Hej då utväxt.

Hej Hej Blonda!
(ursäkta för de dåliga bilerna nu)

En Före bild;
Men de vatt mer och mörkare än va de ser ut just på detta kortet.
(Iallafall känndes de så för moia)


Efter bild;
Sikken kalas skillnad!
Vatt inte världens bästa bild kankse, då jag inte orkar engagera mej så här på kvällsingen.

Ja vet att jag har en gul snodd, haha. Men va tusan fann mej ike nån annan :)

Världens goaste frisör, jag som hatar att byta frisörer!
Men hon vatt verkligen toppen och mega trevlig!
Hon använde dessutom nån kräm som får mitt hår att kännas dubbelt så tjockt! Och herre jesus att de funkar. Sikken magi alia baba.
Nått kräms liknade som gör så att hårstråen sväller upp typ :)!


Måndag - Fullspäcka Måndag.

Hemma en snabbis nu! Min buss går om cirkus tjugo minuter igen!
Varit på stan och lunchat med Malgot & Tindra, Angelica, Nicco och Elsa! Trevlans värre!! Hann även göra mina inköp och växla pengar. Grejt! Men kom nu på dock att ja glömmde köpa en grej eller till och med två! Men de är inte hela världen! Så ska nu strax möta upp Mamma och sen åka och till Morfar och lämna min lilla bus, (kommer sakna dej min lilla skatt), och käka semla :)! Göddigt!

 Sen direkt efter fikan hos morfar så ska jag till Frisören, wiihoo! Jag fick tid idag, inte illa pinkat!! Så jäkla gött, ska bara göra slingor, undra om de går med på att inte klippa mej när de ser mitt råttbo? Vi får se vi får se.

Har även bokat flygbuss idag & tid till mina naglar tills på Onsdag :)! GÖTT!
Också ringt och kollat med presenten ja tänkte köpa till Theo bus, men ja tror de sket sej :(! För de vatt inte förens i Augusti. Men ska se va Bror min säger och tycker.

Gisses va mycket ja hunnit med idag, bara några sakar kvar på min to do list..

Hörs ikväll!!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG!

För det är Tindras födelsedag, hurra hurra hurra!! Lilla bus fyller ETT ÅR idag, hihi!!
Så ska försöka klämma in en födelsedags/avskeeds lunch med Malgot idag med mitt pressade schema! Kommer inte träffa henne på en hel vecka typ?! Håll i hatten hur ska detta gå?! Hur ska hon klara sej en hel helg utan mitt sällskap?!



Grattis lilla bus!!!


Söndag!

Så nu är min jobbhelg över, galet vad helgerna flyger på fort!!
Jag har vunnit två biobiljetter på work =)! Tror jag iallafall?! haha! Den om gissade närmast på våran försäljning i lördags vinner, och ja känner att ja va grymt nära ! höhö. Så hoppas hoppas!
Undra vem som ska bli den lycklige att gå med mej?!

Har precis städat lite nu, så jag slipper göra det imorgon på min lediga dag :)! Kanon!
För imon har jag fullans upp! Måste åka till a6 och köpa hundmat till timba, sen inhandla mej lite prylar till LONDON (shampoo,tvål, strumpbyxor osv), Växla pengar, Full ladda båda mina kameror & tömma minneskorten, Betala räkningar, Tvätta, Hämta resväksan hos Mamma och kanske åka och lämna Timba?! Eller om ja gör det på onsdag. Hade gärna viljat hinna slinga håret också, men de hinns väl inte med. För somvanligt är ja ute i sista sek, så omöjligt att de finns tid på min salong i möra?! Men värt ett försök!

Hoppas på att få naglarna lite halv fixade med innan Torsdag, annars får ja ta det när ja kommer hem! Har kommit på en ypperlig ide som ja ska göra, eftersom vi ike få har lösnaglar på jobbet! OCh nu ser mina naglar ut som skit, så nått måste göras!

Ikväll blir det bara mys framför tvn. Solsidan och BIGBROTHER sappat med Wallander i pauserna! Kanske lite besök också, kan man ju alltid hoppas påpå :)

Nu dags att boka bus till GÖTEBORG!!


