Fyns fynd fynd !

Då ska ni få se mina fynd ! Lite barnsligt sött såådär =). Fniss Fniss !


¨


Dessa söta linnenena kostade ynkla 29 kronor Stycket. 53 kronor för två stycken eftersom det är 10 procent rabbat också, fy fanken sikket kap! Shortsen vanliga vita med fickor, 45 kronor ! som hittat ! Ett par skor köpte ja med, de hade ja nästan glömt, haha, men sommar fina !

Nå, vad tycker nini ?


Fyndat !!

Ojojoj det kan man snacka fynd fynd fynd !! Vi är för himmla duktiga på det däringa alltså !! Jag gillar det starkt starkt ! Mina dagens fynd få ni se lite senare, när ja orkat ta kort på det =)... Typ lite mer till kvällsningen !

Har gått bra bra på work idag, halv elva till fyra.. Sånna pass älskar jag ! göött ! Efter jobbet täntke vi åka och köpa min lilla rosa ljuslyckta som jag funnit mej, men blev inte så ! Åkte hem istället,  jag och Timba masade ner oss till stan på direkten typ ! Där vi tillbringat oss några snabba timmar ! Så nu är han trött igen!! Min lilla plutt ! Gjorde mina fynd och tänkte köpa smyckes saker !! Men jag fann mej inte ett jota idag dock. Får kolla lite nogare någon annan dag ! Besökte systemet också gjorde vi, så nu är det på fyllt ! mumms ! Jag är galet sugen på ett glas nu, kankse unna mej ett? Ja taack !

Men kom in later så får ni se fynden ! hoho !

Myskväll !

Haft en trevlans trevlans kväl ikväll kväll ! Hemma lagade hamburgare och hela kittet :), mys mys ! Timba den lilla rackan har redan gått och lagt sej, i sin egna säng till och med, kors i taket, hujeda mej ! dags för mig att krypa till kojs också tro ja, dags för work work imon juju !! Jag kanske har hittat en baby sitter till Timba med, hade inte det vatt förträffligt?

Hörs imon troligen, you never knoow !

Skåål skååål skåååål !

Idag har jag haft en mega mys dag ! Började morgonen med en tidig morgon prommenad med Malgot & Tindra, till IKEA för frukost tajm !! Prinskorv, stekt potatis, plättar med sylt.. osv.. Gott gott ! Till efterrätt blev det en kladdkaka! Mumms ! Trallade sen ner mot staden igen, vi gick ännu en gång ! För himmla bra är vi ! Nu jäklar! Blev en sväng på stan, där jag köpte mina tjusiga skålar, en ram (till morfars paket, som ja slängde lika snabbt inprincip, eller ja när ja kom hem) och ett par fynd shorts för ynkla 45 kr, hallåå, förtiofem ynkla ynkla kronor !! Som hittat ! Fixade också present till morfar min!

Vid halv tre var det dags att överge mitt toppen sällskap för att bege sig hem och sen vidare till morfar på kalas kalas ! Han blev galet glad för min paket ! En förstorad bild på mig och Timba, lite ego sådär ! Men han gillar timba mega mega mycket ! Så de va lite smått gullit av mej !

Här får ni se mina nya glass skålar, awesome !!


Är dom inte underbara? Det jag ångrar är att jag kankse skulle köpt flera?!, Antingen sex stycken eller åtta stycken ! Sex stycken är det bästa, men då vatt de så svårt att välja färger, eftersom då skulle de vatt tre färger och två av varje ! Åtta blir lite väl många kanske, då två av varje färg ! Hmm, eller räcker de med fyra? Va tycker ni?

Natti natti !


Icecream !!

Nej nej, det ska jag inte äta nunu ! Men jag har köpt vääärldens sötaste skåålar idag ! Ångrar mej nästan en bit !! Men ska städa å fixa lite först innan ja visar er en bildo ! Det är galet kallt här innne, så måste kolla vilket fönster som smyger in kylan ! Hörs sen ! För mer update om min underbara dag dag och helg !

Later.

One day off again !

Ledig idag också, hurraaay ! Som vanligt uppe med tuppen bara för det, eller jaa klockan nio ! Men jag sov jädrans gott inatt så vatt utvilad till tuso när ja vaknade, börjar väl dock bli trött nu igen ! haha ! Har städat lite, får ju finbesök ikväll =) ! Heléne och Elin kommer hit ! Trevlans ! Vid halv fem snåret, då ska jag minsannen bjuda dom på ett glas välkommst vin, fino vino ! Vis sex ska vi käka, det ska blii såå dunder trevligt alltsåå !

