HELGEN!

Nu är det ynka två jobbdagar kva sen äntligen leedig i två dar, tjohoo! vad skönt och behövligt!! Helgen har varit kalas bra, även på work, haft en galet skoj jobb helg, skrattat så mycket så tårarna rann ett antal gånger! haha! Iallafallen fredagkvällen spenderades med malgot ala pizza och vin, mumms! Lördags kvällen blev det klackarna i taket igen, 27an ut till norrahammar för en galet skojskoj förfest!! thanks ciss! Blev även dans på krogen kvällen lång! Gissa om ja är trött som satan nunu, chiises helt sjuukt! Men i kväll blire bara mys med söndags film o lite trevliisch sällskapo! så är väl dags att kila! CYAA!

Diddelliidooo min livsfilosofi !


Tänd ett ljus!

Jag myser runt med en maassa tända ljus i hela lägenheten, mysmys! nu är de bara julmusiken som saknas, men måste inhandla mej en förbaskade dator först! projeeekt! . Min sista lediga dag idag, sen är de dags för vardagslivet igen, med åtta jobb dagar på raken! Jag ska börja räkna ner alla redan imorgon, jag älskar att vara ledig! Dagen har spenderats på staden en snabbis med malgot, gjort lite äranden, nu får vi bara hålla tummarna för mej också :)! lalala! . Blir lite tråkiga inlägg nu ett tag, utan bilder o sådär! Så går de när man försöker ge sej på att uppdatera från mobilen, meen håll ut! . PUSS & KRAM!

underbara helg!

Mina lediga dagar har sprungit på aldelles för fort! ynka en ledig dag kvar och den dagen ska jag banemej ta vara på imorgon! Undra vad man ska hitta på bara? En svänga på stan blir det nog och spana in New Yorker och Deichmann sko! Haft en tipp topp helg! Fredagen spenderades med fredags mys hos malgot med Jenny och Lisa! Lite snacks, tacco och vin på det också, strålande! Igår så började kvällen med för fest hos alex med underbara vänner och sedan till ett tok fullt harrys ala sliver! Galet mycket folk, för mycket folk, cirkus en timme i kö, herregisses! Men de blev ändå klackarna i taket! Sen har det bara varit allmänt mysigt heela helgen lång! Hihi!

Fredag

Ååh typsikt att Timba trykte bort hela mitt blogg inlägg, den jäklen! Men jag börjar väl om och tar en lång historia kort istället!! Vi befinner oss på torpa just nunu, har sovit här inatt! Så timba fick skinka till frukost eftersom jag inte hade någon hund mat med mej, så han är nöjd som satan just nunu :) !

Ledig idag igen, wohooa! Funderar på att pallra mej hemmåt strax och städa och rensa en bito! Nu när jag äntligen har lite tid över, för det är inte ofta man har det minsann! Men sesså ! Måste komma på nån fiffig ide med min gardrob, för ag får inte plats med mina kläder, hallåå! Jätte störigt!

Rycktas om tjej kväll hos malgot ikvälla, men får väl se om ja pallrar mej dit! Är på väg ner i en liten down down period just nu känner ja! buhuuu ! Igår så blev allt helt plösligt jobbigt igen!

Meenmeeen!

CYA!

BikBok

Galeet vatt de är skönt att vara ledig, de är behöövligt för jag är trött som tusan ! Banemej!
Timba fick hänga med på mötet igår, så efter det promenerade vi till liljeholmen ala malgot, där de blir lite vin, snaks och pizza! mumms!

Varit och lunchat på IKEA med maria idag, av alla ställen, men köttbullar slår aldrig fel vettja! Inhandlade mej en massa fint på Bik Bok efter det, de hade 50 procent på hela butiken! Strålandee! Så de fick bli ett par leggings, två klänningar och en tshirt för ynka fem hundra spänn, billit billiit! Fick tilloch med en liten goodiebag :)! Suprise suprise! Ska väl testa kläderna nu för att se om de passar, gick på ögon måttet för de vatt mega kö till provrummen! Spännande spännande, hoho! Annars kommer jag väl bli besviken som satan! haha!