Två muppar som sitter och häckar.


Välkommen åter!

Cheeses vad trött jag har varit på jobbet today, men ack så bra det har flytit på!! Och det vankas (förhoppningsvis) PIZZA ala Twin, gratis lalalala! Hur fint som helst!  Sitter och kollar på Välkommen Åter nu, galet skoj alltså! Haha. Trevlans Lördags nöjje!

Strax ut med en promenad med Timba sen blir de tidigt läggdags :)!

Hörs imon!

Tindra & Jag.


Sötnöööten Tindra!!


fredags kväll!

Fredagkväll! Och nämligen så vatt ja duktig och inte gick på inflyttnings fest!
Men tänligen så blev det vin hemma hos mej istället med fina vänner! Men de är man väl värd?
Iallafall jag! Whoop whoop!


laaav yaa!


HYLLAR MIN UNGDOM!

Då är mina lediga dagar över och nu väntas tre dagars jobb! Men de ska ja väl stå ut med :)! Börjar inte förens vid ett today, hur fint du vill!
 Slutar dock åtta, men de går fin fint!
Ikväll vankas det Inflyttnings fest hos Malin, men tror banemej att ja skippar den?! Lite små segt när jag slutar åtta och börjar sju imorgon bitti! Då det är löningshelg, så jag måste vara pigg & ärlat!!
Men vi få se när kvällen närmar sej! Måste vilket fall som helst hem efter jobbet, och då blir det väl lätt att jag fastnar hemma resten av kvälla!

På TORSDAG åker vi, galet najs!! wiihoooo!!



En sjukt gammal bild, höhö!


Sjukt bra vecka.

Nu är ett års kalaset done, hon är för söt den lille soockertoppen!! Tänka sej att hon redan är ett bast, nu ser vi fram emot nästa födelsedag, om ett år & 4 dagar! Undra hur allas våra liv ser ut då?! Förmodligen som vanligt som de gör nu, but you never know!! Spännande..

Precis kollat på Birbrother nu, tycker de är aldelles för lite skandaler och för lite fest! Men ändå sitter jag klistrad varje dag klockan tio, jag har redan blivit fast! Tusan!

Dags att gå och lägga sej, och tänka på sikken knasig vecka detta har varit!
Hur mycket konstiga saker som helst som har hänt, ALLT just denna veckan. Jätte konstigt, men jag kan erkänna att jag trivts som fisken i vattnet med denna vecka! Undra om nästa blir lika tokig/bra?


Jag gillar stimm & stojj.


Kalas Time.

Nu är jag redo för kalas och en massa tårta!
Slått in paketen, lite kruxit då jag inte hade någon vanlig tejp hemma & bara dubbelhäftad tejp! Men ack så snyggt de blev!


vad döljer sej i tros?


Mellan Landning.

En liten mellan landing hemma igen! Vi käkade pesto pasta med fläskfile och gränsaker! Grymmt Gott! Hittade även några paket till lill skit ungen :)! Hoppas hon blir nöjd! Hihi!
Har precis tagit med Timba på en promenad till Linneas Tobak & Tillbaks, han tyckte nog de vatt lite kyligt på tillbaka vägen. Jag med försåtss cheeses mina små tassar vatt is!

Nu ska ja ägna mej till att slå iin paket sedan fly & fara till Liljeholmen för kalas!




mummms.


1 års kalas!

Strax blir det lunch med Lundellarna, trevligt värre! Ska också inhandla en present till lilla Tindra, som fyller 1 år på Måndag, gisses va fort detta året ha gått. Lilla stora flicka!
Sen vid sex blir det 1 års kalas för den lilla tösen :)! Mys.

Dags att kila ut en runda med Timba!

Vi hörs later.


Underbara dag!

Vilken underbar ledig dag jag har haft!!! Jag älskar verkligen att vara ledig!!
Kvällen har också varit tipp topp! Umgåtts med Elin & Lollo, käkade Tacco på Kafepaus! Sen traskade vi vidare till Robin en svänga, och överraskade honom lite! Trevlans trevlans, som på gamla goda Tiden, när vi träffades var dag.! Galet vad ja kan sakna skolan ibland alltså! Men nu längtar jag en massa till Maj då Lollo flyttar till Jönköping ala Torpa! Kommer bli mega bra! Men först blir det att längta till LONDON baby!

