En hälsning från Tindra <3

vssssssssssd 1eeee97ffffffffffffff

Man behöver inte veta vart man ska, man behöver bara veta att man ska komma dit!

Hej hej dagobken!

Då har yttiligare några dagar sprungit förbi!
Lördagen spenderades med fin fina vänner, det började med ett par glas vin här sedan iväg till Torpa på förfest och sen vidare till en impuls mellan fest lite längre bort på Torpa! Galet blandat folk, men de vatt trevlans :)! Jag tänkte åka hem vid krogen snåret, men jag hade ju totalt glömt bort att bussarna inte gick vid juneporten, så de vatt bara att masa sej in på Olearys! Och där vatt de klackarna i taket minsann :)!

Igår vatt jag så grymt rastlös hela dagen, ingen mysig mors dag där inte! Men dagen slutade tillslut bra blev lite macdonals käkande & BB med fint sällskap :)!

Jobbat hela långa dagen idag, men nu är det Tre dagar off igen, whooop! Och imon ska det bli 26 grader varmt! GILLA!

Fångad av stormvind!

Whooop! Hittat väärsta grymma remixen på fångad av en stromvind, den pumpas för fulla muggar här nunu! Uns uns uns!

Precis duschat nu, och färgat mina ögon bryn! Varför i tusan gubbash ska jag ge mej på dedär?! Haha, men äsch. Vem vill inte se ut som en Clown nu när det är tivoli o allt i staden lixom :)! Så det passar ju ypperlit!
Måste försöka väcka Timba snart med för en promenad igen, han har inprincip sovit hela dagen lång, total däckade efter morgon promenaden typ! Han är väl slut efter gårdagen med en massa honor och tre chihuahua honor på det också! Kan inte vara lätt!


Lördag!

Äntligen mår jag lite snäppet bättre! Usch så dåligt jag har mått!
Men gårkvällen spenderades ändå med fina vänner, de kom hit och höll mej sällskap & bjöd en sjuk Linda på mat! Inte helt fel! De drog vidare ut sedan och jag gick å la mej, sedan gick jag & timba ut på kväll promenad och mötte J:et :).

Undra vad man ska göra ikväll?
Om man bara ska vara hemma och tat lugnt eller en sväng till Lollo på happy birthday partaj kankse?!
Om man orkar..

Funderar på att ta mej en svänga till a6! Eller om man kanske tar de imorgon?
Fast om ja ska göra nått ikväll, så vill jag har nått nytt att ha på mej, men de känns som ett litet projekt att masa sej upp dit? Men om ja ska till Lollo, så måste jag ju ändå iväg o köpa paket! Hmm.

Lite bilder ifrån gårdagen;




Lite bilder från förra Lördagen !






Godmorgon & Gonatt.

Pju, nu har jag sovit i Sju timmar, alltså sovit bort hela kvällen, från klockan 6 till klockan 1. Men ack så behövligt! Gått en promenad med Timba i regnet nyss, och nu är det dags för att krypa ner och lägga sej igen! Mår fortfarande AP dåligt, jag orkar inte va sjuk!! Hela min helg blir ju förstörd då :( !!

Trött ja blir!

Du är bäst nu, men du va bättre förut?

Jag förstår inte varför vänner och familj inte kan unna mej dehär och vara lite lite glada för min skull iallafall?! Att jag umgås med Honom, som jag faktiskt tycker om och bryr mej mega mega massa om! Varför ska inte jag få vara glad, lika glad som alla andra?! Känns bara som folk blir sura, vissa avundsjuka/svartsjuka och försöker få mej att få dåligt samvete!

Tycker att det borde vara tvärt om!
Borde inte V & F vara lite glada för det?!
Och att jag äntligen kommit över allt skit med C.
Och förstå att jag faktiskt mår bra och trivs i det sällskapet?

Jag vet i tusan, men allt är väl orättvist här i världen!
Jag får väl leva med det resten av mitt liv.

Gonatt!

Åke Tråk!