Tänkte pallra mej ner på la stada en sväng, måste köpa några viktiga viktiga saker ! Och kanske en lunch med mamma, de vatt planerat så, men hon vill käka chili taaj, å ja tor inte att jag gilalr den maten?, eller gör ja?
Vi få se vi få se !

Timba gillar detta vädret till tusen ! Min lilla sockerbiito !
Fick sms ifrån klara igår, hon är på eller säger man i ? iallafall Tunisien !!! åååh en bit avund där jag ! Fy bubblan va gött de hade det en massa sol, bad och drinkar in princip., men tråkigt för henni att hon kommer hem på lFredag ala lördag =) !

Hepp måste kila ut med timba en svängo och sen pallra mej ner till staden !

Tjohooohejhej !

One day off !

Yes yes yes, äntligen ledig idagdag ! Och givetvis vaknar man tdigt bara för det, typiskt !! Uppe med tuppen alla resan vid halv åtta och tog mej en promenad med timba minsannen ! Han är lite avensjuk på mig nu för att ja ligger i sängen och han är på golvet.. plutten ! Får väl bära upp honom när ja skrivit klart !

Igår kom mina kooort =), wohoo ! Eller jaa, jag måste åka och hämta ut dom på linneas Tobako, lite jobbit ! Undra hur jäkla många kort de blev? För jag fick fyra avier, knasit? Återstår och se... kul kul med kort ! Jag är dock inte lika duktig och händig som maria som scrapbookar alla sina kort ! De skulle bli aldelles för dyrt med alla mina bilder, haha ! Men ja tänker, att de är ju kul att ha en massa kort sen när man bli äldre ju, och sitta o luta tillbaks o tänka tillbaks på gammla goa dagar, inte sant ?!

Pratade med Niclas på facebook nu, Lilla Lisas pojkvän... Och de planerar att komma hem i från auusie i augusti !! åååååh va jalängtar tills dess, att lisa den fina kommer hem hem hem =) !! hihi

Längtar en bit tills på tordags också !! Då ska vi nämligen ut och äta med våran gammla klass, på idas restaurang på våran gammla skola =), ska blir väldans trevlans !!!

Dags för frulle frukost kanske?

Hörs later !

Sockersöta ting !

Sååå  nu äntligen gick det det att ladda upp bilder på mina söta ting !!
Är det inte helt ljuvliga? Underunderbara koppar, till kaffe typ =) :
Mig vill ha ha ha och åter ha !!!

Super söta tallrikar, heeelt super gullit att servera sin mat på sådanna läckerheter !

 

De är så så fina !!!! Jag har kärat ner mej i dessa grejer nu, galet galet !!

Vad tycker ni ?




Underbara Ting !!

Det går inte ladda upp bilder nu, ååh va irriterande det är !!
Men jag har iallafall hittat värsta fina sakerna, som jag täntke visa er här !! Ååh det är verkligen underbara ting, tingelingling.... Men ni får hålla utkik, för en ny update !!!

Hejsvejs sålänge, ska ta mej en promenad med min lilla bus nu !! Poppa oss lite popcorn med kankse?
Mumms, dock så är smör popcornen sluuuuuut ! Buuhuuu !!

21 mars !

Herremin körs, nu är helgen över också !! Och jag har jobbat helaste helgen, extra. hujedamej så bra jag är !! Vatt i kassan idag, kvart i nio till halv sex, så jag är en bit trött i huvvet ! Man blir en aning snurrig efter cirkus åtta timmar konstant kassa med allt folk. ! jag måste pusta ut ikväller ! För imon är det nämligen dags igen, för sju timmars kassa ! wohoooo ! Vi har nog dom mest knäppaste, snålaste och suraste kunderna på ikea ! Men också en hel del guldkorn förståss !! Men en fråga, veem fanken är så jävla snål så den lägger en IKEA boll (chokladboll), under/i sin kaffe kopp, som han har upponed vänd på sin bricka ! Men jag haffade honom.. mohaha ! Den jäklen !

Iallafall, som sagt jobbar tidigt imon igen, goott ! istället för en jäkla stängning som ja skulle =).