Nu inväntas bigbrother!

Och imorgon blir det ännu en ledig dag med en massa trevligheter :)! Hoppas jag!
Men lite saker är inplanerade iallafallen! Och jag börja känna att Tiden inte redigt räcker till!?





Alkoholist?


Kom just på att jag visst missade min läkar tid igår, va tusan! Varför är den ingen som ringer och påminner mej?! Inte äns läkaren saknade mej lixom.
Sen att nära & kära är oroliga för att jag ska bli alkoholist, för de tycker det brukas för mycket alkohol i mitt liv, "det har gått lite väl långt nu Linda". Det blir man ju också peppad av?! Att folk tycker så. Ge er nu, jag har inte tappat kontrollen!! Hörde btw igår på radion att Lady Gaga gick ner 18 kilo på någon slags alkohol diet?!

Katchiiing.

Iallafall nu ska ja kila ut en svänga.
Hörs ikäll!


Ser jag ut som en Alkoholist?


Varför?!

Jag förstår inte hur jag orkar med mej själv ibland?!
Kanske inga andra gör heller för den delen, haha!
Så typsikt, varför gör jag såhär?

Buut bitches watch out =)!

Lalala, jag får inga skuldkännslor konstigt nog.
Har jag blivit en såpass stark person efter allt jag gått igenom kankse?!
Så jag nu är hård som sten och inprincip skiter i och gör vad jag vill ?

Jag tror det!
Tror inte ni?



Jag är nog en liten hemsk varelse som börjat roffa åt mej!


8 days left.

Hej mina vänner!!

Två lediga dagar nu, så himmla gött !! Sen jobbar jag dock i helgen, men de är ja grymt taggad för, då vi ska sälja som sjutton och slå rekord, så våran helg vinner gratis pizza på twin :)! Jag älskar när vi ha tävlingar å sånt, man blir genast mer peppad!! Vi leder ju redan frukost snittkvitto rekordet! Wohoooa, så de kommer vi lätt kamma hem, för hoppnings vis.. Eftersom februari är en kort månad, och de bara gällde hela februari ut, så är de inte många dagar kvar! höhö!

Ikvällsingen blir det nog en liten fika med fina vännor!
Annars ska ja nog bara vara hemma och små pyssla lite.
Fasen mina finfina tulpaner har vissnat, hade visst glömmt lägga vatten i vasen!
Typiskt mej, jag och blommor alltså...

Nu är det ynka 8 dagar kvar tills jag flyyyger iväg,
ska bli sååå sjuuukt underbart kul!!

Hörs later.

PERSONALFEST

Fy fanken vad trött jag vatt igår, men självklart vatt ja tvungen att tagga till tusen till Personalfesten som ägde rum på IKEA ala tre rätters middag och en himmla massa lekar!
MEN självklart FÖRSOV jag mej, festen började klockan sex. Och jag vaknade cirkus Tio över fem! Håll i hatten, sikken panik jag fick när ja såg vad klockan vatt, min buss skulle ju gå halv sex. Men de vatt bara till att glömma! Slängde mej in i duchen, gick ut med Timba och gjorde i ordning mej fort som satan, så vatt där cirkus tio över sex, inte illa!! Gisses! Snacka om att jag vatt uttorkad, törsigt som satan när ja kom dit, så kvällen började mej att ja råkade ta sönder mitt glas med champange, boooh! Lite lessen i ögat blev jag när jag insåg att de verkligen vatt mitt glas som gick sönder! haha!

Men GALET sikken bra kväll det vatt, sjukt mycket skratt så man nästan hade ont i käkarna när man vaknade upp i morse! Pjuu! Världens bästa jobba kompisar alltså! Grymt god mat, Massa crazy lekar ala tävlingar. Och jag åkte på att käka en helt citron! Snakka om att jag mådde lite sisådär ala sura uppstötningar sedan, men cirton är väl nyttigt?!

