29 april - Fika 24/7 inprincip

Kom precis hem nu, efter en hel fik dag på stan cirkus sisså där åtta timmar, ifrån två till tio ! Helt super bra :) !Började med käk på twin med Annie, gottade oss på deras suveräna uteservering i ett par timmar. Hur bra som helst ! Vidare och tog oss en glass och köpte godis, satte oss på en bänk i solen och massa tjöt ! Sen vid halv sex var de dags för oss att möta upp emilia för en fika på vasas, mumms. jag och annie va väl lite mätta men de gick allt ner ! Jaa sen efter ett par timmar till gick vi vidare till tefannys för yttiligare en fika ! mumms även där ! och det gick faktiskt ner lite till, tro mej, men nu är jag mätt. Som en kött bulle snarare. En himmla bra dag, massa skvaller och så höll jag på att dö av skratt när annie skulle pakera, haha ! Så himmla roligt. hahaha ! Fast jag ska inte säga nått, jag har ju äns inte körkort själv, men de va faktiskt otroligt roligt, folk avgarvade :), inklusive jag. haha

Imon blir det massa glassning med Elin, ska bli himmlans trevlans !
Valborg imorgon också, jag har ikke bestämmt mig för vad ja ska göra än? hmm !

Det är inte okej !

29 april

Tänkte precis att jag kunde käka frulle ute på min balkong, men hur gedamej vad det blåser, då hade nog mina mackor blåst bort om jag satt mej där. "jaja den flög iväg!". haha. Sååjaa får väl sätta mig iköket istället, guuv va sommrigt ! Ska ner till staden vid två och leka med Annie :) ! Blir väl förmodligen lunch å lite så tänkte glassa på piren också, men det finns en möjlighet att vi också kanske blåser bort? ! Och i morgon ska jag leka med Elin helaste dan, ska ta med henne till stadsparken och bjussa på glass, om vi hinner :) ! och om vädret tillåter ! Snälla ge mej sol imorgon !

Jaja, måste kila !

28 april--

yes yes, here you have.




image535
image536
Hahahaha, denna sista bilden är så jäkla klockren alltså, as garvar verkligen åt den !  höhöhö ! Hoppas inte det gjorde nått malgot, du tog väl inte illa upp nu :) ?! Du ger ju bara världen lite (massa) mer leenden med alla dessa enormt snygga poser.
High five? så att säga.
 
Det är ju tur att vi bjuder på oss själva! så att några kan göra det iallafall, i denna värd där allt/man ska vara så perfekt som möjligt. Varför undrar jag då? Varför inte bara leva i nuet, istället för att bryr sej om, nej om jag äter denna kanelbulle då måste jag göra de och de och de. Ät för fasen !


♦Förlåt malogt, men den bjuder du väl på?♦
jag garvar än, så jällaa brao !


27 april

Pappa kom ju hem igår, wehoo ! Då blev det självklart käk på twin, satt på uteserveringen i solen, ooh så härligt de vart ! Blev givetvis oxfilie för min del, vad annars? Mumms säger jag bara. Väldigt bra mat där asså !
 
På kvällen blev det en så kallad grill fest hos Elin, fast utan grillning, det va trevlans värre :) ! Vidare sen mot C,  och klara skrämde skiten ur mig utanför twin. haha ! Jevla ! Iallafall åter till Centrum, det va som det alltid är :), trevligt trevligt! Blev sen taxi hem, utan fylle mat, guv så bra !

Idag har jag verkligen bara segat hela dan himmla härligt !
Jag bangar resturangfesten som är ikväll, dåligt av mig ja vet. Men jag är inte pepp alltså !

Jag bryter min high five ikväll också bara för det, jädrans dåligt alltså !
Lite pics eller nått från gårdagen kommer väl någon dag, typ imorgon !


Kisses !


