Taggad ut i fingerspetsen.

Dagen har bestått av jobb jobb jobb. 10.30-20.00 men tiden flöt på hyffsat fort faktiskt. Och jag har stämlpat ut för sista gången för det här året!! Känns ofattbart bra!! Nu ser vi fram emot tre dagars ledighet och NYÅR imon!

Gick å hämtade Timbos hos Mammi efter jobbet, tiggde till mej en enormt god köttfärs paj som jag precis ätit opp illa kvickt! Ångrar bittert nu att jág inte tog en ännu större bit! Meen jag har ju hela kylen full med mat =)! Den har nog aldrig vatt så full som den är nunu! Känns bra.

Idag är det visst tydligen fredag vilket betyder att gänget alltid brukar vara sammlat. Men inte idag! Känns inte som fredag heller för den delen, så vi taggar morgon dagen istället =)!

Dags att kötta och marinera morgondagens kött!


I see you with my big eyes ;)


Högre än Högst.

Vilken bra ledig dag det har varit! Har haft fullans upp hela dagen.! Så har inte äns hunnit tvätta, jag är ju en hejjare på att skjuta upp sådana oviktiga saker.

Började dagen med att hämta Bellos och var hundvakt i några timmar. Sedan ner till staden för att inhalndla födelsedags present till lilla Nova & Champnage till Nyår. Sedan iväg på barn kalas för lilla snäclkan, som fyller tre år idag! Jisses så mys med barnkalas, ungar överallt. Jag va väl den ända som vatt barnlös.. Bohoo. Men ingen stress å ingen press. Jag har ju trots allt Tindra fisen :)!

Efter en massa tårta, fika och busande så begav vi oss till City gross för att inhandla Nyårs sufflen. Spenderade cirkus två timmar där inne. Och ut kom vi tillslut med en massa massa mat. Och några kronor fattigare!

Trodde seriöst att jag skulle kollapsa innan, när jag skulle släpa alla fem sjukt tunga kassar. Bara från bussen till mej. Jössös. Det va sååå nära att jag va tvungen å ta en vilo paus. Jäklar va tungt de vatt. Men jag övarvann mina muskler.!

Skulle egentligen på Mys kväll eller Öl kväll på Pipes ikväll med lite fina Ikeaner. Men det hanns inte redigt med! Tusan!


Hot Chocolate.

Fick mej en underbar Mugg av Sussi på Jobbet idag. Perfekt till Varm Chocklad! Eftersom jag inte dricker kaffe.! Såå typiskt att jag inte har någon mjulk hemma, är så sjukt sugen att inviga den nu!!


Inklusive mini Marshmallows och Double Cocolate mix och en liten mini visp :)

Att man kan bli så glad för bara en liten suprise present lixom :)
Tack fina du!


Jobb.

Dagen har bestått av jobb. Och gisses så mycket folk de vatt idag!!
Men det flöt på fin fint.
Är folk verkligen lediga bara för att det är mellan dagar? Jo, tydligen!

Precis kollat igenom H&Ms spring katalog. Det fanns minsann några godbitar!! Men ja ska försöka låta bli! Ska ju försöka börjar spara pengar som tusan till det nya året! Har fått värsta pushen av Daddi med. Så det ska nog gå ann! Iallafall en slant eller två i månaden. Är ju alltid roligare och lättare att spara om man har något att spara till? Och det är precis vad jag har! Fniss fniss.

Fick en jätte sööt present av finaste Sussi idag :)! En liten suprise sådär. Hur bra jobba kompisar har man inte?

Nu är det snart Nyår. Jahajaaa. Det händer inte ett endaste dugg? Hmmm. Knas. Men det spelar inte så stor roll. Nyår är överskattat och blir oftast en flopp ändå. Så middag är iallafall planen än såläänge, det kan ju inte bli en flopp om nått??