Till förrätt, blev den en himmlas massa olika Tapas, mumms!
Till varmrätt, grymt gott kött med Idaho potatis med morötter och palsternacka, hemma gjord beanairse sås och rödvins sky!
Till dessert, (den min grupp lagade), Choklad pannacotta och creme brule!

Grymt god trerätters!!

Upp med tuppen idag till work, trött som tusan! Men självklart åkte jag på att dricka vin ikväll igen, underbara vänner! Så jag kan ju värken tacka nej eller stå emot! Typiskt mej! Men de är det lätt värt!

Nu blir det Styliserna och sedan solsidan och sist men ike misnt BIGBROTHER!



Tomorrow.


Kväll i bilder.









Underbara vänner !!!


SÖNDAG-PFEST!

TREVLANS kväll igår! Började förfesten här, Jag, Maria, Angelica, Alex, Elin, Hanna, Josefin och tre främlingar?! Som visst ingen kännde, haha! Skummt! Min dator lever ännu!! Iallafall, blev utgång till Harrys! Där det vatt klackarna i taket hela kvällen lång. Det blir mycket roligare när man inte är ute så ofta längre:)! Träffade på massa gammla godingar också, alltid lika skoj! Inte mycket sömn i natt, somnade väl cirkus halv sju sju, imorse! Och vaknade vid nio först men sov sen vidare till tio! Gisses jag fattar inte hur jag ska orka med personalfeest ikväll!! Men de är klart jag gör! Whooopwhooop! Är nog mer jobbet klockan sju imorgon bitti som tar emot en aning!

Måste pallra mej upp till a6, projekt ala sune! Men måste verkligen ha ett par stumpbyxor! Orkar jag?!

Hörs later.

Lördag.

Härliga lördag! Solen skiner och himmlen är blå! Vad det är skönt att leva då, lala!
Ledig idag hur skönt som helst! Håller på och städar och tvättar, trevligt lördags nöjje, men måste verkligen få de gjort! Skönt när det är klart :)!

Igårkväll vatt ja bara hemma och tog det lungt med min lille bus! Katten hade varit här och ätit upp maten som ja ställt ut :)! Bra bra!

Ikväll blir det vin med fina vänner!! Ser fram emot det, vatt mega längesen jag drack vin känns de som!
Skulle vilja åka ner på stan en svänga, vill ha ett par overknee strumpor och ett par skinnshorts! Men får väl skippa mitt ha begär tror jag. Måste försöka börja spara, Men ändå har jag verkligen inga kläder att ha på mej känns de som?! Usch jag hatar det.

Går inte att ladda upp bilder heller?!
Så de får bli ett tråkigt inlägg.

Later.

älskade lilla vännen.

Usch jag har SÅ grymt dåligt samvete nu!! Usch, hur kan jag vara så elak?!
Hittade en katt innan när jag och Timba vatt ute på kvälls promenad vid halv nio, den bara dök fram. Och Timba min lille bus blev livrädd för denna stora varelse! Haha. Den mjauade satan, och jag började genast tycka synd om den. Klappade den lite och fortsatte gå, så hängde den efter oss! Så sa ja te den att nu får du faktiskt inte hänga efter oss mer. Då gick den ut i vägen, MITT i vägen och stog där och jamade! Så kom de en bil, jaag vågade inte kolla! Trodde genast att den skulle bli påkörd, för den bara stog där och bilen såg inte lille kissemissen! Men pjuuu, när ja vände mej om sen så kom den springandes & mjauandes efter oss igen! En stor klump släppte från mitt hjärta! Du lever!

Jag kunde ju inte låta denna lilla varelse vara ute i kylan.
Så tog med den in en stund, och guuuud! Världens gosigase och kelaste katt!! Så himma söt! Gav den lite mat, den åt cirkus TRE skålar!! Den måste vatt galet hungrig. Bärde upp den och den somnade dirrmod i min famn! Snutte snutt! Så nu har den luggit här i mitt knä och sovit i cirkus 1,5 timme! Så mysig! Den värkade vara döds trött!