I går firade vi ju Lena en bit, som fyllde 22 ! Hon bjussade på godgod mat, enchiladas, mini pajer, salllader å sådär ! Så de va gott gott ! Tror hon blev uder nöjd med sina paket också !!

Funderar på om ja ska plocka iordning lite på rummet mitt ! Härligt söndags nöjje! Jag är ju en hejjare på att stka ner ! Men också en hejjare på att snabb städa !


Haha mitt söto kids !! Hittade lite löshår, såå why not? hihih.


cupcakes !

Nu ligge timba ännu mer tokit i mitt knä, eller jag har datorn i knät och han skulle visst lägga sej på brösten,och umder min hals typ. lite tokit ! MEn ja luckas nog med ett hyffsat inläägg ändå.. Igår vatt det afterwork en sväng med lite work mates, vi va på pipes faktiskt, rätt trevligt ställe. aldrig varit där förut ! Och de dög absolut för afterwork ! Nu flyttade timba på seeej, sköönt ! haha

Ska masa mej iväg till jobbet strax ! Snäll som jag äroo ! Kommer bli stressit efter jobbet nu bara för det, eftersom ja ska va hos Lena på födelsedags firande klockan sju, med mat å lite dryck å sådär ! Typisgt ! Men kanske kan smita lite tidigare, få hoppas på att hela jönköpings befolkning kollar på hockeyn idag, ¨så de blir lugnt på jobbet...

måste kila nu, fixa mej en bit..

mitt nya linne, sött va :


Dad.


Pappa
, jag kommer sakna dej♥ !


SILVERLÄPPSTIFTET !

Va nere i förrådet innan och försökte spana lite, det är proppat med skit så man kommer inte åt nått, ja va sugen på att hitta alla mina smycken, ja vet att jag har lagt undan smycken, nånstans, frågan är vart, i vilken kartong ! Haha ! Fann mej hur som helt inga smycken ! Men typ fyra gammla smink väskor ! Galet galet, de va propp fulla ! så vatt ju tvungen att ta med mej dom opp för ett span ! Och håll i hatten, va mycket gammalt smink! haha ! En massa rosa aktiga öhonskuggor, läppstift, konstiga nagellack, pennor av olikaslag, läppekladd, fondation... Så nu har jag rensat ! Och nu ska det faktiskt slängas, de mesta ! Synd bara att de inte fanns nått rött läppstift, mitt röda är ju borta, typiskt !


Gaalet många olika läppstift ! Haha ! Inte använde man väl så mycket läppstift i den åldern?
Några har jag väl säkerligen snott av morsan, haha !
Kommer ni ihåg silver läppstiftet, OMG !


Mina läppar ser en aningen torra ut, måste bero på läppstiften som är flera årår gammla!

cool bild va? Om inte så säg ! Höhö!

Visst ja, silverläppstiftet, kommer ni ihåg det? Eller va de bara vi coolingar som använde det? Haha, när vi vatt småsmå ! Måste ju bero deffinitivt på denna videon:



PUSS !


Hej allihoppa !

Nu vatt det ett tagsen igen, att det alltid blir så, förstår jag ike ! Timba ligger här nu på min ena arm, så de är lite mekkit att skriva, men jag gör ett försök ! Man vill ju inte flytta på någon som ligger så gosit sött heller ! Vad har hänt det senaste då? Mestadels jobb faktiskt ! Jobbet hade visst ringt mej idag också, och lämnat eurovoice, plus skickat sms om jag kan jobba imorgon ! Ringde upp, en timme senare dock, när jag såg det ! Och passet va fortfarande ledigt och jag vatt deras sista hopp ! Såå klart man ställer upp, jag är för snäll banemej ! Kommer säkert ångra mej en aning imon, eftersom jag jobbar extra på söndag också ! Typsikt ! Men det kommer betyda att jag jobbat varenda helg denna månaden, vilket som kommer kännas bra bra på lönen sen =), förhoppningsvis !

Vatt å lunchat med C idag =), stuvade makaroner och köttbullar tog ja ! Mumma va gott !! köttbullar som ja slevar opp varenda dag inprincip, haha. Att man inte tröttnar ! Men de va gott minsannen ! Shoppade mej lite lite också, en ring, ett linne med söta cupcakes på, en mascara (hoppas den är nått å ha). Min ansiktskrääm och en present till Lena, som fyller år idag faktiskt =) !! men hon får de imorgon !

