pyssel efter !

Det blev väl inte så super bra, haha... lite ojämt. måste nog klippa de ena benet lite kortare, men gisses va korta dom blev, har ännu inte beach kroppen 2010, vilket jag inte kommer få heller... men efter bild ska ni allt haa...:

 


Lite ojämt som ni ser på mitten bilden, men om ja klipper mer på den sidan så tror jag hela skiten faller i hopp..
haha vi få se !


Pyssel !

Mina favvo replay jeans, är inte mycket till jeans längre.....



resultatet?... later....


Hola!

Sikken underbar dag dag! Soolen skiner himmlen är blå, lalla.. va de är skönt att leva då.. lala !!

Upp med tuppen i morse, jobbade sju till fyra ! Hoppades på att Malgot å Tindra skulle komma å käka frulle minsann, men de dök ike upp idag dag! Haft ganska mycket på work idag, trots den fina vädret, hallåå ?! Fick reda på med att vi skulle ha gravlax för ynka 25 pix nu i några veckor fram över. suprise suprise ! Så jädrar i havet vad jag har stått å gjort gravlax tallrikar idag... puuuh ! Inget mer kallkök denna veckan, såå skönt! Eller joo hela helgen fresten, lördag och söndag.. Typiskt !

Vi hade inbrott på Ikea i lördags natt föressten, ja undrade lite varför de va hål i taket vid kallköket, och i fläktarna över ugnarna när ja kom i morses, men sen fick ja höra det. Fasen vikken chock!! Kul att de typ är vääsrta jönnsonligan tipset, de gick väl in genom taket på ikea på den filmen också?! Den/dom som försökte knycka nått nu, hamnade dock lite fel, för de hamnade rätt in i restaurang köket istället, haha.. men de kanske va planerat att de skulle hamna där ? vad vet jag ?! Känns som lite insider brott, för hur tusingen visste dom att dom skulle hamna där lixom? knasit! Don/den hade tydligen kommit ner där vid ugnarna/fläktarna, klättrat upp på "vårat" tak som vi har i resturangen, (på de vita takplattorna) och gått där uppe, sen hoppat ner i personal matsalen igen ! Slutligen hoppat ut genom fönstret på vårat kontor, de finns lixom ike många fönster alls som går att öppna på ikea ..  så de känns lite fett knas!

Efter jobbet åkte ja till mamma, käkade lite tåårta med henna, Bror och Theo, sen åkte jag Brossan ,Theo och Timba upp till axamo sjön, och åkte radiostyrd båt :) ! Gaalet glassit väder ute juju!

Jag vill grilla snaaart... nåååågon som joinar?


skåååål på de!

Bättre sent än aldrig!

Nu fick ja oder av Maria minsann att uppdatera en bito här, varit tok dålig på det de senaste, cirkus 1 vecka och två dagar sen! Nu jäklar ska de uppdateras så hon kan läsa om mitt fabouluuuus liv!
 
Veckan har varit tipp topp bestått mesta delas av jobb men hunnit med en massa skojjigheter också, dagarna springer på som aldrig förr ! galet galet, sista maj imorgon!
I onsdags hade vi Tacco & vin mys kväll hemma hos mig, med några ifrån min gammla klass, underbara vänner ! Man träffas aldelles för sällan! Men jag får väl styra upp något snart igen, så det blir av lixom!
Torsdag vatt det SEX AND THE CITY premiääär med underbaringar ifrån jobbet!
Fredag först work och sen till Växjö med Louise och hälsa på Annie, äntligen kommer hon hem snaart, min lilla pärla!
Lördag dag spenderades i växsjö, snurrade runt på staden, inhandlade en massa rosa saker på lagerhause, den butiken är guld! Käkade på restaurang innan det va dags för hemfäärd mot Jönköping igen gen ! Kvällen här hemma spenderades med Maria minsann! Bra bra helg!

