30 oktober

Precis käkat frukost, nyponsoppa med glass och biskvier ! Yummi vad gott det va, inte så värst nyttigt kanske, men sen när äter jag nyttigt? Nu är ja dock propp mätt ! Vaknade uber tidigt idag också, eller vid halv tio iallafall, fast rätt skönt man hinner ju faktiskt göra saker innan man börjar jobba, som duscha och käka frulle. Jag brukar alltid gå upp typ tjugo minuter innan bussen går, så då hinns det inte med mycket då måste man koncentrera sig på att få på sig kläder ! haha !

Den långa arbets veckan närmar sig sitt slut och de kommer fira fredagskvällen med en utgång. I vanlig ordning med kamraterna. Men i morgon kommer aldrig vara samma sak, ovissheten är med visst ökar det spänningen. Löningen är här tryggheten bland höga förväntningar. Och få fylla upp den månatliga fyllans kvot.
När det är dags att lämna kvällens första anhalt och plösligt kommer den obligatoriska splittringen. Som bara nån timme tidigare var en liten vision om att gänget ska va samlat.


Maskerad imorgon då, det kan bli spännande, vet i sjutton inte hur ja ska ha håret? De blir väl säkert inget märkvärdigt, slutar ju vid fem så de är till att stressa stressa stressa !

Måste kila.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback