Deep Talk With my M.

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå!
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år.
För ljus att nå, så djupa sår.
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om,
Men jag vänder om, ännu en gång!
Orden fastnar halvägs jag vet inte hur jag bär mig åt?
Samma gamla visa med vet inte vad det är för nått?!

Jag har gått så långt, nästan blivit van!
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant.
Sidan som går vidare har någon redan rivit av!
Så jag griper tag, i vita blad!
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt!
Hade du väl aldrig kunna genomskåda allt som skett.?!
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt!

Men B-hem är inget för mej, skulle aldrig nånsin klara mej så länge utan mina underbara vänner!!
Jag är så otroligt tacksam över att jag har er!
Hellre få riktiga vänner än en massa fiender?!

Jag kan börja om!
Jag behöver hela mig!
Så jag kan ge dig hela mig!
När allting börjar om!!
Om det börjar om?

Fortsättning följer...







Fucka up är mitt andra namn.

Jag har fuckat up igen, jag har ingen kontroll!!

Fuckt up liv man lever asså!




Crazty.

Hej mina vänner!

Jag är vid liv, men de är knappt asså! Knappt fyra ynkas timmars sömn på helaste helgen, pjuu! Sikken galen helg eller rättaresagt 5 fuckt up lediga dagar! Men ibland är ju livet för underbart!! Har haft folk här helaste helgen! Men de trivs jag som fina fisken i vattnet med. Nu har J:et precis åkt och dunsar väl in här igen om en timme eller två! Så nu får jag passa på att njuta av min lilla lilla alone time! Höhö! Ska checka färdigt Big brother här och nu sedan kankse passa på ett avsnitt till av Tre kronor! Sen somnar jah nog som en stocko!

Hörs mer imorgon my loveliis.!

a phone.






På rosa moln.

Postgubben Robin plingade nyss på dörren! Men nån post kom han då inte med! Haha. Men hann snacka lite skit iallafallen och gå ut med Timba innan han vatt tvungen att fortsätta arbeta! Han tyckte jag såg lite halv sliten ut i mina rosa mjukisbyxor, rosa hood tröjja och håret i en toffs på huvvet! Haha, kan inte vatt nån vacker syn!

Så strax ska ja väl masa mej in i duchen och rycka opp mej en bit! Man blir på tok för lat när man är ledig, men galet va gött de är!

Undra vad kvällen har att bjuda på?! Taggar som bara den till morgondagen då det blir all in!


Härliga väder.


Välkommen åter.

Sådär ja, nu har jag haft en veckas uppehåll så nu är det väl dags att dra igång igen!

Har varit ledig nu onsdag och torsdag, så nu har jag bara fyra lediga dagar kvar, ledig tills på Tisdag! Så jag njuter till fullo av mina lediga dagar, och solen har skinit vart ända dag! Underbart!

Varför har jag inte körkort och bil? Skulle verkligen behöva åka upp till IKEA och köpa lite grejjer, så jag får iordning på boet här snart. Projekt!

Får bli ett kort inlägg nu, så skriver jag mer senare!

Saknar Pappa ♥


Min underbara Elin som fyllde år igår, hipp hipp huraaay!!!


Det löser sej.

Deppig som jag är börjar jag tänka på annat, som gör mig ännu ännu ledsnare och jag är nästan förbannad, men det som inte dödar mig blir jag ju starkare av. Det är dags stirra upp skiten och göra smartare val, så knasst man kan vara, ja man smäller av och de är knappt att man klarar sånna sämre dar. Innan det går för långt, nu är jag desperat. Jag vill ju se till att göra nåt bättre av denna korta tid som vi har här på denna planeten. Man kan inte gå runt och skapa sina egna helveten. Äntligen så börjar ångesten släppa och den bästa medicinen för mig är vin en kväll som denna!

Hörs om ett par dagar!







Retard!

The Botten Is Nådd !!

Cold Dessert!