Nu ikväll har jag inprincip varit sängliggandes hela eftermiddag/kvällen, efter jag åt pizza !! Fy faaaan ! Alrdig mer ! ( vem försöker ja lura nu? ) Men inte på ett jäkla bra tag iallafall ! Helt sjukt va dåligt jag har mått, mår ! Mamma kom med Timba för en stund sen med, hon har varit barnvakt hela helgen ! Vatt tvungen å gå på en promenad med honom direkt, eftersom de åkt bil i cirkus 4 timmar, jag fick hålla mej i staketet och vakna fram och tillbaks en liten bit! Dehär är helt hopplöst!

Har massor med nya smaskiga bilder jag ska dela med mig av, ikväll eller imon!


Pictures 3.

Är han inte för söt?






hihi.
(jag är för himmla bra fotograf alltså)

Precis hem kommen nu, var först å lunchade med bror, Mor & Theo bus! Efter det har vi varit i friadagen nårga timmar och bara lekt och suttit i solen å käkat glass! Jag ångrar bittert nu att jag inte hade med min kamera, hade kunnat få galet fina kort på theo där! Typiskt, jag måste börja ha med mig den oftare, det är ju otroligt kul att fota! De hade en mega kul lekställning i friadalen, typ ap berget? AS KUL! haha, måste dit å tävla med någon i min egen ålder snart! hoho.. sikka roliga leksaker de finns!

Nu ska jag nog vårstäda lite, om jag orkar.. har ju inte hunnit det på mina tre lediga dagar..
dom har bara flygit förbi i en väldans fart!


Pictures 2.

Bilder ifrån Sommar fest ala Picknick!






Han är för söt Theo, Timba var givetvis också med på picknick :)!
Blev inte så bra bilder ifrån när dom sjöng, eftersom ja inte stog rakt framför.
Meen senare sen ska ni få några svartvita fina bilder på Theo...

Skulle lunchat med mamma vi halv två, men de blev framskjuutet till fyra, så Rickard och Theo kan vara med också, jaag är hungrig nu nu nu !! Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.


Pictures.


Börjar med några bilder på Naldo och Timba !




Är dom inte för sööta?

bilder ala picknick kommer later. 


20 maj..

Det blev verkligen en fullspäckad dag igår, var inprincip iväg från tolv till halv tolv på kvälla! Ojoj ! Började ju med att vi skulle träna våra små hundar, men ja kännde dom rätt, de gick inte så bra, de busade bara heela heela tiden! De är för jäkla söta, lite små surt att de verkligen inte lyssnar när de är med varandra, haha ! Efter det va de dags att ta två femman hem igen, gaalet längesen man åkte den bussen ! så de va ganska trevlig buss tripp! Förutom att ja mådde dåligt och va seg i skallen och väck i kroppen typ! Men de ordnade upp sej sen, igår kväll..

Bums hem, åt lite mackmakeriet macka, behövligt behövligt! Sen kom bror å theo, åkte å köpa fika å lite sådär till sommar festen! När de väl gällde så va inte Theo sugen på att sjunga alls, alla andra barnen stog fin fint på sina platser, medans theo va en aningen bitter, haha sötnöt! Peppade han med lite annars får du inget fika efteråt.. Men då sa han sött, johoo annars går ja bara å köper nytt själv. En envis liten rackare! Men efter en halv timme, såå äntligen gick han till sin plats :)! Inte så mycket sång, men han satt iallafall där å såg allmänt söt ut! Så det blev picknick ala idas park sen, nu när han vatt så duktig =)

Vid halv sju va de dags att pallra sej till maria återigen, för lite halv sju hos malgot ! Mumma god mat, fläskfilee med potatis gratäng. Och chips å hemma gjort dipp ala malgot! Halv elva va de dags att masa mej hemmåt, till min efterlängtade säng.. Men ike, då stötte ja på nårga vannor på george, så hamnade där någon timma! Snacka om att Timba min lilla bus va trött sen, efter sen stimmiga långa dagen, men en massa bus med naldo, en massa dagis barn och spring med theo! haha

Dags att kila ut på morgon promenad nu!

