Jobbigt.

Dags att kila vidare till Nästa farbror doktor!

Sedan blir det att promenera till hem till gräshagen och laga lite god mat med fina vänner efter en jobbig och hetsig dag!!


Destroy everything you touch.

Nervös fast ändå inte! Jag vet inte om jag är nervös inför själva ingreppet eller för att de ska finna något. Men ändå är jag inte så nervös inför själva ingreppet lixom. Inte ännu iallafall! Det märker vi! Jag har en high smärtgräns ala sune, har jag hört från andra läkare. Men ändå? Jag vet inte! Jag är anska tvär säker på att dom inte finner sej ett skvatt. Jag är ju kry som en nörkärna! Eller?

Överläkare ala Leif ala Kirurg mottagningen imorgon klockan Tio!
Inte nog med det så, till en annan Tjofräs doktor klockan Tre..

Imon är som sagt the big day dommedagen och läkar besöks dagen.

Wish me luck!

Huuua.

OH MY!

Tanken slog mej precis att det är ynka bara Fem dagar kvar!
Jisses Amalia.! Håll i Hatten! Dra mej baklänges och frammåt igen!

Nu blir det en föränding, allt dåligt blir bra.
Jag vet nu att jag ljög när jag sa ja.


Telefon försäljare.

Det kan nog vara de värsta som finns. Något bolag som ringde nu, kommer äns inte ihåg vad dom hette. Som ville leka med mina sparkonton! Big NoNo!!

-Men förra året så tjänade alla våra kunder 20 000 kronor var på att vara kunder hos oss.
-Jaha?
-Visst låter det bra? Så är du intresserad så skickar vi ut papper till dej så har du ångerrätt på 14 dagar.
-Nej tack de är lungt du
-Så du bryr dej inte om din ekonomi?
-Jo, men jag överlever nog ska du se :)!
Klick!

My ass, OM det nu va så att man tjänar 20 000 kronor om året på att vara med där. Så hade dom väl för sjutton inte behövt ringa runt för att försöka varva kunder? Då hade nog deras skrivbord varit överfulla med Blanketter om folk som ville vara kunder hos dom! Bullshit. Eller? Tänk om det inte är det?

Isåfall kan jag ju känna mej feting blåst på 20.000 kronor.!
Men so what, det är ju bara en femtedels av Vätterhems VDs månadslön.. Pfft.

Nu siktar vi mot VD stolarna! Höhö!

Trevlig Förmiddag.

Pallrade mej upp vid åtta snåret i morse. På min lediga dag! Herre jössös vad trött jag vart! Men en fin förmiddag stog på schemat. Fika och Lunch (Kycklingpaj & Skin och Ost paj) i norrahammar!. Inte helt fel! Så det va absolut värt att pallra sej upp! Sex stycken mysiga bebisar också :)! Kan det bli en bättre ledig förmiddag än så?

Kom precis hem typ, till ett Kaos. Bella har tuggat upp all min reklam. Och tagit ut alla leksaker. En aning rörigt i hallen nu! Hon hade till och med lyckats med att öppna nya H&M katalogen, så nu är den i tusen bitar. Lika bra det kankse :)! Men de får ja städa upp till kvällsingen! Dom är ju för söta! De små liven.

Om en stund är det dags att bege sej ner till staden för att bli lite ompysslad! Fint!
Kanske unna sej en solning också? Är typ likblek på kroppen min.


Alla Balla Coola Som Finns.

Haft en fantastikoo dag på jobbet! Varit lungt som tusan i gatan, konstigt nog? Men jag höll nästan ut till Halv sju iallafall, även att jag kunde gått mycket tidigare. Men vi lagade till oss lite god fisk med mos till kvällsingen. Gisses så gott!

Idag är dagen då jag kan ha min "helg" för jag är ledig imon och jag jobbar hela helgen sedan. Men lill Lördag en lönings Onsdag är ju inte helt fel det heller :)! Men surt som satan innan när ja va på a6, att jag inte hittade mitt busskort å där stog jag som ett fån när ja skulle köpa mitt busskort, typiskt! Är galet sugen på att gå ut en svänga dänga till Myrphus eller liknande ikväll. Musik quizet börjar om en halv timme dock. Lite Tajt! Men vet bara lite löst folk som festar idag, så det är ju frågan asså? Då vet man ju aldrig hur det slutar, haha! Men man måste vara lite impulsiv och hitta på saker och ting ibland! Sitter hemma å glor aldelles för mycket!