Men nu innan det är lägg dags, så vatt ja ju tvungen att ta ut den, kan ju inte ha en katt här i natt när jag har Timba, även om den värkade vara världen snällaste!! Det tog emot så in i, att gå ut med den i kylan igeen, den sprang genaste efter mej flera gånger om, och stog här utanför o mjauade när jag gick in :(! De tog i hjärtat mitt!!!! Plutte! Gick ut med en skål mat nyss, då kom den med illfart springandes tillbaka! Booooh!!

Jag vill så så så ta hand om dej! Och låta dej sova i värmen inatt!
Men va fasen, typiskt!!!

Jag är såå känslig för sånthär, när de handlat om små djur o sådant!

Men nu ligger jag efter i mina tidsplaner, måste ju duscha med innan lägg dags och kolla på stylisterna! Viktigt viktigt!!  Men vad gör man inte för de kanske hemlöse små liven!

Nussenooo!

Work work work.

Dagen på jobbet har gått bra, inte det roligaste med stängning, men den har flytit på hyffsat fort iallafallen :)! Är dock lite bitter för att jag missar utgången ikväll med mina fina vänner!! Men de känndes lite sent och stressig plus att min sista buss hem ikväll går vid klockan 12 !! Aldelles för tidigt!!! De vatt mest där skon klämmde, annars hade jag redan nu vatt och pimplat vin med de underbara!

Men istället så sitter jag här i min ensamhet och myser med min andra underbara! Och kollar på efterlyst! Funderar på Mästerkocken på tv4 play sedan!

Skummt med, att jag fått ett Avi från posten idag?! Vad sjuttsingen kan det vara?! Jag betalade ju min vunna tradera auktion idag vid typ tio, så det kan omöjligt vara de eller?! Galet nyfiken alltså!! Ska väl inte hoppas på för mycket nu, men vem vet. Kanske från en hemlig beundrare =)!


Godmorgon!

Skönt med sovmorron ända till halv tio, lyx!
Varit ute med min lilla bus och duschat ska strax göra iordning mej, skynda fynda!

Hängde på tradera igår kväll igen, så typiskt mej!! Så som vanligt leder jag en massa auktioner! Haha. Men jag vann iallafall en igår för ynka 1 krona, som hittat!! Då spelar de lixom äns ingen roll om den passar eller ej! Vunnit mej min skinn kavaj också, hoppas hoppas den passar!! Annars blir ja en bito besviken!

15 dagar kvar.


IM!!

Jag drömmde en märklig dröm inatt, en dröm som jag vill ska bli sann!
Det va så konstigt att bara du dök upp sådär i min dröm efter så så så många år, och nu har jag gått runt och tänkt på det hela dagen!! Levde med dej när jag va liten, bodde hos dej/er varannan helg när jag va hmm vet inte hur många år, men liten iallafall tills ja växte upp och blev lite äldre, tillslut fick ni nästan släpa dit mej när jag gick i typ sjuan, för då ville jag ju vara hemma med alla mina vänner, hemma i Jönköping! Inte åka & bo på landet.  Min dröm väckte så mycket minnen! Och de skrämmer mej.

Jag är så sugen på att leta upp denna människans nummer, men det kankse är lite pshycko varning på det?!
Men iallafall skicka iväg ett litet sms?! Eller är det galet?!
Kanske att du hade blivit glad, för att ja kom att tänka på dej?!

Frågan är hur man ska hitta en människas nummer när dumma klantiga jag med mitt dåliga minne inte är säker på vad efternamnet är?! hmmmm.

Shit den här drömmen tar kål på mej!
Jag måste finna dej på nått vis.


Love and Respekt!


Maria din Jävul.

Precis vräkt i mej min sista alla hjärtans dag choklad, så nu vatt den slut, typiskt!

Har försökt att umgås med Maria i typ en vecka nu, men hon ingonerar mej och dissar mej satan :(!
Maria, din jävul!!

Meeeen jag lever vidare, haha!
Sovmorron imon, då jag inte börjar förens vid 12, gisses så skönt! Men tråk med stängning till kvälla, iallafallen när det vankas utgång, som jag förmodligen missar :(! booo!

Btw, har vatt nykter i en vecka nu! Hejja hejja mej!


HAPPY VALENTINE!