Fysjutton vad dåligt jag mår!! Mått dåligt ända sen i morse när jag begav mej till work! Vatt ansvarig idag & det va en stissig dag, då vi va tre personer kort. Och det fanns verkligen ingen att ringa in!! Vart håller våra 30 ny anställda hus tros?! För tusan! Så då kunde jag inte med att gå hem också, men det gjorde jag ändå till slut när det lugnade ner sej, jag känner mej helt förstörd typ! Ont i hela kroppen, ont i halsen & huvvet och mår illa som en gorilla och känner mej helt svimmfärdig! FASEN! Jag va sjuk min förra lediga helg också, och det går jag inte med på denna helgen också!

Så ska lägga mej och somna till lite Tre kronor nu tänkte jag! Egentligen behöver jag städa här hemma, så min älskade Pappa kommer hem på Lördag, men jag orkar inte röra mej en millimeter! Orkade inte äns ta efter jobbet lång promenaden med min lilla bus.. Usch och Fy!

Annars så har jag haft en bra vecka! Den har mestadels bestått av jobb och mysiga hemma kvällar med J;et. Plöjt igenom ett antal filmer några avsnitt tre kronor, käkat max och såntdär soft :)!

Vi hörs later. Nu ska jag vila och hoppas på bättre tider!


Mina sötnötar!
(Galet kul dock att alla blundar typ med ena ögat, utan att de va planerat haha?)


picspicspics..

Lite bilder ifrån gårdagen ;








Nu börjar de lagga ut här så ni får nöjja er med detta sålänge :)


Känn en doft av kärleken!

Måndag igen, galet va fort dagarna går! Och jag har helt totalt glömmt bort att blogga, det har inte redigt hunnits med! Så undra vad jag har gjort den senaste veckan?! Det kommer jag knappt ihåg själv, minne som en guldfisk!

Det har varit både en bra och en dålig vecka! Men allt kommer ordna sej tillslut, hoppas jag! Allt händer ju av en anledning och man måste försöka se något positivt i allt som händer även att de kan va svårt ♥ !

I onsdags hade vi hej då middag för Lisa på twin med fina vänner! Det vatt grymt trevligt, vatt så längesen man träffade henne och de andra små liven! Men det bästa med sånna vänner är att även om man inte träffats på typ ett halv år, sen träffas, så känns det som om de vore igår man träffades!! Allt blev lixom som förr direkt igen!

Helgen har bestått av jobb jobb och jobb. I lördags kom Maria och Angelica hit en sväng, sen åkte vi vidare till munksjöparken en snabbis vilket inte va någon höjdare, så vi traskade vidare till en annan förfest med gräshagen grabbarna! Trevlans trevlans! Och cheeses sikken lägenhet med väärsta stor balkongen, som gick runt hela lägenheten, inte alls avundsjuk. Nej nej!

Igår efter jobbet vankadess det Personalfest, wohoooo ! Ute i buschen med de bästa jobba kompisarna ever!! Käkade gott, drack gott och spelade lite spel och en himmla massa tjötandes!!

Nu vägrar min ap phone sammanbeta med datorn igen, annars hade ni kunnat få njuta av nåra fina pics, men ike! Varför är det så?!

ÄLSKAR ALLA MINA VÄNNER OCH ALLA SOM JAG KÄNNER !!

Monday!

Ännu en ledig dag, och jag tackar och tar emot! Men det är ju tusan att man fått sån jäkla hosta!!!
Har precis plockat iordning på all min tvätt, så nu hänger det fin fint och väldigt trångt i gardroben min! Ska strax bege mej till affären för att köpa lite ingredienser till min yuammi pasta sallad! Grymt sugen på den! Och då är det så lätt att göra och räcker ett par dagar.. smidigt!

Imon är det dags för en dag jobb igen! Men inte mej emot eftersom jag är ledig onsdag och torsdag sen igen :)!

En liten snabb update, mer later.




The weekend!