Imon åker Bästis Angelica iväg till andra sidan jorden. Känns det som! Men iallafall till snö, kyla och pulka backar i fleeera dagar!!! Tusan va gött för henni!!




Saknar dej, fast du står här framför mej..

Hej Hej Hej.!!

Dags för lite update, ska försöka bli bättre på dedäringa.

Haft tre sjukt bra dagar med fina vänner. Så har haft fullans upp!

Juldagen började med förförför fest hos mej, sedan förför fest hos Angie, sedan förfest på hotell Savyo. Efter förfesterna, aldelles för mycket vin & stoppade av farbror blå (som för övrigt vatt fett kul, haha) så blev det alla klackar i Taket på Harrys/Sliver. Och ännu mera vin & håll i hatten Captin Morgan.!? Sjukt äklig drink, men den gick väl ner den också, tydligen. Kunde ju inte låta bli när man fick köpa det för en plastig guld slant!

Annandagen en aningen segt att kliva opp mitt i ortan cirkus halv sex för att man skulle börja jobba! Herreminkörs, va ju inte mer än människa när ja vaknade. Trodde först att de va någon som ringde till mej "vem faaen ringer nu" men de va ju visst klock larmet. Va tvungen att tänka en gång eller två, och juste ja. Jag ska ju jobba. Men det rullade på fint fint. Cash is King och jag med! Kvällen spenderades med finfina vännor. Macdonalds/Pizza, Chips & Dipp medans vi kollade på Victoria Secret Show.

Idag har jag varit ledig, det kunde jag behöva efter att ha jobbat en dag! Har varit hundvakt åt Bellabus, de är stojjat som tusan :)! Sedan försöka att dammsuga upp alla miljoners miljader indianer paljetter. Hon är ta mej tusan överallt den där Mary. Sedan blev det Tacco Mys ala Dalvik, plöjjde igenom ett mega antal Mia & Klara avsnitt.

Nu är de dags att krypa till kojs, trotts allt jobb imorgon. Men sen är jag ju ledig på Torsdag igen. Varannan dag här ja!


GOD JUL!

God Jul alla mina fina!! Hoppas ni har en underbar dag med nära och kära !!

Jag har haft två tipp topp Julaftonar igår och idag.!! Med en massa massa mat, massa godis, massa paket och trevligt sällskap!!Timba min lilla bus är också mycket nöjd med sina paket. Sex stycken knåpade den lilla rackan ihop. Medans ja tog täten med cirkus 23 stycken! Mycket bra mycket bra!! Jag har nog varit lite snäll iår trots allt!

Blev lite överraskade i morse när det hängde en Jule strumpa med två paket i på min dörr :). Det är nog den första julstrumpan jag har fått :)! 

Det va den Julen för iår, nu ser vi fram emot nästa år. Bara 365 dagar kvar till dess, de kommer gå fort fort fort! Tills dess ska jag vinna några miljoner så jag kan skämma bort mina nära och kära så in i! Wish me luck!!

Hoppas ni får en fortsatt Trevlig Jul!
Nu är det snart dags för Svensson Svensson, det är ju ett måste! Och sedan sällskaps resan.

Men först ska Timba få sin Julmat :)!


Den årliga snögubben stog på plats även iår!
De är ju för roliga Farmor & Farfar. Eller Famå o Fafa som man säger.


Two days left.

Igår blev det en heldag på staden, shoppade lite julisar, lunch, ett glas vitt i vinter mörkret, köpte biljetter till Jul dagen! Sedan hem för att slå in lite paket :)! På kvällsingen kom fina vännor med mat & kakor & Cola. Mumms! Vi kommer nog aldrig dö, så som vi fninsar hela tiden så förlänger vi våra liv en aning för varje gång vi ses. Det gör mej lycklig!