25 april -

Åååååh, fuck fuck fuck suck suck suck jevla skit jevla skit jelva skit. (!!!)
Fått reda på semestern idag, och blev det som jag hade önskar NEJ, nämligen inte!! Det suger så enormt, wohoo kul att ha semester vecka 26, 27? Aldrig livet. Kan lika väl skita i att ha de veckorna, att slösa bort två veckor på något jag äns inte vill ha, Nej tack ! Då kan ja för bubblan lika väl spara dom veckorna och jobba istället! Jag vill ha som jag valde :(, 28,29,30,31 ! Fick iallafall 28 och 29 men hallåå resten? Det är ju de jag vill ha mest ! Jevla Jevla ! Ååh va gott det hade varit att gå i skola nu, ledig hela sommaren, fy fasen ! Sommarlov ♥ !

Fick iallafall en present på jobbet idag :), För ett bra arbete och super duktig i kallis (kallköket), GREAT !
Paket som de delar ut lite då och då, när någon är det där lilla extra bra ! Och jag va den lyckliga denna gången ! Woho !
Tack Tack !

Blir bara lugnt ikväll, Pizza å lite gott !

Pappa kommer hem imon, och han kommer nog få en liten chock, när han ser vad jag har gjort :)
hohoho.

24 April - Dan för dan !

Guuv vad duktig jag har varit nu, precis städat inprinsip överallt, Ne inte riktigt men gadroben och rummet å lite så ! Slängde en massa underkläder och sju par skor, gisess, skulle väl kunna slänga en massa mer kläder som bara ligger å gror i lådorna, fast jag gillar inte det, gillar inte att slänga saker. Det kan väl va bra att ha? hmm, nångong? Den nångongen som aldrig finns ändå, så säger man lika dant om samma grejjer nästa gång man små rensar, och nästa och nästa... men heey nångång kan de väl för sjuttdingen va bra att ha.?

Hörde att det skulle börja regna nu, imon och helgen. fifan säger jag bara ! Jevla Jevla med mina ord !
Jag vill inte !! Det ska vara soooooool ! Skickade ett mess till pappa innan där jag skrev "nu ska det börja regna här ta inte med dig Kina vädret hem då" . Han kommer hem på lördag, och har inte sätt sol på sisådär tre veckor kankse ! hohoh. Här hemma har vi bara glassat den senaste veckan !

Så om det lutar åt regn? Va fasen ska vi göra med grillfesten på lördag då?
Jevla skit !


Tjohhooo !

image519
image521
Saknar dig, skola !

21 April

Ååh lyssna och kom i håg alla era memories, Back in the days så att säga !
Himmla go gammal låt :)



Nice va?

Lamt föressten att det är någon som har kommenterat mitt förra inlägg i mitt namn? Haha, ork.
You are Basted, det är nämligen inte min Ip aderss ;)

20 April

Ååh vilket väder, hyffast lugnt på jobbet denna helgen faktiskt ! Skönt ibland ! I lördas antar jag väl att halv jönköping inte orkade gå upp och idag ungefär detsamma fast de har tillbringat tiden efter sitt uppstigande ute istället för på ikea, när de vart så glassit väder !!

Va och kollade på HV i rådhusparken innan såklart ! Det måste ju firas in i det sista, och hej dundrans vad folk de va idag igen ! Hejja Jönköping Hejja HV ! Tror de sa att de va 30,000 pers som va och kollade, om jag inte hörde fel? De måste ja nästan gjort, väl? Elle kankse inte !

SM GULDET ÄR I JÖNKÖPING !

image516
image517
image518
Tack HV !

( Hmm lyckades få några kort iallafall, inte de bästa kankse, fast det blir ännu sämre nu när man har laddat upp dom här? Blir dålig kvalle typ.Tråkigt.)