Hepp måla naglarna i nån klichig färg kankse? De får jobbet minsann tåla imon ! Jag som är så snäll och ställer upp lixom !


Panik.

Ibland får jag sån panik ! Om att jag känner mig så fruktansvärt ensam ! Och att Alla alla andra är så himmla lyckliga med allt och alla har det tipp topp, hela tiden ! Att alla andra har det så mycket mycket bättre än mig ! (Vilket jag unnar alla mina vänner, huvudsaken är att de mår bra och har de bra) Greps av en sån panik nyss, då man bara mår fruktansvärt dåligt helt plösligt och man känner sej totalt ensam, ensammast på jorden ungefär. Och man börjar typ lipa direkt, utan någon speciell anledning egentligen !
Bara för att man känner sej ensam...


Jag hoppas du mår bra.


Kort & Gott inlägg !


Mig Misso Dig !

yesterday !

Tjoflöjt mina vänner !

Gårdagen spenderades med en fikelifika på dagen med Maria och Tindra, pluttelillla va söööööt hon va, galet galet =)! Brås på sin mor kankse? Hihih ! Sen kom Mammi ner och bytte av Maria ! Vi tog en lunchlilunch och en tripp på la stada ! åååååh jag gjorde mina kap, vill att de ska bli vår nu nu nu! Shoppade mej två nya jackor, en skinnjacka kortare modelldell & en jeans jacka och en Kavaj väst ! I'm in love ! Mig gillar !

Kvällen till ära drog jag mej bortåt till Emma, i hennes förträffliga fina lägenhet, i Torpa slottet, såå vill jag med bo! Liten förtrelle där, med några ifrån work och tre härliga göteborgs tjejer ! Trevlans trevlans ! Begav oss sen kvällen till ära till Club Caj kavaj ! Massa massa folk som vanligt ! Lite sämre musik än vanlgit dock, en massa dunk dunk! Blev nattakäk på kebabaren, sen taxi hem med Emms och Ciz ! Trevlig kväll helt enkelt !

Fredag idag, och jag bara älskar mina fredags stängningar på jobbet !!!!!!
Sant, inte så sant ! Men va krattan någon måste ju göra det också, och den lyckliga blev jag på detta schemat!
Hurray !



Man kankse ska plugga ljusdesign? Något för mig tros? Att bli ljusdesigner?
Ljussätta sener, konserter, filmer, studios osv?!

Jag vet i krattan inte va jag vill göra med mitt lilla liv !


Städ med Bag in da Box !

Uns Uns Uns !!

Och städnignen gick mycket mer smärt fritt denna gång, lite små rolig sisåådär ! Okej nu ska ja inte överdriva ! Höhö ! Men som sagt sagt, städat här i lilla boet nu, och det lönar minsann sej att städa lite nogare ibland ! Ni ska bara veta mina fynd idag, som jag blev en bit lyckligare av att hitta. :
Fann mig :
500 kronor, wihoooooo. I ett kuvart, säkert ifrån julas eller my happy birthday.
Mitt PASS, yeeeeeeeees ! ÅK ÅK ÅK ÅK ! In my wish ! Nej Nej, stannar här på säkert förvar !
Vinstlott, huuuraaaaay ! Skrapbingo is tha shiet !
Min IPOD, eller okej en lite flashigare mp3, guuv ja trodde den va puts väck !
Presentkort,600 kronor ! Fy faaaaaaaasen va gott, säkerligen ifrån julas också ! Mumms !
Läppglans, ett efterlängtat sådant...

Det vatt mina fynd för kvällen ! Och fy sjutton va nöjd jag är med min städning idag !
Gick också ner med mina backpackerväskor till förrådet, packade ner två flyttkartonger med kläder o prylar, flyttade min fåtölj till pappas rum, höhö ! galet va plats de blev här inne helt plösligt, Timba kommer väl dock hals hugga mej nu, för han gillade den starkt ! Först hoppa upp i soffan sen hoppa vidare till fåtöljen sen hoppas vidare till sängen ! Jag har brutit hans röda tråd nu kan man säga, jag får helt enkelt bära han till sängen när han vill dit =).
 
Kankse borde städa med bag i box oftare? höhö !

Happy.

Gullunge :


Sen blev han överlycklig när han lyckades blåsa ut alla =)!
fniss fniss.