Ha en fin kväll everyoone! Whoop!

Börjar sakta gå ner och börjar gänga med fler..


Ungefär så här mycket hade vi att göra idag =)





Jag faller för din chram.

Usch idag har jag nog haft årets onyttigaste och slappaste dag. Mår en bit dåligt just nu! Dagen har jag spenderat på sänglocket hela dagen typ (somvanligt), men jag har fanken ingen energi till något annat! Ätit tusentals smörgåsrån, socker bulle, chockladboll, chips och fiskgratäng med mos! Öff ! För himmla onödigt!

Imon är det dags för jobb igen. Herre min körs. Hur ska jag orka arbeta nio timmar med min lilla energi?

Ska strax hoppa in i duschen och sedan läsa min lilla Tidning som Jag och Timba va å köpte innan :)



Haha!



Lovelii Shoes.

Ååh kan tusan inte bestämma mej vilka av dessa underbaringar jag vill ha?
Eller varför inte alla tre? Svårt att veta vilken storlek man ska ha dock?

Vilken färg tycker ni?


Längesen.

Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu.
Allting har förändrats, men du finns kvar.
Allt var svävande men nu så ser ja klart.

Längesen det blev update nu. Men jag mår väl lite bra iallafall!! Många tankar som snurrar ibland. Trodde att jag höll på att få tillbaks min energi där ett tag, men så va tydligen inte fallet. Då jag kan ligga och sova en hel dag inprincip.!

Veckan som gått har bestått kort och gott av;
- Frukostdejt
- Myrphys ala musik qiuz
- Jobb
- En svullet öga
- Stan & A6 (med vänner och mammi)
- Fest på Cigarren
- Avskeeds fest för Malin
- Utgång (på ett Full smockat Harrys/Sliver)
- Träffat Mange Bjuder haha
- Stalkers 1 och 2 !!
- Oväntat samtal mitt i natten
- Flim mys
- En massa Andra Avenyn tittande
- En massa häng med fina vännor

Haft en bra bra vecka minsann!

Nu är det dags att krypa till kojs. Blir mer update imon :).
Ännu en ledig dag imorgon! Wiho!



Volentär!

Idag pratade vi om Volentär arbete på jobbet!

Det får mitt hjärta att brista lite och tankar som bubblar upp.
Jag blev genast sjukt sugen på att faktiskt prova på det någon gång i mitt liv, att hjälpa små Barn och Ungdommar. Jag tror inte vi redigt förstår hur svårt många har det? Dom har ju för tusan inte äns rent vatten? Det hade varit en enorm upplevelse som hade följt med mej hela livet. Och det hade fått än att inse hur bra man faktiskt har det egentligen.! Men jag hade väl fått dåligt samvete för att vi faktiskt har det så bra som vi har!?

Men tänk att åka till en liten fattig By eller något Barnhem någonstans i världen. Och bara finnas där för dom, leka med dom, hjälpa dom i den lilla lilla undervisningen dom får i någon förfallen skola.! Jag tror att dom blir jätte glada för det lilla man kan hjälpa dom! En liten present hade ju gjort hela deras år!

Som i Nepal, i många små fattiga Byar där finns det äns inte några tjejer kvar. För dom blir bortrövade och sålda för att bli prostituerade! Tänk små Barn! Det är sjukt! Befolkningen försöker fånga in dom och sätta dom i ett Barnhem/Kloster innan någon annan hinner ta dom. Men det lyckas inte allt för ofta. Dom små flickorna måste må så så dåligt. Dom får ingen respekt och får inte leva det livet som är värda att leva.