19 April

SMGUUUUUUULD SMGUUUUUULD SMGUUUUUULD ! Tack HV ! Helt sjuk bra asså !
Kvällen började dock väldigt segtit, hade väl inte direkt så kul på förfesten tror jag inte men oj vilken spännande match ! Så jag drog vidare till Madde, där vart de trevlans ! Gisses vilken lägenhet, en tvåa på typ ca runtomkring 105 kvadrat. Iallafall nån timme efter hv vinst så gick jag och klara ut på stan, som alla andra hundra miljoner gjorde ! Herregud vad festlig staden blev helt plösligt ! Hela jönköping va i gung ! Jaa, ni vet ju. Alla vart ju säkert där ! Underbart vilket stöd de har ! Vart en stund på C också, Och sjöng högt och glatt till alla Hv låtar som spelades !

Rickard kom och lämnade Chips och cola till mig för nån timme sen, himmla bra att har bröder :) !
Så jag överlever väl ikväll också...

Självklart kommer det ite bilder, såhär efter helg:

  
    

image515
Tack för guldet HV !

18 April

Blev inte så mycket tittande på sanningen eller konsekven igår, gullet dök upp vid halv ett :), så vi kollade på glasklart istället ! Sanning eller konka kankse inte är någon direkt favvo hos honom?!
Varit på ikea och shoppat lite grejjer till rummet, igen. blev jätte bra ! Fast är inte redigt nöjd, med ommöbleringen som va tvyngen att göras, hmm. få se om jag kan kruxa det på något sätt. Får lixom inte plats med allt ! Köpte fyra ändar till gardinstångarna också, inte lyckats få upp dom än, krångligt alltså ! Så har jag lyckats slarva bort en också, så nu har jag bara tre. Haha, det stör mig att jag inte hittar den ! Jevla Jevla !

Hokey ikväll och jag bli så mycket piggare av detta vädret ! ooh !
Ska kila och hämta mina cider nu tänkte jag, så jag har de gjort !

Hejja HV ikväll, borta match? Njaae känns inte hundra !

18 april

Jag borde sova, men jag orkar inte det just nu ! Sitter och grubblar på en massa saker, som tåls att grubbla på ett tag till, så jag inte gör ett förhastat beslut. Jobbiga saker. usch jag hatar sånt ! Men jag vet inte, är det värt det? Klarar jag av det? Tusen frågor i min hjärna just nu,. gaah ! Får panik på sånt här !

Får väl roa mig med att lyssna på mina tre eurovoice meddelanden på telefonen, som säkerligen äns inte va meningen att spelas in, efter elins alla samtal igår kväll/natt medans de va ute och roade sig, och jag bangade ! jag bangade ! Men Men, Hoho. Ni är för roliga så att säga. Tack :) !

image506 
 


Jag vill vara pigg och ärlat som en nötkärna ! 

Jaja, ska väl förtsätta att grubbla ner mig till filmen sanning och konsekvens !
Oj vad road jag är !

16 April

Japp, idag har de blivit en sväng på stan med Jessica, jag skulle verkligen inte köpa något då ekonomin är lite i botten, fast det blev ändå en rosa sjal, ett linne och en svart tröjja ! Jag lyckas alltid slarva bort mina svarta tröjjor, nu har ja slarvat bort min nya svarta från monkii också :( ! Himmlans tråkigt ! Iallafall tog oss en lunch på sirsimons också och en mc flurry gladd till efterätt, ingen big deal? Spelade bandy med, man tävlade om två biljetter till kvällens HV match, fast jag träffade dock inte hålet, men heey jag vann ju en rosa penna iallafall ! hurray !

Tippat på matchen ikväll igen, vilken man jag är ! Men halllå denna gången ska jag faktikst vinna !
Hv också ! Great !

PUSS !


14 april - igen

Jag har tippat på hokeyn ikväll, vilket gör det ännu mer spännande för min del, hoho ! Ska hem till Mamma om en stund och checka hv där med chips och läsk, eftersom min tv vägrar fungera ! Tänk vad länge jag har klarat mig utan det? Flera veckor.. och Jag saknar det !

Håll tummarna för att jag vinner ikväll :D !

