30 oktober

Precis käkat frukost, nyponsoppa med glass och biskvier ! Yummi vad gott det va, inte så värst nyttigt kanske, men sen när äter jag nyttigt? Nu är ja dock propp mätt ! Vaknade uber tidigt idag också, eller vid halv tio iallafall, fast rätt skönt man hinner ju faktiskt göra saker innan man börjar jobba, som duscha och käka frulle. Jag brukar alltid gå upp typ tjugo minuter innan bussen går, så då hinns det inte med mycket då måste man koncentrera sig på att få på sig kläder ! haha !

Den långa arbets veckan närmar sig sitt slut och de kommer fira fredagskvällen med en utgång. I vanlig ordning med kamraterna. Men i morgon kommer aldrig vara samma sak, ovissheten är med visst ökar det spänningen. Löningen är här tryggheten bland höga förväntningar. Och få fylla upp den månatliga fyllans kvot.
När det är dags att lämna kvällens första anhalt och plösligt kommer den obligatoriska splittringen. Som bara nån timme tidigare var en liten vision om att gänget ska va samlat.


Maskerad imorgon då, det kan bli spännande, vet i sjutton inte hur ja ska ha håret? De blir väl säkert inget märkvärdigt, slutar ju vid fem så de är till att stressa stressa stressa !

Måste kila.

29 oktober

Skönt och vara ledig, men givetvis vaknar man ganska tidigt ändå, men det kanske va bra för dagen har gått fort som bara den hittills. Pysslat med lite saker som behövdes göra, köpt lite stuff och hämtat ut mitt paket, att det alltid ska vara nått med dedär, men allt passade iallafall av de jag fick :), skönt !
Ska väl styra upp ltie här nu (städa), gadroben och rummet ser bedrövligt ut. Nu lät jag som morsan, haha !
Imon är det dags för work igen, hel dag i kassan igen..

Sitter och lyssnar på Tina Turner - What´s love Got To Do With It
Den ska vråla ut ur högtalarna nu när jag ska städastädastäda !!


En härlig bild som vi mms:ade iväg till våran chef Erik, en festlig onsdags kväll !
"Vi är lite bättre än alla andra"

28 oktober - igen

Jobbet gick strålande, men ja blir så jädrans otroligt trött av att sitta i kassan en helg dag, lite svårt för att sitta still tror jag. Men det flöt på idag fick ju fin besök också av Maria, Alex och Angelica ! trevliga små prickar. De pratade som vanligt om utgång imorgon, få se om jag pallar det. Inte varit ute på evighetersen känns det som, kanske är dags? Vad vet jag. I helgen blir det väl förhoppnings vis det iallafall, med maskerad och grejjer, oojaa !

Daddy hämtade mig efter jobbet idag, vi åkte direkt till twin, så att jag kunde ta med mig mat hem. lyxlyxlyx
I love deras food, pastan är så himmla god.

Nu ska ja väl försöka vara vaken till elva tills plutt kommer och joinar mig.

Hörs imorgon. Jag är ledig himmla skönt :) !

28 oktober

Shit det är snart november, förstår ni hur snabbt detta året har gått? aldelles för fort antagligen.
Mår iallafall bättre idag, guv så skönt, änsålänge iallafall är väl bäst att tillägga. Sommnade vid nio tiden igår så min skönhetsömn har jag absolut fått i natt ! Jobbar långpass i kassan idag tolv till halv åtta. November lov också för alla glassiga skolungdommar, så då passar folk konstigt nog på att gå till ikea.

Måste fixa min semester idag också, så de har lite tid på sig att fixa ersättare.

Jag känner mig glad för min trygghet !!
Kanske ger jag kärleken en andra chans?

Tänkte bjussa på lite bilder ifrån ön sov vi övernattade på :


Bara en liten del av släkten på ribb båten.

Ser det inte för härligt ut ?

Kollar på utsikten, Daniel, jag Famo & Fafa

Jag gillade dehär stället alltså.