Idag väktes man av att Maria ringde, mitt i min skönhets sömn! Men de vatt väl lika bra så man inte sov bort hela dagen :)! Ska strax bege mej ut på en runda med Timbalicouus sedan bär det av till MAX ! Grymt fint! Ska minsann gå bort så man känner att man verkligen kan njuta!

Skönt att va ledig idag, blir nog en svänga till Maria efter Max och så kankse Elin kommer förbi ikväll !
Lika bra ledig dag som alltid!

Juste måste lämna in min semester ansökan imon med, sista dagen imon! Så de måste ja kolla upp!
Får ike förglömmas!

Dags att kila!

Later.


Söndag!

Finally är min jobb helg över! Helgerna springer faktiskt på galet fort! Så imon har jag en day off! Ska bli skönt att sova ut lite, då det inte blivit mycket sömn denna helgen heller! Eller veckan snarare. Precis städat nu, så jag slipper det imorgon, jag är så himmla smart! Men ska väl ta ett varv med dammsugaren imorgon iallafall, kan behövas nu! Det stökas ner så himmla fort här hemma!

Igår vatt det en tipp topp lördgag! Började med lite förför fest hemma hos mej! Sedan förfest hos Alec med en massa fina vänner & mindre fina inte vänner?! Höhö! Sedan blev det utgång till Harrys ala Sliver! Och det vatt klackarna i taket även denna kväll, galet skoj! Så vi tog allt hem den floppiga Torsdagen! Harrys & Sliver är så jäkla bra nu förtiden, massa folk och super bra musik! Kul att träffa på en massa gamla bekanta också!

Nu inväntar jag solsidan sedan time out och sist men inte minst Bigbrother!!

Hoppas ni har haft en wunderbar helg!

Hörs imorgon!

Tjyss.


Fredag!

Igen alla redan! Herre min körs vad fort dagarna vandrar på!
Dagen har bestått av jobb jobb och jobb! Inne på första dagen av min jobba helg nu, men nu är det ju bara två dagar kvar! Så det kommer gå finemang, i hope! Segt att gå upp innan halv sex på morgonen en lördag! Det tar emot så in i! Så kvällen spenderas hemma i lugn och ro med min finaste :)! Mys mys! Men det är ju aldrig nått bra på tv på fredagar?!

Gårkvällen vatt det ju som sagten Club Caj! Började med en trevlans förfest hos Alec. Taggad till tusen för säsongs premiär för mej på C C, men i helvete vilken dålig Dj de vart! Så det sög ganska hårt faktiskt! Eller så vatt vi helt enkelt för nyktra bland alla fulla studener. Mycket möjligt! Men blev en bit besviken, alla talar så gott om den där okännda Caj hela tiden! Men igår vatt de ingen höjdare alltså! Det har ju faktiskt varit sjukt bra förr..
Kanske att man få ge det ett nytt försök en annan gång?!

Just nu vrålar Tracy Chapman ur högtalarna på lite lagom nivå!
Snacka soft fredag, nu är det bara ett glas vin som saknas!! Fasen ja skulle gått till systemet efter jobbet.


yesterday.


TAGGA!

Det värkar bli Club Caj, så det är bara att försöka tagga te! Woop!!
Ska ge mej ut på en promenad med Timba, om det går. Han hatar detta vädret! Efter det är det bara momangen in i duchen och tagga till en aning! Känner på mej att de kommer bli en skoj kväll!

Men jag har fasen ingen alkohol, så det måste fixas på något vis! Projekt!
Men om jag inte minns fel så stänger systemet klockan sju denna härliga torsdag?!








10 mars.

Min sista lediga dag idag, fy sjutton vad de lediga dagarna jämt springer på så fort!
Igår hämtade jag äntligen min lilla bus, han blev så så glad över att se mej, jag honom också! Så nu ligger han här och vilar på min arm när jag knapprar på datorn!