Idag har dagen bestått av Jobb. Hade feting ångest för att åka till jobbet idag. Eftersom jag hade mitt värsta pass som jag verkligen avskyr.! Men finaste Arlette ställde upp så snällt å bytte :)! Så dagen blev genast mycket bättre!! Hängde på låset på a6 klockan tio, för att köpa de sista sista. Det jag inte förstår mej på att det är så många nötter som verkligen hänger på låset klockan tio? Inklusive mej själv dock, haha! Och Angelica, Alex & Maria. Haha. Men vi har aldrig påstått att vi är normala heller :)

Nu är allt klappat och klart för Julen.
Firar ju Julafton hos Mammi imorgon, läängtar så!! Till Julmat, sällskap & paket :)! Har inte ätit någon julmat hittills!! Trotts att vi har haft julbord på jobbet varje dag i mer än en månad. Eller jo några slaicar perviken korv. Men vet i krattan om de räknas?

Självaste Julafton iår, blir inte redigt som den ska!! Det blir lixom inte komplett eller korektt att fira Julafton utan värken Mamma eller Pappa? Hmmm. Men så blir det. Det är väl inget å gräva ner sej för! Får försöka rycka upp mej istället och hoppas den blir bra ändå.. Klart den blir!!


Min lilla Tall med alla mina paket igår & idag är det ännu fler där under, cirkus tretton stycken till :)! Jössös vad jag har handlat!!


Falksgrav.

Igår kväll blev det en Macdonalds dejt med fina vännor. Äntligen orkade jag pallra mej ut och vara lite social. Min trötthet tar tusan kål på mej!! Rastlösa som vi vatt efter det, så frågade vi oss sjävla vad det finns att göra i Jönköping en Tisdags kväll klockan typ halv elva på kvällen?.

Så det fanns bara en utväg, att bege sej mot Falksgrav!! Ooh herre jäävlar!! Man är tusan nervös till tusen!! En massa oplogad snö och våran lilla Röda pärla mitt ute i skogen mitt i natten i ingenmansland och ingen teckning på mobilerna! Shit! Trodde ett tag att vi skulle sitta kvar där än idag. Vem skulle hitta två ensamma själar mitt ute i ingenstans lixom? Eftersom vi körde galet förlångt med, det va den ängsligaste stigen ever..  Den tog lixom aldrig slut. Men tillslut så hittade vi ett ställe vi kunde vända på, trodde vi. Men vi lyckades tillslut! Pjuu! En carzy crazy tripp!! Haha men förjevla kul ändå! Jössös.! Det där med Falk är en riktigt sjuk grej!

Nu ska ja strax pallra mej ner till staden för att julstress köpa de sista Julklapparna. Har ändå en del kvar. Till Timba, Bellos, Rickard, Fredde och några mer tror jag. Jag har fortfarnade noll komma noll noll julkänsla?

Hajja att jag och Angelica har världens storslagna planer för år 2012 !!
Det ska bli ett sjuk bra år, och snart är vi där...med ill faart. wihoooo!

Prolash..?

Ska göra ett litet test att börja använda Prolash. Som får ögonfransarna att bli längre & växa snabbare. Jag fick 800 kronor rabatt, så kunde inte redigt stå emot frestelsen att prova! Men frågan är om det verkligen fungerar? Någon som vet? 800 kronor i rabatt känns lite väl häftigt om det skulle vara en super duper produkt lixom!? Men vi får se, vi får se :)


JulMys.

Precis hemkommen typ efter Julmys ala IKEA. Det vatt trevlans trevlans! Glögg, Pepparkakor, Julmat, Tomtegröt, Fyndrace, Julklapp, Fika ala Muffins, Utdelning av en massa priser, Lotter & julmust julmust julmust. Nu är jag trött som tusan! Så de blir säng dags aldelles strax. Men kommer sova så jäklar oroligt... Känner jag på mej redan nu.