Och i Etiopien, Består cirkus hälften av landets befolkning av Barn under 15 år. Var sjätte barn dör innan dom fyllt fem år och var tionde barn dör innan de äns hinner fylla ynka ett år. De dör oftast av näringsbrist, luftvägs infektioner, mässling eller malaria. Det finns cirka fyra och en halv miljon föräldrar lösa barn i landet. Och 70 procent av flickorna könsstympas.!
För att någon idiot gör det på dom!

Usch. Det finns så mycket sjukt!
Det är bara en tusen tusen del av alla ställen och allt de får va med om.

Tänk sedan, om man har varit på ett Barnhem eller liknande och hjälpt till. Då skulle man lätt kunna skicka pengar just dit. För då vet man hur dom verkligen har det och till vad och vem pengarna går till.!



Det är en upplevelse som någon gång måste upplevas!


Im a Tamagotchi.

Precis hem kommen efter en ypperlit trevlig kväll med fina vännor!
En massa tjöt, charader och te? drickande, för himmla mys!! Kanske lite för mycket Te.. Eller njae de kan väl aldrig blir för mycket?

Jag gillar att jag satte låt tittlarna "Im a Tamagotchi och Im a Barbie gril" typ dirrmod!! Haha, ibland så undrar jag hur man lyckas? Att man sätter det direkt, för att man gör en rörelse? Haha, skummt som satan!! Satte dock inte köksbord lika fort, då jag gissade på gubb stammisarna på jobbet!

Imon är jag ledig, det ser jag fram emot med stormsteg, först satsar jag på en rejäl sovmorron! Då jag är nedrans trött nu alltså, varit vaken aldelles för många timmar! Sedan får vi se va dagen bjuder på :)!

Det går bra nu! Jag känner det! Jag vet det!


Over and Out.

Jobbhelgen över, och den har sprungt på snabbt snabbt!! Gisses så skönt! Att till och med helgerna går fort fast man jobbar! Men har gjort något varje kväll ändå, det blir lite mer och bättre helg av det hela då :)!

Nu ska jag strax kila iväg och hämta min lilla kille.

Tagit mej en välbehövlig dusch och sminkat mej en bit så Sedan blir det att åka iväg på Söndags mys :)! Fick genast lite mer energi nu helt plösligt!

Wihoooo! 

Pain.

Gisses vilken smärta jag fick i hela kroppen igår. Hujedamej! Kännde mej som en Pensionär som inte äns kunde gå eller stå typ! Den har tusan hållt i sej hela dagen idag också, men efter lite skrik AJ AJ AJ och I tvingad brus Treo (som jag nästan höll på att spy upp igen dock) så har jag ändå pinats igenom en jobbdag! Pju. 

Trodde jag hade försovit mej i morse med, när det ringde ifrån Dolt Nummer. Faan Faan Faan tänkte jag! Men så va inte fallet, klockan va ju visst bara cirkus halv fem. När jag svarar lägger aset på. Vem tusan ringer mej halv fem miss i nassen från skyddat nummer?

Ikväll blir det Pizza mys, leveransen kommer nu strax :)! Inte fy skam!


Jag fet diggar denna skylten som jag hittade på work igår :)


Godmorgon!

Blev väckt i morse, av väckar klockan trodde jag! Men de va visst jobbet som ringde å ville att ja skulle börja tidigare! Såå vad gör man inte för laget :)! Lät nog som ett sovande yrväder när ja svarade! Men kopplade ju inte redigt :)! Meen så skönt att sluta tidigare en fredag :)!

Fredag igen allaredan, de är galet! Men helgen består av jobb jobb jobb! Så det blir lugna gatan för min del!

Shit nu börjar jag, nu får bussen rappa på en aning!

Wild Ones.



 
Mina Hjärtan ♥ !


Up an Down.

Att de lediga dagarna jämt springer på så fort. Jag hinner ju knappt vakna innan dagen är över igen! Nu är jag hundvakt åt Bella Bus igen, så jag vet en som kommer somna som en stock sedan, så som de busar :)! Fast de är lugnare än vanglit faktiskt, helt slut ifrån gårdagen tippar jag.