10 mars mars

Solklart så vaknar jag innan nio idag, bara för det, Typsikt ! Att det alltid ska vara så ! Men är ju ledig imon också, så får ta igen det då helt enkelt. om jag lyckas, haha !

Är en bit nervis för timba idag, hoppas att det inte är något fel på honom ♥ ! Då vet jag inte redigt vad ja skulle ta mej till faktiskt. Men de är ju på bättringsvägen nu iallafall, skönt ! Min lilla plutt !

Nehe, pallra sej in i duchen maybe, och fixa trixa lite här hemma !




Two days off !

Yees two days off, så himmla himmla härlgit ! Kommer väl säkerligen vakna upp med tuppen imon bara för att lixom, det är så typiskt ! gått bra bra på work idag !

Ska till vetrinären med Timba lilla bus imon, han värkar må bättre nu, men ska dit ändå, försäkerhets skull. Redan bokat tid och så, så lika bra att gå ! Någonting galejj måste de ju vatt lixom!
Har äntligen hittat min avi på skorna, så nuu kan ja åka å hämta ut dom =)), wiiie! så som jag letat o letat ! Pju !

Gjorde mej potatis bullar nyss, mumms ! Jag visste mycket väl att ja hade lingonsylt i kylen ! Men ike, den vatt typ slut, ynkla lite lite på botten bara, dumma pappa som ätit upp den ! Så de vatt inte alls lika gott med så så lite sylt till :( ! Typiskt!

Har inte så mycket att säga er idag dag !
Hoppas ni mår bra bra !


Underbar hund och underbara sol!


Biltårta ala Theo 3 år 7/3 !

Börjar med att säga en massa massa Grattis till Theo lilla bus ! Som har sin storstora dag idagdag, Han fyller redan tre år, tiden går så jäkla galet fort ! Har varit på kalas hos morsan nu ikvällsingen, eller vid fyra ! Men precis hemkommen typ ! Tårtan gjorde Succseee ! Theo blev sååå sååå glad för sin bil tårta ! Han sa att ingen annan skulle få smaka, och att han skulle äta upp allt själv ! Så fort någon tog en bit tårta så sa han lite lessamt gullit , neeej nu går min bil sönder igen ! Haha han är så så söt !

När folket hade åkt, så blev det yatzy! Denna söndagen igen, maxi yatzy denna gång, lite små kul faktikst ! Mitt å morsans nya söndags nöjja kankse? Haha.

Lite pics på tårtan ala Liiinda :



Registrerings skyltar, Framsidan TRE, för att han fyllet tre år,
Baksidan 7-3, för Sjunde Mars !


Den har ju sina skavanker här och var, men de är marcipanens fel helt enkelt, eller kavlens, eller minsta möjliga mitt fel kanske kankse då ! Men de va ike det lättaste minsannen !

Nu måste ni alla läsare, kommentera å säga vad ni tycker !!
Fniss Fniss !


Härreminkörsss !

Härreminkörs såg att jag har enormt lite utrymme kvar att utnyttja på min dator, inte undra på att den är segseg ! Får väl helt enkelt rensa bland mina 60 filmer, och tusentals kort ! Laddade ner tre svenska filmer, som ja ska ta å kika på någon dag, Prinsessa, men den tror jag att jag har sett ?! Bröllopsfotografen och en ny med Camilla läckberg, lite beck wallander stuk sisådäringa ! Så den är nog säker bra ! Typiskt mej film !

Båda mina två hårddiskar är snart fullo! Rackans !!


Denna låten till nått glas vin, galet brabra !


Jeeej, tårtan är klar ! Den har sina skavanker här och var dock :( !


tååårtbak!

Typiskt, bara för att jag är ledig för en gång skulla, så vaknar jag givetvis tidigt och kan inte somna om, som jag alltid kan annars ?! Nåja, vid halv nio vatt de bara att pallra sej upp !

Igår började jag med theos Tårta, det blev lite ihop lappad med marsipanen :(, jävla jävla, men de vatt dö svårt att kavla ut en sån stor bit som skulle räcka över hela, typiskt ! Men de märker nog inte han ! haha ! Det va ett jäkla meck igår ! Först fixa själva tårtan med alla dess innehåll ! Sen färga marsipan, och kavla och kavla som bara den ! Sen fixa trixa ! Hoppas ike att karamell färg ger smak?! Isåfall är den nog inte god ! haha !