Somliga gick det lite snett för här i livet, kan man säga.
Jag saknar dej & din närhet. Kan du inte bara komma tillbaks?
Trivs så bra med ditt sällskap. Känns svårt att sova själv nu, när man är van att ha dej vid min sida. Är så satans orolig. Jag hoppas varje gång när ja kliver innanför dörren, att dina skor ska stå i hallen..

Jag borde blivit förvånad, men jag börjar bli van.









Misslyckad eller Miss Lyckad?

Loong time no see!

Det har hänt så mycket så mycket. Fast ändå ingenting? Fast ändå mycket.

Begravningen i fredags va fin. Många tårar ifrån alla. Uschanamej! Jag hatar begravningar. Prästen sa mycke fina och bra saker. Som fick mej att ta en funderare som heter duga! Jag måste verkligen försöka hjälpa mina nära och kära som har dessa problem. Men jag lyckas aldrig, och det får mej att känna mej ännu mer misslyckad. En människa orkar lixom inte med hur mycket som helst. Har du någonsin tänkt på din egen bergavning?
Vila i frid.

Tanken har väl snuddat mig men aldrig att den nuddat mig på nåt sätt inte tänkt mig att det skulle va såhär. För det är med stor sorg som vi tog farväl av dej, nära och kära som har samlats på begravningen. Han var ju en av oss, en av oss människor en av oss män i skor. Men jag vet att man faller upp och inte neråt som regn. Faller en faller alla och allt är konstigt de som hänt. För livet kan verka så snabbt medan döden verkar långsam. Han har somnat och kommer aldrig mer att vakna, men nånstans så finns han om man intalar sig själv.

Helgen har bestått enbart av jobb. Varit på tok för trött för att hitta på något. Vart är all min enegri? Men jag hade min lördag igår och Bakis söndag idag!! Igår vankades det årets stora resturang fest ala Harrys! Så det vatt ju bara att tagga till. Och det gjorde vi nämligen och tämligen. Drink efter Drink, vin efter vin. Så begav vi oss och höll klackarna i taket på Harrys/Sliver hela kvällen lång. Jössös! Haha. Jag som aldrig blir bakfull. Tji fick jag idag tjuven!! Jag som skulle shoppa alla sista julklappar idag, men det får jag väl ta en annan dag?

Sitter och funderar på om man orkar pallra sej upp till IKEAs jul mys? Med tomtegröt, julklapps utdelning, fyndrace osv osv. Hmm ? Kankse lika bra att masa sej in i duchen?


Gomorron & Gonatt igen

Att jag alltid vaknar mitt i nassen, nu för tiin? Undra varför? :)

Ingen vanlig dag.

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min underbara Pappas födelsedag!!
Hurra Hurra Hurra!!

Önskar att jag kunde ge dej en mega mega kram just nu...♥

Allting kommer lösas och bli bättre igen.

Hej sunshines.

Skönt att vara ledig i tre dagar nu! Unnade mej en behövlig sovmorron i morse. Sedan trippade jag och hämtade Bellos. Är lite hunvakt idag :)! Ska ge mej på en stor städning nu strax, ser ut som ett råttbo här hemma!

Skulle även till Hälsan idag igen, men jag sov visst bort det där ja, får försöka traska dit i morgon istället! Hade planerat en svänga på staden också, men undra om man inte ska skjuta upp det till imorgon också?

Precis ätit mej mätt på pepparkakor, va såå sjukt hungrig och hade inget annat ätbart hemma! Så pepparkakor och soderstreamad läsk vatt givet. Gick väl sådär med läsken, jössös va de pös över!

Min mobil är muppo och lever sitt egna lilla liv igen, mitten knappen total vägrar att sammanbeta. Så får stänga av mobilen så fort jag gjort något, annars kommer ja lixom inte ut ur menyn jag vatt på! Projekt.

Dags att röjja.


Jag och min fina Ems. Fråga mej inte varför jag har Marys kanin öron på mej? haha






Pajas!!!

Ibland så saknar jag, fast ändå inte!