Bilder från gårdagen kommer strax !

fullspäkad dag!

Jag kännde oss själva rätt, det blev nämligen ingen matlagning igår.. det glömmdes totalt bort när tiden tickade på som aldrig förr ! vilken ja ångrar bittert nu, för mat hade inte suttit fel alltså, men de tar vi igen ikväll, då SKA vi laga mat... För mat hinner jag inte proppa i mej nu, stress stress !

Ska strax bege mig min lilla färd mot hovslätt ! Till Nathalie, vi ska träna hundarna lite :) ! Se om Timba är på tränings humör eller ej, återstår att se. Förmodligen vill han bara busa med Naldo! Dom är för söta!

På eftermiddan ska Theo har sommar konsert eller nått i den stilen, han ska sjunga! Sötnöt! Så då ska jag o Timba minsann va på plats ala fotograf! Sen till kvällsningen blir det laga food!

Fullspäckad dag idag dag, men de gillar vi ! När i hundan ska ja hinna kolla på mina nya filmer jag har laddat ner?


Mina sötnööötar !


underbara vännor!

Idag har jag spenderat min daaag med underbara Lisa !! Sååå kul att ha henne på hemmaplan igen, eller jaa back in sweadala iallafall ! Blev lite lunch sen kollade vi till hennes lya lite, och den lever, trots knäppskallen som bott där, som Lisa nu shaaasat iväg omedelbummms! Vidare upp till a6 för att fixa lite paket å sisådääär!

Har lite att pyssla med nu, ta hand om tvätten och disken osv...
Ikväll bär det av till malgot... jag hörde något om hasselbacks potatis och fläskfiliiiie... mumms filli!
Om vi nu orkar lagar det, det återstår och se!



Underbara ringar!

ÅÅh dessa små godbitar vill jag haa, please ge mej nån ! Nu nu nu !


En vanlig snygg ring med en svart sten i.
En cool ring, som täcker inprincip hela fingret, fräckt!
En vanlig ring med svart sten igen, snygg!
En ball superman ring.
En rockstar dubbel ring, tufft!

Vilken va din favvo?


Baby can i hold you tonight?

Maybe if I told you the right words, At the right time you be mine.. ?
I miss you ... !

Galet galet att det kan kännas såhär, men nu känns du helt plösligt långt långt borta! Jag önskar dej all lycka till ! Och hoppas du klarar det här!!  Du kommer klara dethär, va stark! Jag finns här, de vet du!

Idag har jag jobbat, åtta till fyra, tiden gick kalas fort idag på work, likaså i lördags och i söndags också! Så det känndes bra bra! Plockade varor idag, 16 pall..pust pust! Galet vad man får kämpa när man ska ha in den ton tunga köttbullspallen över den lilla lilla trösklen.. ! But i did it! Svårare i vintras dock, då gick det inte, när de va så förbubblande halt så man bara gled!

Lagade till mej spagetti o köttförsås innan, bra Linda! De blev till en hel stor familj! Så va bra att jag har mat jag kan värma nu då?! Om ja känner mej själv rätt så kommer de bli stående i kylen och frysen, och gotta till sej redigt äckligt, så man får slänga hela malådan istället! haha! Vatt så irriterande innan när ja skulle handla, hade ju 75 kronor i bounuscheck på ica, så ja tänkte använda den, men givetvis så glömde jag den! Typiskt mej! Så fick betala för hela slanten! Köpte mej även lite mjölk, så ja faktiskt kan äta frukost.. flingor med mjölk.. mumms! Lyxit för att vara mej! Äter typ aldrig frukost hemma, knappt mat heller för den delen! Men nu jäklar! Så har jag bestämmt lunch dejt på stan två av mina tre lediga dagar, great! Så bra gick de!