Jag beställde ju marsipan först, ifrån bernards, 26 / 19 kr hg ! Bra tyckte jag, eftersom den jag pratade med dan innan sa att de skulle ca gå åt 4 hg till en tårta ! Men sen när jag kommer dit, så vill de ha 450 spänn ! hahah ! Vilket jävla skämt, för marcipan lixom, hallå?! Då kunde man likaväl beställt två tårtot för det pricet ! Stört !

Tog givetvis kort igår, lite under tårtans gång så att säga !
Men idag när ja skulle kolla så märkte jag att minnes kortet inte satt i, va fääään !
Typiskt igen !

Ni får en klar bild sen helt enkelt !

Timba <3 !

Timba min lilla bus mår inget bra !! Och de svider så i hjärtat mitt !! Fasiken att man inte kan tala med hundar alltså ! Men iallafal, när ja kom hem ifrån work nu ikväll märkte ja direkt att något va små galet, han va inte gammla vanliga bebis lixom, med svansen viftandes ! Gick ut på en promenad, men han ville ike gå ! Inget större fel där, för vissa dagar gillar han inte värdet helt enkelt ! Men sen kom vi in igen ! Och han hade fortfarnade svansen mellan benen, bokstavligtalat ! Tillslut va ja tvungen å ta mej en kik! Och de såg inte najs ut alls ! Han är ju ljus beige på undersidan av svansen, men inte längre ! Den är nu mera röd, fattar ni röd ! USCH USCH USCH ! Min lilla pluutt ! Jag började typ lipa idrekt, klen som jag är med djur å sådant ! Ringde givetvis jouren på djursjukhuset, men som vanligt sa dom "vänta tills imorgon"... och se om de har gått över !

Nu så ligger han här med svansen mellan benen, han verklgien tar i typ, man får inte ta upp svansen, absolut inte ! Han ser ganska lessen ut också, med tårar i ögonen, och darrar en bit ! Älskade vännen♥ ! Känns inte bra alls att han blöder ifrån de hålet ! Tänk så är de något inne i hans lilla kropp som har gått snett, så han blöder innefrån?!?! ååååh jag är så nervös ! Du är mitt allo ♥-

 Ska lägga mig och pyssla om honom nu !


Hoppas ni har haft en trevlig kväll iallafall vännoR!


memories in pictures !

Tänkte  bara bjussa på lite bilder såhär på morgon kvisten !


Underbara Opra huset ! Va där dock aldrig på kvällen, de skulle tydligen vara galet fint då ! Turist javisst !

Älskade Bondi Beach ! Häärlig häärlig beach, med massa surfers !

En ljuvllig park i Brisbane ! Massa mysiga ödlor å sånt lite varsans =).

Harbour Bridge ! Fasen att vi inte klättrade på den, man kunde "bestiga harbour bridge", de hade vatt coolt !

Port Maquiare underbara djuuuur ! Cangarooo ! fniss fniss !

HAVET, i manly i think ! Underbart !

Hur finfint är inte dehär? Tänka sej att de snart va jul ! Och det är stränder, strålande sol, blått hav, bikini, sommarkläningar, shorts... I december !
Man kan inte tro att de är sant !

UNDERBARA UNDERBARA AUSTRALIEN !!! Jag saknar det såå sååå mycket !!!
Det va helt galet bra, en nunderbar resa !! Önskar att jag kunde stanna längre eller åka igen å igen å igen ! Ångrar som bubblan att jag inte tog en massa massa mer kort ! Det är ju minnen för livet !!! Sen ångrar jag att jag inte skrev en diary ! En dagbok, dag för dag ! Va krattan ,de skulle man gjort ! Eftersom mitt minne är som det är ! Men då vet man de till nästa gång,, om de äns blir nån nästa gång ! Man kan ju alltid drömma ! De hade varit underbar iallafall !




Kalas !

Jaa, jag trodde ju tämligen att jag började klockan sju idag ! Så jag vatt minsann uppe mitt i ortan ! Men ack sprack Nagel lack, så fel jag hade ! Jag började ju givetvis halv elva ! Som tur va så kom jag på det när jag va ute med Timba på morgonkvisten ! Sikken tur, jag hade ju blivit dö lack om jag pallrade mej till jobbet lixom, och de va väldligt nära kan ja säg ! Men timba vatt väl glad som fick sej en väldigt tidigt morgon promenad, och jag va lika glad att få gå och lägga mej igen ! Det är typ det bästa ! Bar att man är så satans trött när man vaknar sen igen !