Tänkte pallra mej en sväng till Alec där systrana Graaf håller hus, men jag gav mej på att plocka iordning lite här hemma och tog tag i min rena tvätt, de kan va de tråkigaste att hänga in den i gardroben? Eftersom man måste mecka med plats och hänga typ tre linnen på samma Galge. Projekt! Vips så va klockan eftermiddag. Vad hände där? Men nu är jag strax färdig städad.! Huua.

Undras vad som händer ikväll? Jag är sugen på våfflor!!!


Chillar med Dillen.


Timba ligger och halv sover och pillar sej lite :)
Allmänt soft såådär!
Hihi.


yesterday.




MUMMS!!


Alltid stått vid min sida.

Haft en ypperlit bra Onsdag!! Kan inte varje vardag vara som denna dagen har varit? Åkte ner till finaste A. satt och softade en bit innan vi begav oss till Twin för att unna oss Onsdags lyx ala sune!! Jisses så gott. Ibland måste man får unna sej även att det är en vanlig dag. Fin middag är givet!!

Efter det begav vi oss en svänga till Myrphus, förvånards värt mycket folk ute för en dag som denna! Trevligt sällskap, vin och svensexa. Haha. Hur bra som helst!! Jössös. Linda Kåå svänger med sitt hååå(r)!! Haha! Och jag kännde att jag passade in så in i på detta Öl aka Soft ställe med mina svarta jeans och guns an roses tisha!


Jag föddes ínte med en Silver sked i munnen, men är jag inte tillräckligt bra ändå?


Boom Boom Boom.

Haft en skön ledig dag dag. Unnade mej en låång sovmorron. Sedan blev det en promenix med Hundarna i en Timme :)! Utforskade gräshagen ganska bra, hittade mej många nya små vägar, trodde dock jag hade gått vilse ett slag. Underbara väder! Hade bara mjukisar, en tröjja, halsduk, vantar å keps på mej! Såg säkert ut som en sport fåne =), när ja pinnade på där i min bästa takt. Men eftersom jag inte är någon sportfåne längre så får jag helt enkelt försöka se ut som än!

Nu ska ja strax bege mej ner till Angelicatt, vi ska ha lite Onsdags lyx aka Lill lördag utöver det vanliga! Eller är det Onsdag idag? Hmm, ja venne redigt!

Sitter å lyssnar på Vengaboys och drömmer mej bort till Ibiza ala Swedish Heat 2012 !! Wihoo!

Bye Bye Suckers.


Kräk!

Trött så trött! Och jäkligt trött på att vara trött! Funderar på om ja ska beställa nått från hälsokosten och hoppas på att de kanske gör än lite piggare iallafall? Men nu är det bara att försöka hålla ögonen öppna och ladda för Nio timmars work!!

Min lilla plutt spydde som tusan i morse :(! Nära på att missa bussen för att jag hade fullt upp med att ta hand om honom å torka spy! Tusan att man inte kan sjukanmäla sej för VAH (vård av hund) då hade jag lätt gjort det idag! Men Mamma åker på att ta hand om honom istället!

Idag kommer Mackan tillbaks till work, på halvtid! Wihooo :)!

Ensamhället.

Timba gillar snön och vädret ute nunu :). Va ute på långpromenix innan.. Och han sprang runt som ett yrväder, det strålade lycka och bus om honom! Så söööt!

Nu sitter jag här med en super duper inpackning i håret, dags att duscha av sej strax och sedan fixa den sista tvätten! Sen väntar film och läggdags. Förjevla trött är jag, men kan ändå inte somna riktigt ännu.

Tjao.

Helt ointresserad.

Va en himmla skön dag på jobbet idag, äntligen är jullovet över och folk har börjat skolan! Kunde till och med springa iväg lite tidigare! Skönt! Haft en massa fin besök också. Av finaste Anisa & hennes lilla lilla prinsessa. Jisses så liten och typ världens sötaste :)! Dessutom hade hon bakat mina favvo bullar!! Hon är en klippa! Sedan kom Klara & Micki med lilla söta Chris. Sikket litet charmtroll :)!

Varit för himmla effektiv när ja kom hem, plockat iordning, tatt bort de små julbestyr jag hade, diskat, vattnat blommorna, tvättar och nu ska ja Dammsuga.! Hurtigt värre! Men skönt att ha de gjort så man slipper det på sina lediga dagar sedan. För då är jag feting ledig! Smider lite planer tills dess.! Sovmorron, wihoo!