Det vankaqr ett rykte med Paradise hotell hos Maria ikväll, det är frågan om ja orkar idag alltså, hmm! Seg som bara den! Måste pallra mej att lämna tillbaks dator idag också :( ! Så nu blir det ingen mer blogg eller facebok eller gubben i lådan på ett tag, buhuu :( !! Meen jag har ju överlevt innan så gör nog de nu med!

Meeen kika in då och då, you never knoow när de uppdateras häringa!

Ha de bra mina vänner!

Peace.


Hund med bröd?!

En heel dag på work! Men dagen har ljusats upp med en massa fin besök =)!  Pjuuu och upp med tuppen imorgon! Jobb sju till fyra och sedan möte fem till halv sju! Men kan inte gå på mötet om jag inte får ta med mej Timba till the meeting, och de fick ja tydligen inte, fast ja vatt tvungen att gå?! Hmm, de är min fritid! Och jag tänker inte spendera cirkus 12 timmar på work utan min lilla plutt! Såå atte jag skippar de helt enkelt, måste tänka på min lilla!

Men bara jobb imorgon med, sen är jag låång ledig! Låång helg, tjohooo! Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag och Måndag! Jag kommer väl bli rastlös som tusan! haha! Men ska bli skönt! Redan börjat smida lite planer för onsdagen, torsdagen och lördag ! Det kommer bli bra..

Haha fick detta mms;et skickat till mej här om dagen! haha Sjuukt kul ju! Lilla plutt!
Timbaa watch out, ja bara måste prova! hahaKompis jag mår bra nu! Eller?!

på rosa moln..

Min skalle snurrar runt med en massa små tankar i! Tror det är bäst att sova på saken! Jag bara gört!

Höörs imon mina fina!

Natti Natt!


Jag måste va galen!

Tjohoolahooopp!

Spenderat dagen ala work today, vatt ansvarig! gick tipp topppo! Men seeg som datan dockdock! Meen äch, vem har tid för att sova?!

Igåår va ja en bit deppig och allmänt trött på livet, men sen ordnade det upp sej med en lunch med Rickard, Jonna och Alex! Trevlans! Sen senare kom mina soolstrålar hem till mej, Maria, Alec & Angelica och överraskade mej och de fick mej genast på ett bättre humör igen! Sen blev det bara mys all night loong! fniss fniss! Sitter här nu med jobbkläderna på mej i hoggsta hugget, kanke dags att byta om, orkar man göra nått idag tros?! Jag börjar ju faktiskt sent imon, soov morron! tjohooo ! Ackack såå behövligt! Banemej!

Dags för att käka lasaanga ala Linda, mumms!Sorry för de tråkiga uppdateringarna utan bilder o dyliikt, men har ingen datoor juju!


...

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten.
Varit död i minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort  det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.fuckat liv.

Är det såhär ett liv ska se ut? Ska man behöva leva såhär? tydligen..
Jag vet seriöst inte hur länge till jag orkar ha de såhär, ska det behöva va såhär tills man lämnar stan för gott? Jag tycker inte man ska behöva skydda sej själv och sin hund på detta sättet jag gör, allt man äger och har! Klart man ska va rädd om sej själv och ta väl hand om det man har! Men man ska inte behöva gå runt och vara rädd! Rädd så fort man kommer hem själv, rädd när man ska gå ut med min underbara Timba, rädd för att vistas ute bland folk! Det finns så mycket mer jag vill ha ut, så mycket mer jag vill säga! Men som den personen jag är, så håller jag det mesta inom mej! Jag vet, det är inte bra, och det tjänar jag inte på i längden heller, tillslut kommer min bubbla spricka!
Men det är mitt sätt att försöka på!