14 april - I´m a survivor

Nu är det måndag och helgen är över !
Lördagen spenderades med förfest uppe på dalvik, sen vidare till Centrum, och jag gillar det ! Det var som vanligt ! Ni vet ju alla hur somvanligt är ! Tog sen taxi hem någongång på dygnet. Då man fann en liten guldklimp liggandes på golvet när man kom innanför ytterdörren ! haha ! en guldklimp som börjar på C...

Lördagen : (min wunderbara klänning) Tänk sommar och brun, va fint de kommer vara :)!
   
   
   


Igår blev det de vanliga, söndags mys med AA och Tacos !
Nu är Chrill hos tandläkaren och får sin nya tand :) ! Oooh hoppas de blir fint, bleka tänderna ska han också den lilla rumpan ! Fuskis !

Och jag som verklgien hatar vimmel bilder. Ni ser ju varför.. Haha !
Klänningen fick ju sin normala färg på denna bild iallafall !
image503


Jaja ! Bye bye !

12 april

Ojojoj, vilken kväll. En verkligen verkligen helt oplanerad utgång igår blev toppen, jag flummade mest runt, de va kul ! Jag tänke bara ta det lugnt som sjutton igår, typ bara va hemma och göra ingenting. Men sen ringde en taggad Jess på min rast och fick mina tankar på annat, stressade hem efter jobbet vid halv sju och gjorde iordning mig lite snabbt, sen vart förfesten igång ! Konstig nog så mådde jag inte så dåligt idag, eller jo det gjorde jag nog. Fast inte så ändå, kännde mig mest konstig. hrmf? Jaja !

Har precis lagat mat, ugnsrostad potatis med timjan o rödlök, timjansås och chili marinerat kött till ! smaskens ! Det va typ hur gott som helst ! Ser det inte smarrit ut ?
 

Min kamera har blivit helt knasens, bilderna blir jätte konstiga slash suddiga, (ni ser ju). Tror den har hängt med ut för många gånger, typ sisådär varenda gång ! My best friend !
Gårdagen:
    
(Jessica, Achmed och Jessica, Jag och min Jessica, achmed vad du göra?)
   
(Martin adolf och ville, malgot och Alex så glada man kan vara, Jaa ni ser ju vad glad man kan vara jag och adolf, alex och Älin)

Är väl inte riktigt så pepp för kvällen, men de ska väl ordna upp sig med en duscha och lite musik i högsta hugg !

Jag förstår mig inte på dig ibland? Du är rätt kneep !


10 april

Oj va duktig jag kommer vara strax, ska nämligen ur och springa, eller jogga blir det väl snarare, och jag kommer svimma, men kondition är verkligen värdekass nu förtiden ! Få ser om jag orkar med dehär projektet, bäst att låta bli att skryta innan det är gjort !

Gårkvällen va himmla trevlans ! Bion va verkligen en riktig girly film, kalas bra ! Middagen på jensens va väl iochför sej ingen hitt, förutom sällskapet ! De va otrevliga, maten kall (fast när man är 18 pers så kanske det är lite knepigare med att hålla allting varmt), och ingen kolsyra i ölen/ciderna, de kunde inte göra köttet medium/well, som man alltid brukar kunna välja! Fast min mat va faktiskt helt okej ändå, allt vart varmt föutom såsen ! De andra fick ju till och med kallt kött, smarrit? Nooh ! Fast jag måste ändå prova på stället en gång till för att se om de alltid är så, eller om vi bara hade en himmla osis?
Sen drog vi vidare till Karlssons, smockat med folk där inne, alla uber fint klädda, så de vart la något speciellt, men de va trevligt !

Blev inte så många knäpp med kameran, tyvärr !

  
  

JaJa, dags för en utmaning !