Vännorna va förbi en snabbis nyss och lämnade mitt smink o mina skor. Sötnosar! Tackar Tack Tack! Nu ska de gotta sej med mat. Men jag är verkligen inte hungrig. Fressten så sket det sej med GI klockan 8,15 som jag trodde. Dessutom va det Lasange med Kyckling och Spenat till lunch. De kunde ja ju då inte låta bli! Då lasange är bland en favvo hos mej! Mumms!!
Men nästa vecka?
.

Måste få ett slut fort innan jag bryer ihop.


GI vecka?

Idag är det ingen bra dag! Är sjukt trött, känner mej hängig och yr i bollen! Utöver det så vaknade jag upp med värsta svullna ögat som gör svin ont ! Ajaj!

Men ska försöka ge mej på en GI vecka, bara för att prova! Det är nog redan kört 8.15 då det är dags för frukost! Vem kan stå emot färska frallor i en kurrande mage lixom?

Nojjig.

Fett nojjig!

När jag va ute på min kvällspromenad nyss. Min grannes dörr stog vid öppen! När ja kom tillbaks från promenaden, så va den fortfarande öppen?! Nojjigt ala sune.

Guv så skönt de va att gå på en kvällspromenad nu iallafall. Rensa tankarna lite. Det behövs ibland.

Nu hoppas jag att John Blund smyger sej på snart. Så man är fit for fight för ännu en jobbvecka!

Gonatt mina fina.

Le igen.

Baby jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra.
Jag ber till Gud och tackar han för han gör så att du orkar.
Och jag kan se hur själen din lider i tvivel försöker att upprätthålla det,
vi har och i det livet du söker.
Och varje morgon vaknar du med en rädsla i magen.



Helgen

Helgen har sprungit på aldelles för fort! Men det har varit en grymt bra helg.

Fredagen börjades med Work. Sedan stog maten på bordet när jag kom hem. Mina fina hade fixat och trixat! Blev förfest här hemma med lite löst folk. Jag och Angelica begav oss sedan vidare till Harrys, jössös! Klackarna i taket hela kvällen. För himmla kul! Sleepover och Pizza mitt i natten.! Mys!

Gårdagen spendeades hela dagen med Angelica :)! Förfest, Födelsedags kalas och Tacco ala Dalvik till kvällsingen :). Ännu en utgång till Harrys/Sliver. Där jag tappade bort mina små liv. Så trippade vidare till Bishops för att möta opp Klara och Co.

Idag har jag haft en riktigt slapp dag, inte gjort något vettit över huvudtaget! Men ack så skönt! Gick upp typ vid halv tre :)! För himmla gött.!!

Nu ska jag ta mej en promenad med min lilla bus till kiorren! Sjukt sugen på godis och läsk!

Jobb imorgon igen. Upp mitt i ortan. Pjue.
Tusan kom på att jag har mitt smink hos Angelicatten, attans bananer!






Baby its winter outside!

På väg till jobbet nu och snö ute? Vad hände där lixom? Jössös är galet trött! Känns som jag inte sovit på två nätter typ! Inte kunnat somna och sovit sådär oroligt, vaknat tusen gånger om! Det är verkligen inte likt mej!

Men denna dagen kommer springa på fortfort och dubbelt betalt hela dagen. Inte mej emot :)!

Inom en månad förhoppnings vis! Hajja den! Hmmm! Nervös?

Hell No H20, Hell No After Wörk.

Jobbet flöt på lika fin fint idag!! Gisses va timmarna sprang på på. Och jag va klar 5 över 7 !! Med all städnig och inlämnad kassa å alles. Jäklar va hurtig ja kan va ibland!!

Hade hunnit bli enormt taggad för en Afterwork under jobbets gång också. Men de sket sej ganska rejält :(! De andra tösabitarna valde att dra på fest istället. Och de orkade ja inte redigt efterom ja börjar sju imorgon! De hade lixom vatt lite lagom för mej att bara sitta på nått place ta sej ett glas vin, kolla på folk å ha allmänt trevligt typ lite chilla med dillen lixom, passa på när man ändå hade Hundvakt! Men de fåre bli en annan dag istället :)!

