Klart.

 
Projekt om målning klar ;
(Innan vatt de i lite halv slitna guldfärgade. Men efter lite slipning och vitbets färg så VOLIA!
 
 

All that you have is your self!

 
 

...

 
Målar sorg i varje färg!
 
 

StoorTrivs.

 
Ledig dag som förvanlades till jobbdag lika fort! Klart man ställer upp för laget!! Den har flytit på fin fint, massa plock/rensing av vårat lager och fin besök! Kom hem för en liten stund sen, med racer bilen!
 
Hann iallafall påbörja projekt om måling av mina ljusstakar i morse! Bara ett par lager färg till sen så är dom tipp tipp! Nåjja, kankse dags att krypa till kojs, upp med tuppen imon!!
 
Och håll i hatten vi lyckades med en lugn mysig helg! Credd till oss! Hade lilla Kylie på nattbesök i lördags också! Gosit!!
 
På lördag är jag ledig igen, och då blir det dunder och brak!!!
 

Godmorgon!

Nu har man nog gått upp lite väl tidigt dom senaste dagarna när man vaknar denna tiden på sin lediga dag! Men så skönt att veta att man kan krypa ner igen :)

Saturday!

 
Upp innan tuppen idag! Fem i fyra närmare bestämmt, herreminkörs!! Trask Trask till torpa eftersom inte bussen går så tidigt på morgon kvisten äns! Det är ju för jäkla tur att man tycker de är grymt kul på jobbet, annars hade jag aldrig pallat att gå upp så tidigt. Mitt i natten, när folk är på väg hem från krogen inprincip!!
 
Fick en sååån värmande kommentar på jobbet idag dag :))!
 
Igår vatt de bara mys kväll med bästis. Inväntar henni nu med, blir lite käk å sådär och hundvakt åt Timbas nya gilrfriend :)! Men nu ska ja ge mej på ett försök till storstädet. Innan jag däckar på sofflocket!
 
 

God morgon!!

 
Skulle ringa Angelica när ja vaknade, men tror att jag ska vänta ett par timmar till ändå? .Har varit ute en promenad med Timbas och ska ge mej på lite tvätt nu tänkte ja! Ledig idag, finally sovmorron! Fast vaknade klockan sju, men de är ju sovmorron eftersom ja gått upp klockan fyra de senaste dagarna!!
 
Idag blir det en heldag med Angelica, raggar runda med bilen till lite olika place!! Shoppa Shoppa Shoppa!!! Vill fixa trixa lite här hemma, men huur? Det är frågan! Lite mys faktor lixom!
 
Annars har det inte hunnits med mycket denna veckan, Jobb och film mys på kvällen!
 
Nu har vi äntligen slått upp portarna för Coop Konsum! Sjukt bra!!
VIP kvällen i Måndags vatt kanon!! Onsdags premiären vatt ännu bättre, galet mycket folk, alltså en fullspäckad dag sånt gillar vi!! Trivs så himmla bra!! Igår hade Jag, Helena, Mary och Ronny bagar maraton! Team work allan!!
 
 
Taggar inför kanske den bästa Halloween festen, ever!!!!!
 
 

Sweet baby good!!

 
 
 
Awesome!!!!!

Helgen.

 
Den har bestått av jobb jobb jobb. Men lite annat har minsann hunnits med också :)! Lever på min sparenergi förtillfället..Ett elva timmars arbets pass i fredags, trött som jag vart så begav jag mej ändå en svänga till Karlssons, för att träffa fina damer över en Cola. Blev inte så långvarig dock, hem för film mys med min fina!!
 
Lördag, work work och på kvällsingen så blev det visst inte mys kväll som vatt planen. Bestämmde oss istället för att dra på förfest och unna oss lite vin. Vilket vi gjorde! Klackarna och Peterpan hatten i taket på Harrys. Och ballonger?
 
En liten svänga på work idag med, pizza mys med Angelica och AIK-IFK på Olles med mina två hjärtan!! Aik kammade hem vinsten, surt för Patrick som är Ifk fan! Höhö :)
 
Imon taggar vi för VIP invigning!! Wihooo! Nu närmar det sej med storm steg!!! Blir nått avsnitt skilda världar sedan läggdags för att orka med ett 12-14 timmars pass imorgon! Huuaaa.!
 
Hur kan man komma med sånna flaska elaka anklagelser :(! Blir så lesseen så lessen!
Idioter som ska försöka förstöra. Inte ok!!
 
 

Happy Birthday!

 
Ack så sego lego och trött jag har varit idag. Det börjar ta på kroppen och knoppen att gå upp tidigt varenda eviga dag! Hujedamej! Till och med åkt på en släng av skallevärk, och jag har aldirg skallevärk? Förutom på bakfyllan möjligtvis! Haha! Men känns tipp topp att vara en arbetsmyra igen :)!
 
Spenderat tio timmar på work idag, och efter vi kom hem från Värnamo så vatt de egentligen dags för några timmars arbetande till. Men eftersom skallevärken smög sej på, så åkte jag hem och hade presentutdelning istället, som inte varade så länge dock :(! Får väl äta lite tacco i min ensamhet, medans mannen min är ute och firar med skumpa och raketer!
 