Three days off now!
Jag kommer förmodligen bli rasafari rastlös!



gammal fjortis bild, hej å håå !


skorskorskor..


Jag tyckte dessa va lite små fräcka? Man har ju alltid alltid bara svarta skor på sej, lite färg piggar å piffar ju alltid upp! Eller bara pryder fint på skohyllan.. Jag får banemej sluta kolla runt på internet, det är farligt!

Hiss eller Diss... ?


Herreminkörs!

Vad trött jag är efter denna helg ! I går vatt de ganska hyffsat lugnt på jobbet, men då vatt givetvis diskmaskinen pajj pajj, den vaknade inte till liv på morgonen ! så vi fick köra pappers tallrikar och plast bestik heeela långa dagen, haha galet galet !! Och idag vaknade den i morse, sikken tur! Och de va dessto mer att göra, massa folk idag! Och att folk kan med att komma när man egentligen har stängt.?! Vi stänger klockan fem och hade folk till tjugo över fem !! Fatta sikken panik med maten, shaass in i ugnarna! Och folk orkade ändå bli sura över för att potatisen vatt slut, så de fick pommes istället... men hallååå vi stängde faktiskt klockan fem! irriterande!
Sen vatt de bara att städa städa satan i gatan, eftersom vi slutade halv sex! good luck chuuk!
föressten vem tackar nej till pommes? pomperipossaaaa ! ppppp pommeesfriteees...

Va å köpte mej marabou polka innan, påminner ganksa like mintkrokanten minsannen !!

Orkar inte blogga just nu, tråkmåns jag vet !




Puppy!

Hade en liten buuusig valp här på besök i veckan, super duper söt! Åtta veckor, och redan större än min lilla plutt! Timba blev överlycklig när de kom hunbesök=), hihi! Sötnosar! Va inte de lättaste att få kort på de livliga små liven!



Dags att kila till work. Hörs later.

Miss ya !


Vi hoppas du har det bra.

Jävla skit att jag inte varit inne på min blogg de andra dagarna !! ååh så irriterande! Hann inte träffa dig innan du åkte, då du åkte in igår tydligen :( !! Vi hoppas du har det bra, och jag kommer sakna dej så in i ! ♥

I morse va ja ute på en långpromenad med Timba, i en timma minsann =)! Sprang till och med lite också, mååste försöka få upp min kondition lite igen ! Nu sover han som en stock ! Beställde lite saker till min lilla plutt igår, igen ! Rackans, men kunde inte låta bli, är ju såå kul att köpa saker till honom.. Blev ett nytt koppel, en ny tröjja och lite godis !

Detta fina flexi koppel och den röda hood tröjjan :)!

Det är dags att kila nu för en dusch!

miss ya.

Mig miss you !

Jag förstår inte, hur det kan vända så snabbt, helt plösligt?
Det är en fråga jag förmodligen aldrig kommer att få svar på, och den stora frågan varför ! Som man alltid ställer sej själv, som man heller aldrig får ett svar på ! Är det verklgien så att tiden läker alla sår? Dehär har tagit en evighet nu, och än mina vänner är det inte över! Om det någonsin kommer ta slut, den här eviga saknaden.. efter just dig! Jag förstår inte på mej själv ibland, de är de förmodligen ingen som gör!

Men snart åker du !
Och vi har inte setts på veckor nu, hade varit så kul att bara få umgås och bara prata med dej innan du åker,
då vi inte kommer ses på månader ! kanske aldrig mer...eftersom du inte vill!




Vi saknar dej!

One day off!

Nu är det tre dagar och 18 timmar sedan jag uppdaterade ! De kallar jag inte bra update!
Alltså har fredag, lördag och sönda gått.. Lite måndag nu med ! Men har iallafall haft en bra och återigen lugn och sansad helg, de är lite av mitt nya jag :), tror jag ! I lördags blev jag bjuden på good mat ! yuaaamii!  Thanks!

