Buenas noches mis amigos!


Es hora de dormir...

Aldelles strax iallafallen, så man är pigg pigg till work imorgon !
Herre min körs vad mycket vi har och göra, ligger ganska py till i kallköket imorgon, kött fyfaen!
Funderar på om ja ska orka pallra mej dit en timme tidigare, och liksom göra de som ja skulle gjort idag tills imon, imon istället, haha. Men då blir det klockan sex, cheeses.. Få se hur pigg jag är imon, maybe baby!

Har bara varit hemma hela kvällen, underbara fredagkväll, en aningen seg dock, men det är jag som är seg i skallen! När klockan va sju innan så va ja redo att gå och lägga mej, men insåg att klockan inte va elva som jag trodde, den va ju faktikst bara barnet, så fick spärra upp ögonen lite till, för att hålla mej vaken!

Wohooo, snart blir det kankse dags för en vännskaps tatuering, eller blir det? Jag är på tok för orolig för att de kanske blir fel, tänk om tänk om tänk om... Sluta tänk för fasen Linda, ja tänker ju aldrig annars! höhö!


Maravilloso amigas !

Pigg i bäret !

I går kväll hade vi Balkonghäng på min balkong, vatt as kalas ! Som vanligt, vi lyckas bra med det mesta !
Ska strax bege mej till work nu, jobbar extra idag ! Har stängning dessutom, min första stängning på år och dar känns de som, eller jaa iallafall denna sommaren, glassit för mej !

Ska försöka få tag på broder min, så han kan ta en promenix med Timba ! Mamma är ju i turkeey och glassar, så hoppas hoppas det !

Ni får denna att avnjuta medans jag är på jobbet och jobbar för fulla muggar !

Höhö Malgot ala Elin :
 




Luke Look !

waatch out !!
'



Bröderna Dalton !

Tänka sej att jag träffat dom, höhö !


one day off !

Tjipp Tjipp !

Ledig idag, herreminkörs va gött ! Vaknade dock vid åtta, som vanligt när man är ledig, men kunde iallafallen somna om en bit !

Idag har jag fyllans upp, pallra mej ner på staden strax för att fixa lite smått och gott !
Efter det blir det ett litet äventyr till P*** .. ! huuha !

Dags att kila, ni får ett längre inlägg senare !


Föressten idag fyller denna lilla pärlan fem månader !! Hipp hipp hurraaaay !!

 


JUMP JUMP JUMP !

Åååh vad jag blir slut i kropp och själ av att jobba ! Meen imon är jag ledig, finelly ! Har bara jobbat två dagar i rad nu, haha ! Hur ska jag palla med fyra sen? Haha meen klart jag gör ! ... eller gör jag?
Haft en trevlish dag på work annars, myycket folk trots att lilla solen äntligen tittar fram ! knas knas !

Men nu lyssnar jag för fullo på min favvolåt och taggar en bito för kvällen!
Än sålänge ser den ut såhär :,

Men lite sällskap och chips & dipp ska tilläggas om en stund, wihooo !

 


Stamp on the ground !

JUMP JUMP JUMP ! Min favvo låt förtillfället, hoho ! Blir taggad till tusen när jag hör denna låt!

Såå atte kanske dags att börja blogga lite igen? Eller ska jag?

Helgen har varit kalas kalas, spenderats med underbara vännor och jag har varit ledigt! Tjipp Tjipp !
Fredagen vatt de work till klockan fem, en aningen seg efter det! Men de ordnade opp sej, så de blev lite förfest och vidare ner till twin med trevliish folk folk ! Jupp Jupp ! Lördag vatt de en slöö morgon, as kalas ! Åkte till E-hag en för att hämta min andra halva, min plutt, såå jag saknat honom! ¨Kvällen spenderades på grill fest ala 24 års kalas! Whoop whooop ! Klackarna i taket även denna kväll!
Thanks Thanks!
Sööndag vatt det bara filmkväll ala popcorn och polly! Preciis så som en söndag ska spenderas!!

Upp med tuppen idag för woork, pjuu bara måndag och jag är redan trött!
Efter woork möttes ja upp av en glad liten suprise, blev visst upphämtad när ja slutade jobba, då vatt de visst dags för en liten tripp och fika! Mys mys!



Oh yes.
I´m back in the game!


....

 

JAG TÄNKER PÅ DIG MIN FINA UNDERBARA VÄN♥

Det liv vi lever är helt fuckt up orättvisst!
Jag har ställt frågan förr, jag ställer den igen..
VARFÖR?

 


If you love somebody, put a light in the air.

Mitt lilla liv rullar på sakta men säkert ! Det kommer sina upp och ned gångar, men det gör de väl alltid? Man vill båda äta upp kakan och har den kvar. Jag har verkligen fått mina motgångar just nu, men ja kämpar på! Så gott jag kan ! puhuu. Jag förstår lixom inte?

Håller på och packar min lilla väska nu, för morgon dagen spenderar inte Linda Key i Jönköping ! Jag behöver komma iväg en sväng, så det gör jag rätt i !


Helst vill jag komma såhäär långt bort, till Harbour bridge!
De hade varit underbart, underbaraste!

Dags för rehab, säger adjö till bloggen i en/ett par veckor!
Kiki in senare, då kommer den vara bättre än någonsin!

eller kommer den?

cyaa!

x.


stand by me !


Fy sjutton vad jag tycker om att vara ledig !! En bit ångest dock att jag bara har en ynkla veckas semester kvar nu, och vad har jag gjort? Tillbringat all tid i jönköping, haha. Men va krattan, jag har trivits ! Nu är det varmt som satan i gatan också, lite för monligt för solning känns de som dock ! Har inte tålamod till att ligga att pressa, i utlandet älskar jag att bara pressa pressa pressa, men inte samma grej är i sweadala ju !