Går kvällen spenderades med finaste vännerna Maria & Angelica! En liten impuls utgång sådär! Så det slår ju aldrig fel!! Ikväll vankas det kanske Club Caj, om jag orkar?! Känner mej seg som tusan just nu, men de hinner väl ordna opp sej till kvällen. Så får vi se då hur det blir!
Men de hade vatt kul, inte varit på ett endaste club caj förra säsongen och inte denna heller så det blir premiär isåfall!

Att mina grannar inte tröttnar på mej när jag lyssnar på musik konstant typ? Har nog världens underbaraste grannar i think.!

Bjuder på lite lam bilder från gårdagen, de är ju vi ganska bra på!

Later.

Nu ska ja kolla de avsniten av big brother som ja missat :)!



9 mars.

Idag sov jag minsann inte bort hela dagen! Och jag vatt till och med utvilad när ja vaknade! Somnade dock innan Bigbrother igår :(, så måste måste se reprisen today!

Ska strax bege mej till Morfar för att hämta min lilla bus! ååh så jag saknar honom!! Inte träffat honom på än en vecka! Håll i hatten!!

Later.


Ingen vettig dag.

Dagen blev ike som planerat! Inget kalas, inget stan! Och ingen play date med Maria! Så den har inte vatt fullspäckad alls som ja trodde! Typiskt! Så nu sitter jag här helt mega rastlös!

Men har iallafall hunnit med att äta semeltårta hos mamma! Tiggde till mej några mackor också, eftersom jag inte ha något direkt ätbart hemma just nu!

Men nu ska ja checka lite televison, eller kanske ett avsnitt på trekronor?!

Hörs tomorow!

Det kryper runt i kroppen som det aldrig gjort förr!

Idag hade jag sovmorrgon ända till klockan ett! Sjukt bra! Men ja känner mej inte pigg för det?! Knas!
Precis plockat iordning lite här hemma, men min dammsugare vägrar sammabneta med mej, så de låter jag va! Lite damm på golvet har väl ingen dött av. Likaså alla mina kläder orkar jag inte heller ta tag i, jag skyller på att jag inte har tillräckigt med galgar! Men annars är det rent och fint :)!

Ska hoppa in i duchen nu och göra mej redo för dagen till ära!

Later.





Fotograf ala LINDA!

Bjuder på några fin fina bilder ifrån my loveli LONDON!










Fy sjutton så bra jag är!

Vad tycker ni ?


Det är ingen vanlig dag!

För det är Theos födelsedag! Hurra hurra hurra!!!
Tänka sej att han blir fyra år allaredan, gisses så fort tiden tickar på!
En massa grattis till dej!!


Han är för söt!

Dagen idag har spenderats på work, så nu är jag äntligen ledig i TRE dagar igen, haha! Galet! Men ja gillart! Ledig fyra dagar jobbar en och sen ledig tre. Inte fy skammen! Men galet va tråkigt det är att vara tillbaka på hemma plan! Saknar London så in i! booooho!

Men galet va gött de ska bli att få sova ut i morgon, då det ike blev så mycket sömn inatt iallafallen! Allt blir inte alltid som man planerat! Men vad gör de när de blir åt de bättre hållet?

Mina tre lediga dagar är nog fullspäckade! Någorlunda iallafall!
Kalas för Theo imon igen, så måste ner till stan och köpa ännu en present! Efter det blir det att umgås med malgot & alla frivilliga som vill va med! Inte träffat henni på mega länge ju så de ska bli skojskojskoj!!

Men nu ska ja fortsätta med att checka på Topmodell!

Later.

Honey im home!

Hiii my sweeties!

Nu är man hemma i Sverige igen! Man börjar mer och mer inse att Sverige faktiskt är så sjukt boring och att staden suger! Inte en ända människa på Jönköpings gator & torg! Wierd?!