Dags för ribb båt igen, in till fastlandet, håll i hatten !



Bild:
1: Chillar vid vattnet, ute på promenad rund ön,
2: Vi gick lite fel så vi fick nästan klättra upp i bergen igen, stakkas farmor ! Som hon fick kämpa.
3. Alla fikc varsinn stuga, på sommaren är ju denna ön given !
4. Man får se ut som man vill när man är på en ö, okej ?
5. mumms grillning i oktober.
6 Dessa goingar bodde också på ön, ja fick lite spring i bena efte ja tagit kortet.

Det får väl räcka för idag !
Nu måste ja styra upp lite här !

Hejsvejs !

27 oktober

Dålig update i know !!

Men gisses vilken bad day jag har haft/har, mår så sjukt dåligt, har inte den blekaste aning om varför. Det va knappert att ja orkade jobba hela dagen idag alltså, applåder till mig ! Med en sitt paus i omklädnings rummet och en promenad till apoteket så överlevde ja trots allt ! Men vad får man för det? Ja inget mer än pengar antagligen !!

Min helg har varit mys, farmor lilla fyllde sjuttio bast !
Så vi har firat henne tors-sön, hela släkten sammlad lite utanför stockholm.
Hittat på lite olika grejer att göra, åkte ribb båt över till en Ö på torsdagen, övernattade där på en Ön som är utan el. så de vart värmeljus, ficklampor, utedass och pannlampor som gällde !! Jätte mysig ö verkligen, på sommaren hade det varit toppen is nådd, de va jätte bra nu med eftersom vi hade hyffsat väder, men en dag räckte utan el.
Åkte ribb bår igen över till fast landet på fredagen vidare direkt till ett spa där vi bara göttade oss med frukt, bubbelbad, bastu och vin m.m lite behandlingar ocskå. vidare till placet vi skulle bo fre-sön. På fredags kvällen blev det mat och lite fest, lördags kvällen hade vi hyrt en restaurang att vara på med mat och en massa alkoholhaltiga drycker, blev dock bara några cider för mig hela helgen, jag höll mig i skinnet !!

Jag längtar ihjäl mig till en viss sak, ett visst datum, de ska bli otroligt kul och spännande,
men vad de är kan ni vänta med att få veta lite till, de gör väl inget eftersom ni inte vetat något föräns nu?
De blev lite komplicerat där kännde jag men iallafall !!

Hoppas ja kan jobba imorgon ! Hatar att sjukanmäla mig till jobb, bara sjukanmält mig två fjuttiga gånger tro ja på mer en ett och ett halv år ! applåder igen !


På onsdag åker denhär tösen till england, kommer sakna dig hun !!

17 oktober

Ikväll blir det bara lugnan, sitter här för mig själv och rullar tummarna och pillar i navlen !
Nej skämt och sido, borde plocka iordning lite här hemma, men jag stökar ner så otroligt fort igen så de känns sådär lite onödigt lixom. Ska väl lägga mig och glutta någon movie istället, se om ja fått ner någon ny, Idol snart också ju för fasen ! Inte missas en lugn fredag som denna ! Men jag håller i min hatt tills i morgon, då äe det kick off med IKEA, och det slutar ju aldrig nyktert så att säga, man brukar vara full av godhet änna från eftermiddagen in till morgontimmarna, så bra då att ja ska upp med tuppen och jobba, ja givetvis. ! Fast de har full förståelse dan efter dan så att säga, håll i hatten ! Skål !

Näpp nu ska ja väl styra opp lite här !


14 oktober

Det uppdateras inte allt för ofta här nu känner jag, men va sjuttsingen de orkar man inte alltid med. Har inte alltid så mycket nyttigt att rabbla ner heller..