Jag klarar det försöker jag intala mej själv och alla andra, jag klarar det på egen hand, fast jag jag gör ju inte det! Jag bygger upp min mäktiga mur framför mej, men egentligen är jag ynklig som få!


Karatefylla!

Det kommer jag nog förmodligen åka på idag, blev visst fino vino idag igen! alldelles för mycket av de goda denna vecka! Meen heeey, det är ny vecka på måndag, såå atte ! Jag överlever denna veckan ut.. Sen att jag fått lite men behöver vi ike ta här =)!

Det dimper in nya öl, nya glad, nya shots tills jag vinglar bort... lalala...!
Eller gör de?!

Goottogoo!

all that you have is yoour...

Macdonalds satt som en smäck, de vatt precis det vi behövde efter gårdagens bravader! Macdonalds ala luft! Hur fint du vill ! Sitter nu och filurar på om ja orkar göra nått ikväll?! hmm, egentligen är jag seg som tusingen! Men ike så kul att bara sitta hemma å glo heller?! Jag haar ju änna en box apvin i kylen, visst låter de lockande?! Eller gör det?! Kankse inte, efter tisdag, onsdag, torsdag och fredag! De tåls suga på en karamellen ett slag till !

Jag saknar min dator och alla mina bilder :(, buhuu! Kanske ska ta tad i det imon?! Huvudsaken är ju att ja få ut alla bilder! Datorn spelar egentlgien kvitta!

Åååh måste visa dessa söta korten på Tindra, som ja tog här om dagen, Jocke och Maria fick varsin present av mej, Tindra bus gillade de starkt !!Sööötnooos!


Det är så logiskt!

Ledig i helgen, tokskönt! Igår spenderades kvällen hemma hos mej med fina vännor och vittvin, tequila sunrise, rose & dooleys! En häärlig blandning, och de vatt klackarna i taket hela kvällen! Tipp topp! Fick pallra mej upp klockan sex i morse dock, de vatt då Tarz vaknade! Så de vatt bara att pallra sej upp med ett leende på läppparna :)! Sötnöt!

Strax ska vi begee oss till Macdonalds, yuammii !!

Hörs Later. Dags att ta hand om tvätten!


Cold Dessert!

Hej allihoppa !

Hur mår ni?! Här rullar de på sakta men säkert, en del som hänt de senaste! Och har egentligen massa att ta tag i för att livet ska kunna rulla på lite fortare än vad det gör. Men de orkar jag inte just nu!

Igår hade vi tjejkväll här med food & vin och trevlans sällskap! Mysmys!
Vatt ledig idag, så unnade mej en tok lång sovmorron och sedan impuls shopping på staden! Tok bra! Snart vankas det kväll igen, och inte vilken kväll som helst! hoho ! Ska ta mej en promenix med Timba min lilla bus innan jag flyger vidare ut i kylan! Brr ! Tack och Lov min underbara vinterjacka som jag investerat några tusen lappar på! Det är deffinitivt behövligt ! Timba hatar denna kyla och snö! Stakkan, jag får slåpa med han ut på promenad varje gång! Plutten lilla !

Imon blir det work och sen kvälls fika med mina fina, Malgot & Lisa! Tindra bus med förståss! Hon är för söt! Hjälte mej att hacka grönsaker igår minsann, eller jaaa. Hon satt på golvet å lekte med Timbas leksak o höll mej sällskap iallafallen :)! Inte illa pinkat!

Imon är det ingen vanlig dag, för det är DIN födelsedag, buhuuu! Jag missar den i år, likaså förra året! Så är väl dags att vanka vidare! Uschaanamej, jag vet ingenting längre..! But But, Congratzz!

Fatta att jag varit utan dator i över en månad, nästan en och en halv typ! Jag är såå jävla bra! Och behöver minsann inte dator heller, ganska gött utan! Livet forsätter ändå lixom.. Eller ?!

Jag har en bito ont i magen! buhuu!

Tack o Hej.i love this sång...