Hoppas alla ni har haft en tipp topp dag med en massa kärlek ♥!!

Jag har gjort min lilla goda gärning idag, när jag vatt på a6 så köpte jag Choklad (marabou hjärtan), slog in dom och gick till jobbet och hängde det på några av mina fina vänners skåp, suprise suprise!
Det värkade vara uppskattat på de sms jag fått :), tihi!

Men nu är det läggdags och kärlekens dag är snart över, så upp tidigt imon till work!

Tomorrow.


new blus!

Vatt på a6 tidigare idag, och jösses vad jag har testat jeans, cirkus tio olika! Uschanamej!
Men jag shoppade iallafall med mej två par hem, ett par svarta och ett par halv ljus jeans! Tipp topp! Men har en känsla att de kommer att töjja sej, men den mindre storlken vatt på tok för liten :(, bik bok och deras storlekar alltså! Inhandlade mej en buls också, som ni får et litet smak prov på här;

 


Älskar att man ser en bit at Bh:n, grrr!


Syns kankse inte så mycket av blusen här, men ett litet smak prov iallafallen.


Två par jeans och denna blus för endast 98 spänn, som hittat!
Blev ioförsej mer, men hade presentkort så det känndes hur billit som helst :)!

 

 


Natti skatti!

  Gokväll!!

Dagen på jobbet har gått tipp topp, en ganska lättsam helg ändå även att de har vatt mycket folk! Idag slog vi snitt kvitto rekordet på frukosten, tjohooo!! Måste vatt mina underbara smooties som jag gjorde, som höjde det en bit! Hejja hejja att vårat team vinner denna tävlingen! hähä!

Efter jobbet åkte jag dirr hem till Mammi, för att hämta min lilla bus, som jag saknat så in i! Vi käkade en bito mat, mumma med hemlagat!! Och spelade yatzy, som vi hade som söndags nöje innan ett tag :)! Så nu vatt de dags igen! Spelade med 50 öre per poäng skillnad, så jag blev 97 kronor fattigare, typiskt! Men det skrammlade jag fram i mynt i min jacka! Så min sparbösse gris fick inte bli mätt idag heller, men de blev ju deras =)!

Sen de vanliga söndags myset med, solsidan, Time out och Wallander!
Jag älskar det!

Snart lägg dags, ledig imon! Ska bli skönt! Ner på staden en svänga tänkte jag! Måste måste verkligen hitta mej ett par jeans!

Natti natti mina skatter.


Lördag.

Gick kalas idag på work, en bit segt att gå upp mitt i natten men de är de värt när man slutar fyra och solen skiner som aldrig förr! Efter jobbet blev det en tripp in till a6 med Anisa :)! Inhandlade mej ett par nya godbitar till skor (bild får ni i morgon) och lite balsam & shampoo o sådär!

Är tomt hemma utan Timba min lilla plutt, han har varit på kalas idag medans jag har jobbat! Momo fyllde år today, galet jag missade hemalagad food! Konstigt att de kan bli så tomt så snabbt, jag träffade ju han senast i morse lixom, men nu är de ingen som gosar med mej i soffan, ingen som vill att ja ska bära upp han till mitt knä osv! Men imon efter jobbet så ska ja hämta han igen :), tihi!


Happy valentine to me ! lala


Se där se där, vad som befann sej på köksbordet när ja kom hem efter work =)!
Det finns minsann nån som tycker om mej ändå, hähä!


Fredag.

Hej allihoppa!

Fredagkväll, vilket det inte känns som, då man slutade jobba halv åtta och börjar sju igen imorgon bitti! Det är så opassande och det blir lixom en världelös fredagkväll! Men skönt att bara vara hemma å mya med min lilla bus lite!

Annars har dagen flytit på, förutom att det är segt att gå stängning, fast ändå skönt med sovmorron! Att man aldrig kan va nöjd :)! Tänkte att Maria skulle komma hit o hålla mej lite sällskap en fredag som denna, men lilla Tindra vatt sjuk, boo ! Stakkan! Krya på dejdej banemej!

Men dax att jumpa in i duchen!

Later.