Man ska tusan inte utnyttja mitt god goda hjärta! Att jag har ett gott hjärta borde vara en bra egenskap. Men när folk trycker, vänder, vrider och trampar på det. Så orkar man inte mycket mer tillslut... Är det rättvist?

Sanningen är att du bara laddar, snackar skit om alla, hittar fel på alla!!!

Mina fina vänner & familj värmer mest just nu. Att bara få höra en massa fina ord dagligen. Att jag faktiskt är bra & guldvärd osvosvosv med massa mer!! Att få höra att de (vänner & familj) gärna hänger med mej när jag ska till sjukhuset. Det värmer så oehört mycket just nu!!

100 procent av min mammas hjärta har brustit. Dags att skärpa till sej!

Men är man redan en gång straffad är det lätt att man blir haffad....

Peace.
Jag lever livet med ögonen öppna. Man dras in i saker och ting även att man inte vill eller har något val eller har något med det att göra överhuvudtaget.. Det är bara till att infinna sej i biffen helt enkelt..


Nu måste vi dra!

Jag är så nervös, vet dock inte vilken dag ja ska vara nervös över ännu! Väntar bara på min lilla kallelse till Ryhov ala Kirurgen! Bohoo! Jag vill inte!!

Men jag får börja med att hålla tummarna för att jag får ledigt på fredag, va tusan! Själv tycker jag det är en självklar anledning till ledighet..

Jag svär, ja lämnar allt för min familj.
Jag sa hejdå, visa fingret å ba drog!

Näpp. Nu vatt de slut på det roliga... eller?

Nu är det ta mej tusan slut på bloggning om ni inte kommenterar vilka ni alla är =)?

Up to you gays.

Julpynt.

Har försökt att ge mej på att pynta min lilla Tall kvällen till ära, inte det lättaste när¨man inte har någon Julgransfot. Letade som tusan efter det på staden. Men det finns ju bara stora stora, jag vill ju ha en liten än, så nu är tallen lite ganska mycket på svajj. Nu rammlade den till och med, jössos vad den skrämmde livet ur oss här hemma. haha. Herre min körs. Så bra gick det =).

Haft en kalas bra dag på jobbet, sålt en massa julbord. Gick fint som smoort.! Fast de känndes inte som de vatt så mycket idag, men vi kom ändå upp i cirka 550 stycken =)! Good woork!!

Dags att kila ut på en kvälls promenad och sedan sova. För att ladda för en full späckad morgon dag! Först work 9.15-16.00 sedan ut och käka med klassen klockan sex =)! Hur bra som heeelst!! Ååh så kul de ska bli att träffa alla underbaringar igen!!


She’s so happy on the outside. But she’s cryin’ on the inside.
And there’s nothin’ I can do. To make her glad.
Well, did the wine make her dance? No, she’s always been the star.
She’s got that riddle in her smile. But a burden in her heart




Promenad.

Har precis varit ute på en promenad med Anderas. Att de är mycket roligare att gå ut och gå när man har någon att tjitchatta lite med :)!

Börjar två idag, super gött! Så ska masa ner mej en snabbis på staden nu innan jobbet. Måste byta min ansikts rengöring, tusan att ja köpte fel! Hoppas de går att byta, så jag inte lagt 300 spänn i onödan!

I måndags hade jag filmmaraton på min lediga dag, hur mys vatt inte det =)

Nu taggar vi Julbord för glatta livet =)


Idag kör vi på Guns an Roses!

Min lilla Tall i bakgrunden med, som ska få sej lite pynt någon dag!


Ingen vanlig dag.

Idag är det ingen vanlig dag för det är Marias födelsedag! Hurra hurra hurra!!
Inte nog med det så är det också Angelicas Namnsdag! Hurra Hurra Hurra!!




Grattis Grattis mina små kärleksmuffins...


Framår för evigt!

Jag mår inte bra, när mina vänner inte mår bra!