VI har iallafall haft det sjukt sjukt bra!! Jag älskar LONDON! Så mycket bra shopping. Det kryllar av en massa massa människor överrallt dessutom är alla trevliga! I'm in love!
Det var absolut inte sista gången jag åker till den staden!!

Skriver och berättar mer imorgon, är mega sliten & trött just nu!!





LOVELY LONDON!


LONDON BABY!

Wohooo om en kvart går bussen ner till stan! Och jag är packad och klar!

Fyfanken va gött de ska bli! Helt ofattbart kul!!

Ha de tipp topp här hemma!!!!
Ha ike för kul utan mej nu! Fast vi kommer ha roligare! Höhö!

Lite shopping presenter står på schemat med! Hoppas jag finner mej nått!
En Tshirt till N. Converse till Klara, present till Theo. Och så måste Tindra bus få nått med såklart :)!

NU DRAR VI TILL LONDON!

xoxo!

Inget stoppar oss nu!

YES!
Jag känner mej redo, fast ändå inte! Fy fanken va de är svårt att packa, inte tusan vet jag vad ja vill ha på mej på lördag? Men får nog nöjja mej nu, kankse om ja ska hitta någon mer party outfit kanske? Annars så kan jag ju shoppa en massa där nere! Att jag ska!

Strax nu läggdags!
Så man orkar upp med tuppen i möra, för dusch & dylikt och packa det sista!

Gött att fått naglarna lite små fixade idag också :), mina korta naglar såg ut som skit! Ioförsej är de fortfarande korta, men ack så fina. Lackat dom på Salong, snacka om vardags lyx!

Nehee, om ja ska försöka hitta en väska ja kan ha som handbagage med?!
Har nada väskor typ ju!

Imon börjar vi Semestern med att käka frukost ute innan tåget går mot Göteborg!! Mys!

Hör imon mina vänner!
Natti natti !!



ONE DAY!

Haaaai my Friends!

Now Linda FINALLY have few days of vacation! Days that will be filled with lots of fun! And i like it!
Trying to pack now. The question remains what should I have with me??! Should pack it all down today so i don't have to rush with it tomorrow morning! Do not forget my passport either! Memory like a goldfish.

My gorgeous new furvest & leather jacket go with anyway, It's smells like spring!
In London, it's 10-15 degrees! Certainly some rain, but what does it do when the heat is just visible!!



Time to go.
Write later.

xoxo.

Kompis det går bra nu!

Sitter här och försöker ge mej på lite packning, galet svårt ju! Jag hatar att packa, bättre att ja skjuter opp det tills imorgon. Eftersom jag älskar att vara ute i sista sek. Pratade precis med Elin, och de ska bli så sjuukt underbar kul att åka iväg! Jag längtar så så så!!!!

Sen hoppas jag på Barceloona i Sommar?! Hade vatt galet najs det med!
Och RIHANNA ala Stockholm i November?!
Sen måste jag försöka klämma in ett besök till KINA detta året med!!

Herre min körs, hur ska allt hinnas med?!

Men jag säger som ja alltid gjort!
Pengar är till för att spenderas!


1 MARS

Precis kollar på Stylisterna nu, jag har fastnat för det programmet alltså! Nu inväntas Big brother, mega länge kvar till det börjar, va tusan ska de börja så sent för..! Dagen på jobbet har gått fin fint, ynka en jobb dag kvar sen vankas det SEMESTER! Ska bli så sjukt niiice! Borde börja små packa lite kanske, fundera lite på vad man ska ha med sej iallafall. Hoppas jag hittar mej en massa massa shopping där nere! woooo!

Saknar min lilla bus som tusan alla redan, så tomt när man kommer hem!

Imon ska ja fixa mina naglar efter jobbet också, vardags lyx denna vecka!
Frisören, Naglarna och London! Kan de bli bättre?!

Tänke visa min nya fina linne blus;
Kommer bli galet bra i sommar!

Tjugo spänn, som HITTAT!