Igår vatt det först barbecue i norrahammar, sedan frammåt kvällskvisten blev det en liten utgång med Andreas, trevlans trevlans att bara soft dricka lite och tjöta, vatt mega längesen man träffade den killen, så de vatt trevlich!
Timba ligger här jämte mej heelt utslagen av värmen, stakkas plutt !! Han blir ike svalare om man går ut på en promenad heller, han fick lite kall mjölk innan, de mummsade han i sej direkt minsann !.
.

Ikväll blir det vrickat !
.

.
haha !


Linda ala Handikappado !

fyyy saatan, vad jag hatlar mej frammåt, buhuu ! Satan i gatan ont gör det det! Plus att jag typ inte kan böjja min höger arm, för då går mitt förbaskade brännsår som jag har på armbågen upp hela tiden, jaag blir tookig!! Att jag lyckades bränna mej där, sista dagen och allt, jag skulle bara stå och softa lite, luta mej bakåt en liten liten stund bara lixom, och det gjorde jag nämligen, RÄTT på grill faaan! Ajajaj, det gjorde ont ! Och det var en vecka sen, för tusan !

Gååårkvällen vatt vrickat bra!! Den spenderades med mina fina vänner !
Dagen idag har det blivit luunch dejt och en tralla på staden ! mys mys!

Om cirkus tio minuter ska jag bege mej till Max ! Så bäst att snöra på sej skorna, det tar ju sin lilla tid nu så att säga, ont satan !


kortkort.

Brådis brådis nu, ska strax kila iväg för att fixa mina naglar hos patricia !! Sikken lyx lys dag jag har haft, spenderade min förmiddag hos frisöreeen, fick exta huvud/hårbotten massage, gisses vad jag njööt !

Beer om ursäkt för den dåliga bilden, flaschar lite här och var, haha men hann inte ta någon bättre !

nåååå ?


Shalala!

Igååår vatt de äventyr som hette duga! Gisses vilket projekt de var att ta sej fram och tillbaka hit och dit. överallt! Nu sitter jag här, en bito rastlös just nunu !  Hiimmla skönt att vara ledig ! Jag bara njuter :). hoho!
Undra vart man ska spendera dagen idag dag, inga större äventyr blir det nog inte, eller blir det?

Imoon ska jag till Frisören och efter det fixa mina naglar, sikken lyx lyx dag!
Hoppas de blir prima!

Jag har inget vettigt att skriva just nunu, så bäst jag lägger ner dehär lilla projektet för stunden!



Adventure !

Snart ska vi strax begee oss på äventyr ala Jönköping !! Ska bara fixa trixa lite här hemma först, innan jag beger mej ivääggen ! Jaaag älskar att vara ledig, satan i gatan vad skönt det är !! Och inte vara tvungen att ha några måsten, de har jag några ioförsej, men de blir fasen inte av ändå ! Blir väl inte så mycket resor denna semestern dock, men kan väl vara utan de en sommar ! buuhuuuu ! Men semester i Jönköping har ju varit stråålande än sålänge! höhö !

Har big plans big plans på gåång ocksåå, gaalet bra kommer det blibli ! Supriise supriiiise !

Dags att fixa sej en bito !




later.


Hopplöst!

Varför längtar du så, varför skynda på när den tiden snart är här ändå och det liv som du har alla tusentals dar passerar på ett litet kick, Så medans ditt hjärta slår an passa på om du kan fånga varje ögonblick ! Och plötsligt så har du nått fram till den dag då du ligger och tänker som jag. Varför längtar du så, när det går så fort ändå!!

..


Håll i hatten!

sikken dag sikken dag, denna dagen idag dag har tagit på mina små krafter till fullo !! Eller ja iallafallen halva dagen ! Meeen de va de värt, minsannen !! Vatt å åkte lite fyrhjuliiing innan, orka att en sur gubbe kom och klagade på oss, han tyckte att vi väsnades! Va fasen, klockan SJU en lördag? Att man kan med och klaga så på folk hipp som happ, det är något jag inte förstår mej påpå ! vilket projekt att lixom begee sej ut för att bara säga till oss? Hade jag aldrig gjort! haha! Pååtoken för lat för det!

Ikväll nu blir det bara hemma mys :), det är sköönt det !
Myspys!

xoxo !



Jaaag vill med ha en liten plutt !!


WAKAWAKA



2lax10 !

2lax10, biaaatch. Hahaha ! Jag gillar detdet!

Dagen idag har sprungit på som aldrig förr, går dagen lika såså !
Yesterday blev det massa mys i gränna, käkade (dock dö äcklig mat, fyy faaen), fikade, köpte polkagrisar och strosade runt en bito ! As kalas ! Efter det det blev det bums iväg till nästa fika med gott folk ! En smula FV på det med :) ! Dagen idag dag har jag/vi städat som satan i gatan, tömte ut heeela min gradrob bland annat, verklgien allt allt allt, och rensade! Men jag hatar ju att slänga grejjer, men de blev ändå cirkus 10 par skor och fem kassar kläder, ååh nu måste ja köpa nytt nytt, iinte för att fylla ut, för det är fortfarande vääldigt tajjight om plats, huaa! Nu är det clean clean ! Soo fräsh !

Ynkla en jobbdag kvar, sen har Linda Lill Klyk semeester, whooop whooop !!
Det kommer bli sååå bra, jag är så lycklig jag är så lycklig ! lalala !