Time to go go go ut med lillkillen och sedan kankse krypa in till John Blund? Jag älskar John!
Börjar trotts allt sju imorgon, och jobb hela helgen lång! För på Måndag vankas det VIP!!!
 
Jag satsar stenhårt på en myshelg med Angelica.
All In mys? (kankse kankse en liten aw imorgon om man orkar)
 
 
 

Ingen Vanlig Dag!!

 
För det är hjärtats födelsedag ♥!!
HURRAHURRAHURRA!!!!
 
 
Paket Dunder Magiska under!

Long Time No See.

 Igen igen och igen!!
 
Dagarna springer på som aldrig förr.
De består nu mera av jobb jobb och åter jobb! Lite mysiga hemma kvällar hinns med också, typ varje kväll innan jag somnar på sofflocket. Det har för mej blivit en dålig vana!!
 
Men jobbet går så jäkla bra, massa massa kvar att fixa trixa! Inte många dagar kvar nu! Lite pirr i magen! Igår provbakade vi alla sorters kakor och bröd, gott! Hänge en lite smått å gott nybakat påse på Angelicas dörr som en liten suprise! Ibland kan även jag överraska! Minsann... 
 
Idag har dagen spenderats i Värnamo 8-17, lite utbildning.
Och imon blir det jobb 07.30-18. Även en sväng igen till Värnamo med lilla My och Ronnys bil. Haha!
Huua jag gör ju inget annat än att jobbar? Men trivs som fina fisken.!!
 
Ännu en helg har sprungit förbi också, som bestog av Fredas mys hos Angelica. Bus med hundarna i friadalen lördag dag sedan lite (för mycket) festligheter på kvällen! Haha. Kort i taket!
 
 
 
 

Girls dont Cry!

 
Igår vatt de jobb 8.30-16.30 började dagen med lite utbildning och sedan plocka upp varor i Butiken! 18 dagar kvar till premiär öppning!!! Whooop!! Ska bli spännande!! Är mer utbilgningar som ska hinnas med, två rundor till värnamo och massa varor som ska plockas upp.. Klappat och klart till VIP invigningen den 22a!
 
Gårkvällen blev en kväll utöver det vanliga! Haha!
 
Varit och hälsat på mina fina Ikeaner nu på förmiddags kvisten över lunchen! Mysiga människor ! Som jag saknar dom och dom saknar nog mej med en aning tror jag :)!
 
Kvällen kommer förövrig bli tipp topp!!!
Dags att tagga födelsedags firande! Wihooo!
 
 
 

Ingen vanlig dag!!!

 
Idag är det ingen vanlig dag!!
För det är min bara min födelsedag!!! Hurra Hurra Hurra!!!
 
Dagen har varit tipp topp!! Träffade bästis en snabb sväng vid halv åtta snåret i morses, innan de va dags att bege sej till work för en hel dag fylld med olika utbildningar! 8-18.30! Sedan blev det att avnjuta en sjukt god tre rätters middag med oerhört trevliga människor! Västerbottenost paj till förrätt, Oxfile med potatis kaka till varmrätt och Creme Brule till dessert! Och två glas vin på det! Mummms!!
 
När man kom hem möttes man av tio röda roser på dörren och kanelbullar stog på bordet!
Underbart!
 
Tack alla för alla gratulationer! Ni är ju underbara!!!
 
Nähä.. dags att krypa ner till John Blund. Han har smygit sej på lite hela dagen!
Utbildning imon igen. Massa info som ska gå in i min lilla skalle!!
 
 
 
 

Angel.

 

Fläskfile Gryta ala oss!

 
Vill ni har vårat awesome hemliga recept tros?
 
Ett stycke fläskfile
En röd chili
Två morötter
En gul lök
Tre vitlöksklyftor
En purjolök
Sex stycken Champinjoner
En röd paprika
 
Hackelihackhacka i dess storlek du vill ha!
Bryn köttet, vitlök, chilin och gullöken en aning i stekpannan.
 
Häll över i en stekgryta
 
I med resten av grönsakerna
Tillsätt ca 5 dl matlagnings grädde
2,5 dl paprika/chili creme fraishe
Köttbuljong
Colorit soja
Majzena
Kryddor i dess slag!
 
Puttra puttra och simsallabiiiiim!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Knock you down!

 
Helgen har sprungit förbi med en väldans fart!
I Fredags blev det bara lite vin mys hos mej, de tre vännerna och Jerry på¨ett hörn! Avslutade kvällen med lite macdonalds mat, satt som en smäck! Mer knop än så orkade jag inte med efter en jobb vecka! Fast vi höll nog lådan ganska bra ändå tycker jag! Haha.
 
Lördagen vatt de bara lugna gatan hela dagen/kvällen! Mys med Timberland. Somnade väl runt sex snåret och vaknade igen vid åtta så då vatt man lagom opepp för fest ala Kålgården!
 
Igår hade vi Bellos, tog oss en låångpromenad i det sköna vädret!
Och lagade typ världens godaste Fläskfilegryta!! Första gången ever jag gör gryta, och vi lyckades brilljant vill jag lova!
 
Måndag idag, vilket innebär en NY ypperli jobbvecka. Måndag- Fredag!!
Men det är bara kul :))! Dagarna bara swischar förbii!