Kankse att morgon kvällen ska spenderas med drink ala Linda?!
Tååls tänkas på!


Systramiiii <3




Afterwork!

Igår blev det ju AW med Malgot och Kerstin Pett! Vi gick runt till alla ställen, men varför har inga afterwork på en onsdag? Grymt dåligt! Så till sist kom vi till Pipes där det hade afterwork buffe, wooooh! Jag skulle väl inte kalla det afterwork buffe redigt, de vatt köttbullar, korv, paj & pommes! En salig blandning till en billig peng! Men de va gott med lite mat i magen ändå!

Gick sen av någon anledning till Hemmakväll och köpte på oss en massa godis?! Sen vidare till Amour och håll i hatten nu vidare till Centrum, men fy sjutton va bra musik de spelar där! Så det vatt klackarna i taket hela kvällen, en lång afterwork med andra ord på cirkus åtta timmar!

Vatt seg som sjutton idag, bara umgåts med Timba och min nya dator och min nya Iphone typ. glassit!

Strax börjar halv åtta hos mej :)!

Later.


Ny dator!

Igår vatt jag och mamma på a6 och kollade efter en ny dator till mej, JAG HITTADE MEJ EN! Så nu äntligen har jag lämnat tillbaks mammas dator och har en egen liten godbit igen, de va fasen på tiden!!  Det blev en röd samsung, katchiing! Funderade på en vit Sony vaio, men han sa att den inte alls va lika bra som denna! Så varför inte lägga till 500 spänn och få en ypperlit bra dator?!

Inte nog mej det, så skaffade jag med en IPHONE 4 igår med, woohoo!!

Hela går dagen vatt så jäkla bra!

Och, man blir visst lite lycklig av att shoppa, så de så...!

Later.

SOLSIDAN.

Underbart väder ute, precis vatt ute på en lång promenad med Timba, han älskar när solen börjar titta fram!! Nu har jag två lediga dagar framför mej, hur underbart är inte det?!
Ska inte spendera mer tid här framför datorn nu, så jag får saker och ting gjort! Ska bege mej ner till staden, måste verklgien shoppa några godbitar! Jag behöver framförallt nya shoes och nya jeans!! Hoppas jag finner mej något!

Satt o plöjde igenom 5 avsnitt av Stylisterna igår, varför har jag helt missat de programmet!?
Det ska jag genast börja följa, as kul ju! Plus att de är en från Jönköping med, woohoo!

Men, nu ska ja jumpa in i duchen!

Later.


Pasta sallad

Lagar till mej llite food nu, få se om den är lika god utan ditt sällskap?! Vi lagade ju alltid den, du & jag. Eller jag lagade och du läste tidningen och va sällskap i köket, haha!
Pastasallad med kassler.

Pasta
Kassler hackat i små bitar
Paprika i små bitar
Purjolök
Rödlök
Majs
2 st creme fraische paprika/chili
Salt, Peppar, Paprikapulver och chili pulver

Så simpelt och så gott!
Så det ska jag mummsa på strax till halv åtta hos mej, och ett par dagar framöver !

Planterings låda.


Tänkte också kankse ge mej på att köpa en sånhär?! I Rosa givetvis, och plantera någon gullit växt i?! Hade ine det blivit ypperlit bra?! Eller om man skulle måla den vit?! Frågan är vart man ska ha den?!
Tåls tänkas påpå!


Fönster lampa hiss eller diss?

Måste ju köpa en ny fönsterlampa till sovrummet! Hade ju hittat en kalas fin på Dimoda, men den kostade cirkus 700 spänn. Känns lite onödigt då jag insåg att den inte kommer synas bakom gardinen ändå, så har hittat en annan billigare. Ganska enkel men ändå helt ok väl? Lite små mysig sådär. Till en billig penning också dessutom;


Hiss eller Diss?

Jag måste verkligen försöka få iordning på boet här snart, sikken tid de tar!


Tisdag!