Måndag idag dag och jag är ledig! Himmla härligt ! Det blir en promenad runt munksjön om nån timme! Och en fika ala sandys skulle jag tro! Ska försöka hinna/orka sola innan dess med, de vatt gaalet längesen, och nu har jag tappat hela min australien bränna bara för det, typiskt!

Två tröjjor på väg hem till Timba.. hoppas dom kommer imon =) ! Och hoppas de är fina och passar !
En vit med en döskalle på ryggen, och en röd svart som de står angel på! Måste ju skämma bort min lilla bus lite!


jag och underbara ciz från göttlaaaboorg!


Promenix javisst!

Timba är galet trött nu efter typ 4.5 timmars äventyr, och han har traskat på såå duktigt såå =) ! Han gillar detta vädret starkt, jag tycker dock minsannen att det är en bito kallt ute ändå? Lite kylit! Provade den nya lyx milkshaken på max när vi ändå hade vägarna förbi, 29 pix kostade den ! Jag tog choklad, den vatt mumma god, men gaalet mycket man fick, den tog lixom typ aldrig slut ! Lite för mycket av de goda så man mådde illa och magen vart aldelles full efteråt ! Tänk att ta den till ett max meal, nej tack! Fortfarande full av god helt av den där milkshaken...

Precis duchat nu, vill egentlgien vila, men jag får väl hoppa över det idag! pjuu !

Om du ändå bara kunde växa upp en bit, och prata med mig och ta bort de sjukt löjliga blockeringarna !!
.
.


En bildo på mig och elin ! Jag har fyllt upp ;D !


SOL ALA MYS!

Ska kila iväg precis nu nu, men tänkte uppdatera fort fort ! Blir en fika ala Sandys nu snart, solen tittar fram även idag så det är ju givet :) ! Sen en snabbis till mr läkare! Vidare återigen för en promenix runt munken och en sävnga förbi ÖB! Timba ska givetvis följa med, han hjar ike ätit något av sin frukost än, typiskt när vi ska ut på äventyr och alles! Men han får helt enkelt klara sen, smaka en bit av mammas kaka kanske, eller nu vad jag slår till på för något! Ganska billgit på sandy faktiskt upptäkte jag igår, hallon paj och cola för ynkla 39 spänn, lätt värt det !

Måste kila nu!

Later.

Nyheter ala systemet !

Borde väl egentligen inte skriva dehär, då jag vet hur och vad folk får det till på sitt egna lilla sätt !! Men jag fann mej fem nya cider på systemet idag :), och man blir lika glad varje gång man ser den där oranga NY skylten. Jag tycker det är super roligt när det kommer in nya smaker ! För det händer aldelles för sällan! Så dom vatt ja tvungen att handla på mej, ska nog ta mej en till Andra avenyn sen, undra vilken bara?!
Det får jag unna mej ikväll, eftersom det är allra sista andra avenyn, hallååå lixom? Varför detta? Det va fasen de ända tv programmet jag följde, ända sen avsnitt 1, gisses!

Här är de nya ciderna : Lite besviken dock på systemet att de inte har de två nya xiderna, mango och raspberry ! De har vi ju till och med på IKEA, så ni som vill prov smaka dom får helt enkelt komma dit istället =)!



Har haft en toppen ledig dag idag även att jag värkat glömt hjärnan någonstans, för galet vad jag har varit virrig och glömsk idag ! Glömde först mitt bankomatkort, sen nyklarna i dörren, glömde stämlpa mitt busskort när jag hoppade på bussen, två gånger . och lite där till ! Annars så har dagen varit tipp topp, fikat i sooolen, äventyr till gräshagen, vidare till a6 för lite aw på ikea, igen ! haha ! Lika mätt och glad denna gång!