9 april

Kom precis hem, Jag och Chrill åkte till company för deras "super duper allt ska bort rea", Joo men visst ! Ap dålig vart den iallafall, inte alls så mycket rea som det låter ! Några bord bara typ ! Så vi tog oss ett besök på rusta istället, köpte billiga björn axen produkter och tuggumi, vilken shopping ! Blev sibylla på det, och nu sitter ja här, han har åkt till jobbet och jag ska väl städa och duscha.

Tror det eller ej, men jag tänkte faktiskt träna idag, fast sen kom jag på att det inte hanns med att träna vid tre när bion börjar vid sex, vilken himmla oflyt ! haha ! Jag satsar ju på sommaren två tusen aldrig.

Jag vill festa med sub snart, alltid lika kul, jag gillar det !

image475

8 april

Sitter här och väntar på att gullet ska sluta jobba och komma till mig för att kolla på en film jag hyrt, ledig imorgon, så man får ju passa på att vara uppe hela natten, Även om jag kommer somna som en stock direkt efter filmen, i mitten om den är kass! Fikat sallad med Elin också, himmla trevlans. Fast inget slår den jag åt i göteborg, mumms !

Jädrans lugnt idag på jobbet alltså, lite segitt att gå elva - åtta då, fast tiden gick ändå hyffsat snabbt ! En kund blev så himmla nöjd över hur han hade blivit bemött, så han ville till och med prata med köks chefen och berömma, Det var jag som serverade han. Hoho. Guld stjärna till mig ! Han va rullstols bunden stakkan, han sa att han aldrig blivit så bra behandlad för att han sitter i rullstol som idag. ! Jag gillar nöjda och glada kunder ! Förstår dock inte hur han blivit behandlad på andra ställen då? Klart man hjälper honom med brickan? Det är en självklar het, iallafall för mig !

Imon ser jag fram emot en riktig trevig tjejkväll, Först Bio vid sex tiden, tjugosju dresses, en riktig girly film, vidare för att äta på Jensens vid nio tiden och några cider/drinkar på det sedan kanske vidare, ååh så bra ! Jag föreslog att jag skulle dra med alla till C, fast de va inte så uppskattat, konstigt nog :) ! haha

7 April

Jobbat idag, stängning med Kekke (markus) i körva, första gången för honom så fick lära upp han lite, ohh så bra det gick ! Annars har jag lyckats med det mesta idag, vältit ut en massa lingon, eller rättare sagt när jag körde ut vagnen med lingon på från hissen så va det visst en liten envis kant där och KRACH så åkte det i golvet, fast va inte så många som gick paj ändå, fast de vart lingon och glas i massor ! Lyckades också att skvätta glass på inpringcip hela mig plus golvet plus kekke, eller ja, glass maskingen lyckades. haha ! Nåjja, lite missar har väl aldrig skadat!

Igår lagade älsk mat, direkt när han kom hem från jobbet, Kors i taket? Vad har hänt? mer av det, thanks :) ! Vart tillochmed gott:)

Jobb imorgon 11-20, efter det ska jag och elin äta på kaffepaus, himmla fint !  Inte lönt att försöka få med någon annan längre, ("ingapengar" metoden. sen går man ut på dittan och dattan ändå) Jaja, jag tycker iallafall det är himmlans tråk, fast de blir väl lätt så "efter" skolan, de blir lixom inte på samma sätt längre !
ååh jag har fått en sån mega flachback till skolan, jag saknar det så in ii! Friheten lixom ! Allt och alla fanns där alltid ! ååh, ja vill va liten.!

Idag fyller Sara systemet, det firas nog en himmla massa där nere i australien om jag gissar rätt och tro mig, det gör jag !! Grattis gumman ! Hipp Hipp Hurray !