Nu ärg jag äntligen ledig i två dagar, guud så skönt! Jag är super seg och trött hela tiden! Vet inte vad de är med mej. Skulle egentligen jobbat till halv sju idag, men en liten pärla bytte med mej, så hon slutade halv sju istället för fyra. Så gick jag glatt med ett leende på läpparna hem klcokan fyra! Super skönt! Thanks Thanks!
Fick lite dålgit samvete dock, då hon alltid går stänging och aldrig slutat tidigt sen hon började! Medans, jag typ inte haft nån stängning på ett par månader nu typ! Men va krattan =)! Nästa vecka btw så har jag tre stängningar, hur sjutton ska de gå?!

Undra om jag ska ge mej på att stryka mina gardiner idag, eftersom mammi inte vatt och hälsat på än!
Imon ska jag lämna tillbaks datorn med :(, FÖRHOPPNINGSVIS köpa en ny, om ja känner att eknomin tillåter! Det är ju verkligen på tiden att ja skaffar mej en ny liten pärla?! Men som sagt, pengarna växer ju inte på träd, för då hade jag varit och pallat för längesen!

Farligt farligt men ganska vanligt, så har jag hängt lite på tradera igen! Och vunnit en onödig auktion och leder två stycken, haha! Va tusan! Men de kan de va värt, om de passar vill säga!

Undra vad man ska spendera kvällen med?! MARYY? kom kom kom till mej och sjung en liten visa.


JFR

Dehär godbitarna tror jag att jag ska unna mej ;




Vad tycks?


Natt.

Vi hörs imorgon gott folk!

Orkar inte skriva today! Nu ska jag och min lilla bus gå och lägga oss innan stormen bryter ut!


Projekt ala Linda

Sitter och kollar lite på vilka bilder jag ska framkalla till mitt lilla projekt som ja ska göra här hemma, så måste ha cirkus 60 stycken (tror jag) svart vita bilder! Men surt för mej att jag typ inte har några bilder kvar alls :(!! Dumma jag, varför kunde jag inte bara lagt över dom på min externa hårddisk?! Tänk alla alla bilder ifrån förra sommaren är puts veck och alla andra dessför innan också!! Men iallafall, Maria kommer bli en bit besviken i think, då hon förväntar sej att 50 procent av bilderna är på henne! haha! Men nu har jag ju typ inga bilder på oss/henni kvar! bohooo! Men ett o annat har jag minnsann hittat!

Har städat o fixat lite idag, härliiga söndag!
Jag är super seg, kanske kan bero på att jag inte gjort ett endaste knop på hela dagen typ?!

Några få av de bilder som ska bli mitt projekt ala Linda;







Jag har en känsla...

Precis lagat mej lite food nu, spagetthi med köttbullar! Komplecerad lördags mat lixom?! Varför inte passa på att äta köttbullar även när man är ledig?

Så himmla skönt att vara ledig, och jag har verkligen inte gjort nått vettigt idag!! As gött! Måste snart slita mej ifrån datorn för att gå ut med Timba och sedan skutt in i duschen!

Igår så hade vi en chill fredag, Malgot och Tindra kom förbi en sväng. Käkade lite food och unnade oss ett glas vitt! Aldelles lagom fredag!

Later.

Timbas nya säng made by Linda =)

Nu är den äntligen klar, typ iallafall! Funderar på att skriva Timba på huvudgalcen med silver eller guld färg, men då min handstil inte är den bästa så får det vänta.

Före:
En ful furu färg och tråkigt "täcke"


Efter:
Målad med vit bets färg och bytt täcke till ett med kronor på :)



Eller om jag ska ha det med rosetter på?

Vad tycker ni?!


Finally.

Heeej hopp!!

Dålig med bloggande de senaste, för att jag har fått nått skummt cp virus på mammis dator! Men nu vatt de helt puts väck igen :)! konstigt?!

Jag är så jäkla bitter o lessen över att ALLA mina tusentals bilder inte gick att få ut från min dator :(! så jäkla surt! Gaah, jag blir nästan uppröd när ja tänker på det! Men livet går väl vidare antar jag?! Egentligen är de ju bara små potatis om men jämnför med allt som händer runt om i världen?! Men ändå så så surt!!

Är ledig hela helgen, och de ska bli så jäkla gött, som jag längtat!!

Vi hörs senare om datorn fortfarande vill sammanbeta!

PUSS!