis en runda till Macedinken för käk hos mor! 1800 kronor kvar!

 

 

 




Wihoooooooo!!


Dagen idag började med ett aldelles ypperlit besked =)!!! Wihooooo!!! Känner mej riktigt pepp!! Men lite små ångest kryper sej allt på emellan åt!! Vad har jag gett mej in på? Men man måste våga chansa för att komma någon stans här i livet :)! En ny Linda ska ge allt hon har, för att utvecka mej själv uppåt uppåt på stegen!! Pratade med finaste Emma innan idag. Hon är ta mej tusan den mesta och bästa peppande vännen man kan få!! Hon höjjer mitt självförtroende för varje gång vi pratar!! Hon tror på mej, och jag likaså på henne ♥! Kommer sakna henne otroligt mycket när hon flyttar till Canada!! Men innan dess ska vi ha en awesome sommar!

Pinat mej igenom en hel jobbdag med en otroligt smärta i hela kroppen :(! Cheeeses vad ont jag har!! Men tiden gick minsann fort fort ändå, vilka underbara jobbakompisar jag har! (kom ihåg mej som en krigare)!
Stapplade bort mej själv till mor innan för att hälsa på timba & hämta lite smärtstillande piller! Känner mej som en pensionär ala allan! Kan knappt röra mej! Nu kommer jag aldrig komma upp ur soffan! Lika bra att ja sover här kankse? Ajajaj!! Jag är inte den som brukar klaga på smärta, för jag har en sjukt hög smärt gräns säger doktorerna! Men hajjar ni vad ont jag egentligen har då?

Bilder från Sommarfesten;