4 April

Jaa, lite ikea shopping blev det iallafall (härligt med lite rabbatt), fast inte det jag åkte dit som mest för att köpa ! För den varan säljstartades visst i april ! När dom sa de till mig så fick jag för mig att de va mars, fast sen kom jag på de är ju för fanken april nu? Hoppas den kommer inte snart iallafall, innan daddy kommer hem ! Precis satt upp gardiner iallafall, vilken förändring lite gardiner kan göra ! Va lite hopplöst ett tag, visst värsta smidigt att sätta upp, men de vart ju 20 cm för långa, så jag skulle vara duktig och nåla upp dom lite fint sålänge, tills någon händigare kommer och kan sy upp dom. När jag va klar, så blev det iallafall hyffsat bra, Ända till jag såg att ja nålat upp kanten på fel sida, på framsidan istället för baksidan, jevla jevla. Så de vart bara att börja om !

Annie kommer hit ikväll, ska dricka lite cider/vin, sen får vi se vart kvällen leder !

Ha en trevlans kväll, det ska iallafall jag ha !


4 April

Sitter och väntar på brollan nu, vi ska åka till ikea och handla, en massa ska jag köpa så jag får iordning här nångong ! Eller iallafall en bit på vägen. Liten suprise till Pappa när han kommer hem om ca tre veckor, när han ser vad han ska betala :). hoho. Ledig idag, igen. Guuv vad jag har varit ledig det seanste, bara glassat runt ! hur skönt som helst ! Jobbar dock i helgen, då får vi väl igen för våran lugna vecka ! Sikken osis.

Fredag idag, lite planer för kvällen har jag iallafall, tror jag ! Ska bli trevlans !

Yes Yes !

2 April

Ledig idag igen, varit ledig i fem dagar nu, jag kunde ju för fasen åkt på en weekend om jag bara hade vetat om det ! Vaknade precis, ska väl göra i ordning mig för lunch dags med Annie ! Bion igår va helt okej, sourcream snacks till gjorde susen !

Blider ifrån fredagen :
   
   
 
Näpp måste faktiskt kila !

1 April - April april din dumma sill?

Wohoo ! Äntligen ! Det har inte funkat på flera dagar för mig, jelva jevla !
Kom till jobbet vid halv elva i morse och vart redo för nio timmars jobb, när jag kom dit, ombytt och klar så märkte jag att jag visst va ledig, Jaha ! Så jag tog mig lite käk innan jag åkte hem, något bra ! Värkar som semestern skiter sig, fy fan ! Alla vi kallskänkor har visst valt semester samtdigt, alla fem ! Lyckat,? Nej Nej ! Fi fan, ja vill ha mina veckor :( ! Åkte sen hem till bror med lite fika och nu sitter jag hos Mamma, vi ska på bio :) ! Kommer inte ihåg när vi två var på bio tillsammans senast? Undra om vi äns varit det? Haha, med de ska bli trevlans..Precis fixat internetet åt henne, händig man är! Sitter på min gammla dator nu, kollat igemon en himmla massa väldigt gammla bilder. Ooh minnen ! Sitter också och lyssnar på massa gammal musik, denna datorn är full med minnen ! Det gillar jag. Just nu spelas Alt for norge! Älskar den, innan dess kärlekens hus, 1990 nånting och gränslös kärlek och massa mer ! Massa braigt !

Göteborg va hur bra som helst, värsta mysigt ! Hotellet strålande, som det alltid är, frukosten yammii ! Åt typ stans goaste pastasallad också, skulle kunna åka till göteborg bara för att äta den :), mumms ! Inhandlade mig två finfina klänningar och en tröjja ! Världen är fasen liten, träffade på tre stycken friends i götet, hur stora är oddsen? Chrilli träffade två han kännde (eller en av dem på motorvägen på väg hem, men ändå). skumt alltså !
Jag gillar göteborg !

Fick ett mess av Annie för nån dagsen. HON ÄR HEMMA ! Ska träffa henne imon :D, wunderbart ! Har väl hundra miljoner drilljoner ord att säga varann ! Ett helt halvår har hon varit borta ! Kors i taken, tiden har änna gått ganska snabbt !

Måste kila och fortsätta att dunka lite bra musik !

   
    
 

Nu cepar det visst med bilderna, attans ! Ni får nöjja er med domma !