Jag lovar, du kommer skina en dag! Du ska dit!

Inga tårar tränger igenom våra skal!


Berget.


En tipp topp jobbhelg överstökad!! Haft en galet bra helg på jobbet faktiskt, det har inte äns vatt jobbit! Och jag har luggit så satans bra till hela tiden, så inget stress stress för mej heller. Fin Fint.

Tog mej en lång promenad med Timba efter jobbet och sedan begav mej på mitt enorma disk berg och städade upp efter gårdagens Tacco/Film/Barnvakt mys! Jag och Angelica satt barnvakt, gick fina fisken! Att vi kan dedär! När bebis somnat så kollade vi på skräckfilm, jössös amalia!! Angelica skrämmde nog mej mer än filmen! Haha. Lite halv knasig film, men ack så spännande..

Har försökt få bort mitt urfiiiiiina nagellack. Men de va ta mej tusan vad de satt. Som berget!! Det va helt omöjligt, en halv nagellakcsborttagnings flaska och typ 30 minuter senare så gav jag upp! Fick bort de på 3 naglar iallafall. Så nu ser der gräsligt ut! Men de blir nagel fix imorgon hos Patricia, hon får nog fila bort det eller nått :)

Annars inget, tjaaaaao!


Goodnight.

Gokväll!!
Jobbdagen har flytit på fin fint! Sålt julbord för glatta livet! Folk äter ju som tokar! Satte rekord idag, men hoppas på att vi slår det imorgon igen :)! Att vi skaa!

Efter jobbet kom Sandra och Alex o hämtade mej! Blev pizza mys med de tre vännerna och Jerry :)! För himmla gött! Fast de va bara jag som fläskade i mej pizza, men kännde att jag va värd de efter allt kutande fram och tillbaks på jobbet!

Nu är de dags att krypa till kojs jämte min andra hälft, som ligger å små snarkar lite! För himmla sött! Nöff Nöff!

Svar på kommentar E; Den är faktiskt ifrån H&M, 149 kronor, som hittat

Make some fucking Noise

Inhandlade mej en ny gos tröjja idag!



Herravdelningen is the Shiat =))

skin skin som den sol du är.

Bella har tackat för sej idag, tre julklappar till inslagna och lampan uppsatt.

Hade dock lite svårt för att bestämma mej vilken höjd den skulle sitta i, så jag får fundelilera på det ett tag till, om jag ska ha den lite längre ner kankse? åååh, i dont know. Tror bestämmt att Angelica får hjälpa mej att fundera på den biffen, då hon och jag är lite av en lamp expert när vi slår våra kloka skallar i hopp.
Ilands problem ala sune. 




Hur najs?


Första December!

Som sagten tiden springer på på, idag är det första december. Wihooo! Snart julafton, juldagen och nyår. Undra vad man ska göra då tros? Pappa kommer ju inte hem till Jul :(, börjar jobba sju dagen efter juldagen och nyår brukar oftast bli en flopp som heter duga!

Va och hämtade Bella bus i morsen, och gisses vad de stojjat runt här hemma, medans jag försökt hänga och vika min rena tvätt, inte de lättaste med två yr väder :)

Ska strax ner till staden och försöka inhandla lite julklappar, iallafall de sista till Theo. Så är han bockad sedan. Han önskade sej väl typ allt i BR katalogen, haha. Knasboll. Men nån måtte få de va, Så han får cirkus sju/åtta stycken av mej, men de är han värd! Har bara 12 julklappar klara, så en hel del till som ska inhandlas! Men det är ju noll julkänsla att trippa på staden i detta väder & vind.

Första luckan öppnad på Choklad Kalendern, check!

Undra om man ska ge sej på att baka lite lussebullar sedan? Hittade ett awesome recept, lussebullar med vit choklad. Det låter ju hur smarrit som helt.

Julradio.se vrålar ur högtalarna !