Men när blir planerna nånsin som vi i vårat lilla gäng bestämmer.?! Så jag borde ju egentligen kunnat räkna ut det med arslet och en krita att det inte skulle bli nån afterwork. Haha.

Somsagten upp med tuppen i morgon. Kommer vara galet mycket att göra ithink. Eftersom det är röd dag! Så får se vad man har energi till att spendera kvällen med med. Vill ju ändå hitta på nått eftersom jag är ledig i helgen, wohoo! Men blir så satana trött när jag går upp så tidigt. Bohoo.

Jag vill också vara ledig som alla mina vännor är heela dan varje dag typ :( !!

Taaat Luungt ikväll Ladies!


Övergiven, Ensam och Aldelles Aldelles Underbar?!


Damn!

På väg till jobbet nu! Ser fram emot 7,5 timmers kassa! Snacka om att ja kommrr bli snurre sprätt å trött i skallen! Huua! Ikväll vankas det en liten AW få se om ja orkar pallra mej dit en svänga dänga kanske?

Ha en fin dag allihopp! Så ses vi på IKEA!

Medan vi faller.

Jag tror den här staden vet om hur det känns att falla.
Ni vet vad knas innebär.
Ni vet vad resa er upp innebär också..

Vi faller ner, men vi reser oss upp så fort.!
Det blir bättre varje dag.


I look up in the sky and hope to see your eyes..


Himmlen luktar plast.

De få jobbtimmarna flöt på fin fint!! Fick även fin besök. Som höll på att skrämma mitt lilla livet ur mej! Jisses. Mitt hjärta hoppade till av lycka eller rädsla. Rädsla först och lycka sedan :)! Trodde ta mej tusan att nån skulle råna mej på mina små kosingar! Haha.

Ikväll blir det en hemma kväll med min lilla. Medans de andra är ute på äventyyr. Men va galet trött å mådde lite sisåådär. Så iblann får man lov att softa lite för sej själv! Men det tar jag igen i helgen, whoopa! Ska plocka iordning en bit här nu och sedan lägga mej och kolla på Saltkråkan. Mys.!


Gilla Läget.

Nu ska ja bege mej till jobbet om en stunna. Guv så skönt att börja fyra ibland. Ganska meningslöst egentligen att bara jobba 3,5 timme. Men ack så skönt att bara komma in på slut tappen och köra lite!

Blev dock ingen vidare sovmorron idag, och ingen låång skönhets sömn heller. Galet va trött jag är.! Upp tidigt för att fixa naglarna i morses. Så nu är dom frächa igen! En snabbvisit på Forex för att växla in lite pengar som jag visst hittade :). Gött att bara hitta 1000 spänn sådär! Det borde man göra var dag.

Igår kväll vatt det movie night & mat med fina. Och håll i hatten, jag somnade inte äns! Hurra för mej.

Dags att ta en promenic.


Hej 2012!!

Hej Hej Hej!!

Nu vatt Julen och Nyår över!! Skönt på ett sätt. Och nu har vi ett toppen år att se fram emot! Detta året ska bli galet bra, tamejtusan! Nytt år Nya möjligheter, klychit.. eller hur? Eller Klyvit.

Nyår spenderades först med middag hemma hos mej. Årets sista grillning! Sjukt gott! Efter lite mat, aldelles för mycket vin, drinkar och fiskshot så begav vi oss till slut till Nyårsfesten. Bättre sent än aldrig! Haha. Kollade sedan på fyverkerierna vid Piren! Vi glömmde dock Champnagen! Typsikt!

Men den unnade vi oss igår istället. Då dagen spenderades med Angelica O Alex, lagade till oss lite lunch här hemma, sedan kom Maria till kvällsingen :)! Då det blev en Champnage skål och Nyårets dessert (som vi visst glömmde bort den också) . Firade lill Nyår med Angelica kan man säga, eftersom hon inte befann sej i trakterna den dagen till ära.