Helgen vart en bra helg, fredagen blev lugn med några cider, käk och idol med Lisa. På lördan blev de först lite jobb, sen håll i hatten, hejdå fest för myggan och mollin. hur trevligt som helst !! De goingarna flyttar till norway, idag om ja minns rätt? Mitt minne är ju som sagt inte på topp !! (Alt fur norge)
Söndagan va en riktig slapp dag, sånna behövs ibland, visst man är lite off ifrån allmänheten men de får man va ibland. Satt bara och plöjde igenom en massa filmer, eller typ fem stycken iallafall :)

ska strax bege mig till jobbet, eller strax och strax om en timme cirkus !
Imon äe ja ledig, kanska ska trippa en svänga på stan då? Känns som de va mega längesen..

Om en vecka typ kommer daddy hem =) ! wohoo !


Bjussar på en bild från mitt kalaaaas !

9 oktober

Ligger här i sängen och latar mig nu, borde väl snart pallra opp mig och göra mig redo för work. Men får skjuss till jobbet i dag så ska inte gnälla alltför mycket =). Slutar dock på tok fösent, tjugo i nio :( ! Så de blir inget mys på olearys som vi tänkt med käk å så ikväll. jädrans !!

Igår laddade ja hem två sjukt gammla filmer, skrotnisse och kådisbellan !
Haha gisses, någon som minns dom? Eller vart de bara jag och sara som satt och glottade på dom när vi va små.?! Se om de är något att ha i denna åldern..

Nähä nästan dags att gå upp nu.

PUSSS .

7 oktober

Jag vill börja att tacka alla mina underbara vännor för en toppen bra födelsedag ! Massa fina presenter och en lyckad kväll helt enkelt ! Började dagen med hotellfrukost med min granne, mummans, de satt lite extra lyx på vardagen :) !!
Thank you all.
Har fått paket från Jessica vännen i england också :), tack tack tack !
Fick även två blommbud i lördas, tycker det är sweet att folk tänker på mig. !

Har precis äntligen tagit tag i att städa lite efter lördagens bravader, slänga maten och diska, gisses ni anar inte hur stökit det vart. så nu återstår det bara att dammsuga och torka golven, för de är väldans klibbit lite här och var kan ja lova, va en himmlans spillig kväll. Men de vart de värt :D !

Så nu är jag ju ett år äldre, systembolaget har ja redan invigit, så behöver man bli äldre nu?


4 oktober


Today it´t my daaayyyyyyyyyyy !!

HÅLL I HATTEN !!!!

1 oktober !!

Min lediga helg har varit kanon, blev tacco och mys hemma hos Elin i fredas, slutade dock med utgång på olearys för mig och klara. Lördags kvällen spenderades först på en 75 års fest, (tre stycken som fyllde 25), sen blev det olle återigen, och gisses vilken dramatisk kväll. Känns som allt hände just då, började med nästan punka på bilen, sjal snattning, girl fight, tårar och nervösitet. Plus att ja träffade den biten som saknas i mitt liv. ! Fast ändå en bra kväll trots alla bravader ! 

Ni anar inte vad snabbt det har gått, nu återstår det bara tre dagar av mitt liv som nittonåring, gisses !! Tre fjuttiga dagar !
Himmla skönt de ska bli att ha åldern inne så att säga. Systembolaget, bara det att slippa be andra köpa hela tiden, fast nu får man ju dock behöva betala alkoholen själv bara för det, då blir man ännu några kronor fattigare i månaden !

Idag är alla vi lediga, så det blir lunch om någon timme, med alla vi syftar jag på, mig själv då givetvis, Lisa, Klara, Markus och Micki ! Tänkte egentilgen åka och hälsa på Helen vännen uppe i linköping idag, men hon va inte redigt redo för besök ännu :(, det är scary allt som har hänt alltså. Att de kan ändras på så kort tid, så snabbt !! usch !!

Nu åkte pappa precis till Kina, kommer blir inte ensamt här hemma nu, men jag överlever !

Känner på mig att det finns en liten risk för att falla igen !

Oh boy !


Jag och bästaste klär !