Blir lite trött på mig själv ibland att jag är så otroligt glömsk !

tomorrooow.


Seg i skallen ala Red eye!

Åååh jag är såå seg i skallen och trött trött! Inte nog med det så är jag jätte röd i ögonen, typsikt! Vatt de ett par dagar nu. Och jag ser alkohol slash drog påvärkad ut hela dagarna... ! Lite illa när jag började klockan sju på morgonen igår, och kvart i nio idag, om man hinner med ett hjärn innan dess, så är man fasen inte dålig ! Fast jag är ju lite bättre än alla andra! hoho !

Varit på kalas kalas idag, ätit mumma mat och tåååårta! Hasselbacks potatis med fläskfile och prinsesstårta!

Ledig imooon, gott mos ! Jag saknar min malgooot och tindris, inte pratat med henni på flera daar känns de soom! Iallafall typ två ! Offline ifrån internet värkar hon också va. rackans! Och jag är offline ifrån telefon världen. Där krockar våra värdar en bito! Hoppas på en liten tripp på stan imon iallafall! Jaag vill till panduuro! och ikea kankse? Jag vet på min lediga dag, men de har handdukar med cupcakes på där =)! vill haa, tro ja!

Idag fyller Angelica år, hipp hipp hurraaa! Massa grattis! Hoppas du haft en toppen toppen bra dag dag gullet!!


Dålig lördags outfit bild, haha! Men svårt att ta på sej själv med en system kamera, Iallafall : min halv genomskinliga blus med en svart (marias) buister under, till leggins och ett spets linne som ja hade till en kort kjol!

 


Facemask !

jobbat sju till fyra idag, och gisses galet stimmit och stojjit ! Men jag överlevde, och kom där ifrån klockan fyra prick även att jag lå efter som sju tusingen! Idag hade vi PREMIÄR för After work ala IKEA, gäller klockan 5 till 7, buffe! All personal fick gratis buffe idag, så de va klart man va där ! Och de vatt verkligen mega mega gott ! Fajitas alltså en liten kyckling blandning med paprika, lök, zuccini och kryddor! Och en massa goda tillbehör såsom, gurka tomat, sallad, jalapenos, ananas, rödlök, majs, tortilla bröd, tortilla chips, salsa, gräddfil, guaccamole !! MUMMS! För ynkla 35 pix ! hoppas de kommer va lika bra och fint som de va idag, alla dagar! Blir ju lätt lite speciell första dan då alla är så engarerade och framför allt extra personal! Vi får se hur detta går! gott vatt de iallafall :)!

Tog en svänga på a6 efter det, skönt de vatt att gå på a6 så sent, lite skillnad mot i lördags.. haha! Fick med mig lite hem, som vanligt! När man bara tänk att gå å kika så trillar de alltid dit nått man vill ha! Ansiktsmasker som ja sitter och unnar mej nu,lite vardags lyx! Nytt nagellack, å lite små prylar som shampoo å balsam å de där till! Även en känning, lite snabb shopping !

Har kommit på väärsta ideen som ja vill göra, men de kommer bli en dyr prydnad, och så himmla lätt drycket så prynaden kommer ta slut emellanåt! haha, får börja köpe lite lite i taget isf =)!



valborg !

Blir en snabb uppdate:

Valborg igår vatt mega mys !! Ingen karatefylla där inte (som alla andra säkert hade) ! Jag hade en lugn och sansad valborg iår, med nått glas vin, chips och cola! Wounderbaart! Ikväll ska vi ut och käka, mumms ! Pasta ala Twin, to die foor! Massa gott ! Ser fram emot de =), foood !

funderar på att klicka hem denna tröjjan till lilla timmboo?

Vad tycker ni? Naldo har en sån och den är verkligen jätte fin på hunden !
Men cirkus 400 pix med frakt?... Hrmf... Men de är han ju väärd =)!

Brååådis nunu!

Later.