Vatt på ica maxi å handla lite til idag, de vi glömmde igår :)! De stog och delade ut en liten "goodie bag", en påse med prover ! Kalas bra ! De innehöll två stycker pucko "ljus chocklad", munsköjl, tvål och två Deos ! Bad Pappa da en också, så nu har jag alltså dubbelt upp ! Jihoo ! Gratis, ij like !

Haft ett litet kalas för Theo plutt med ! Han blev nöjd nöjd med sina paket, och va super dukigt på att blåsa ut ljusen ! Kalas pp söndag igen för honom ! Det är tills dess jag ska fixa mitt lilla verk ! En tårta ! jädrans, surt om ja misslyckas lixom !

Är inte dessa skor också lite söta? Jag får ge mej nu ! Jag vandrar ju ändå runt i samma gammla skor ! ha!


Andra avenyn började ju idag igen, för tusan !

Pappa back home !

Heej allihoppa !

Klickade precis hem skorna minannen ! hihi, längtar till de kommer ! Ska väl inte ha för höga förväntningar dock denna gången, eftersom det blev som det blev sist, totaly missnöjd ! Men hoppas kan man ju alltid göra, blev ynkla 350 kronor ! Eftersom de va gratis frak plus så hade jag 50 kronor på mitt konto ! Hurray ! Som vanlgit kommer dom ju bara att pryda hyllan, eller jaa, snarare golvet ! Men de kan behövas piffas upp lite !

Pappa kom hem idagdag =) ! Så efter work va vi och käkade på twin, jag broder och pappa ! Upperlit god mat där alltså ! Vitlöks bröd till förrätt, och pasta ala sedanini med extra grönsaker till varmrätt ! Dessererna föll oss dock inte i smaken, så hoppade det ! Åkte och handlade food på ica maxi sen ! Stakkas Pappa, som fick betala för mig ( som handlade på mig lite frysvaror, så jag slipper de när han åker sen igen, HA. ). Rickard packade också på sig någon kasse med mat, hihi ! Sen till pappa själv förstås, plus att han skulle ha med sej en massa mat till Kina, Falukorv, vaggeryds chark prinskorv, risgryns gröt, fonder osv ! En liten beställning där ja !

Upp med tuppen imon, seven aclock börjar jag ! Sen blir det en snabbis på a6 köpta en liten till present till theo om ja finner mej nått och hundmat ! På eftermiddagen blir det ett litet kalas med pappa för theo den lilla busen!

Timba fick en liten present idag av sussi på work, en stickad tröjja ala döskalle på ryggen ! Lite för stor dock! Rackans, men de kan hon nog fixa till med lite tråååd !


Siiiiken finfin bild! Tänka sej att han redan fyller tre bast ! Stor kille !


wonderfull dress !

Sikken underbaring ! Den hade man lätt kunnat ha på en bal ! Eller bara en fin fest kväll ! ååh så finfin !



Underbar va?

Gonatt mina vänner !

1 mars

Allaredan lixom, hallåå ?! Tiden tickar på galet fort fort ! Snön är ljuvlig !
Har jobbat hela helgen, galet mycket folk ! Blev utgång i lördags med förfest hos Emma i torpaslottet ! Galet tjusig längehet alltså ! Vidare för utgång till karlsonss ! Super trevligt, träffade min lilla klara med, som flyttat hem ifrån Danmark ! Skönt att ha henni på hemma plan igengen ! Det var lite för mycket folk på karlsonss, det va lixom knökat, verkligen knökat !

Ledig idag, förkyld som bara den, igen ! Vad är det som händer ?! Jag är aldrig sjuk, men nu jäklar ge de igen ! Sovit inte alls bra inatt, eftersom jag är super täppt i näsan, så ja kunde knappt andas ! Haha !

Hade en trevlig söndagskväll igår, va hemma hos mammi, vi käkade mat och spelade yatzy ! Haha !

En massa massa GRATTIS till Maria och Joakim !! Mamma och Pappa ! fniss ! Hiihiii !

Imon kommer daddy hem =)) ! trevlans, då blir det käka på restaurang på kvällen, sjukt synd att jag inte känner värken smak eller lukt ! åååååååh, jag vill njuta till twins goda mat juuuuu ! Är bara magen som blir lite mättare !

Ska beställa mina glamm skor idag ! hihi !