Sådär jag nu har helgen sprungit förbi som aldrig förr, igen!
Och jag har bara luggit på sofflocket helaste helgen typ, med min irriterande hosta som tar kål på mej!
Fredagen spenderades hemma med J, lördags kvällen likaså. Lagade lite gott käk, hasselbacks potatis & fläskfile! Så jäkla gott, förutom att jag glömde bort mina jäkla potatisar i ugnen, så det blev en bit brännda! Så jäkla typiskt när man väntat mer i en timme på mat! Men asch, pettitesser! Det gick ner som smort änna!

Idag efter att luggit hemma en hel helg så har jag haft en tipp topp dag med Elin och Alec. Lagat mat, spagetthi och köttfärsås! Lyxade även till med dessert, choklad pudding med grädde av en totuch av vanilj! ack så smarrit! Trevligt söndags nöjje med underbara vänner minsann! Nu sitter jag här och håller tummarna för fulla muggar för A. :) !

Kom precis hem nu och tatt mej en promenix med Timba min lille kille!
Funderar på om man ska pallra sej bort till Topra igen, Till Lollo en svänga kankse!
Björnen sover ju bara ändå :)! Söt nöt!

Hörs senare eller imorgon!!

Three days off!

Sådär ja, min sista jobbdag avklarad innan lite lång ledig het. Eller är iallafall ledig i TRE dagar! Men givetvis har jag lyckats planera detta väl nog så jag har gått och blivit sjuk! Va tusan!! Kan man ha mer otur än så?! En jäkligt irriterande hosta!! goch!

Fick stressa ner till banken efter jobbet eftersom jag inte ägde en ändaste krona! Så nu har jag lite slantar till helgen iallafall, få se om ja överlever på det. Förmodligen inte. Galet vad lätt jag har för att spendera pengar!

Men nu ska jag vila mej ett slag, galet trött, seg och sjuk! Vilken awesome fredags kväll detta kommer bli!
Verkligen!

om sanningen ska fram.

Försökt ha huvet högt när det vart tufft för att inte gå under.
Mamma fick en dotter som e en krigare i grunden.
Förenade i slummen faller vi med flaggan på topp,
Så när det e dags har vi gett vårt allt, känner ingen ångest för nåt!
Dan då vi lyckas kommer när vi lyckas. Kommer våran lycka om vi bara lyckas?
Men tiden e knapp man o vi sitter fast här, Här tills dess min tragedi i en melodi!

Jag behöver endast de som har bränts fast!
Gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklapp.
Vill dit de inget skitsnack!

För jag vet att inget e sig likt, för allt i förändring.
Jag hoppas på ett bättre år men jag har ingen förväntning.
För när saker går snett och tyngdlagen får rätt,
Är vi tillbaks där på botten och undrar fan som gått snett?
Ibland vill jag bara packa o dra
Ge mig av, lämna knaset som vi tacklar var dag
Ge mig svar varför är det så? Varför ska vi och de alltid säras åt?

De får skattelättnad och vi får mer bördor att bära på.
Vi bär oss åt som vi bär oss åt för att få värde på,
tiden vi lever i och få nånting att glädjas åt!
Så jag haffar nåt korkar upp och sveper
Lämnar verkligheten och gittar från planeten!!

Tiden tick-tick-tickar på, tänker fort dagarna går.
Sommar höst vinter och vår, shit där gick ju ett till år!
Allting går så jävla fort känns som om det var igår,
Då jag spela mina kort, fan vad dumt jag tänkte då!
Jag är mitt eget resultat utav egna keffa val!
Nu tackar jag för varje dag uppskattar allt det som man har!!







Vem dancar kurudo?!

Hallå allihoppa!

Jag är super trött efter tre dagas jobbande! Pjuu, men nu återstår bara en jobbdag kvar sen är jag finally ledig igen, i tre dagar :)! Gisses så skönt! Men guuv vad jag älskar mina jobbakompisar! Vi har jämt så galet kul på jobbet!! Idag bakade vi paj till rasten med hallon, jordgubbar och blåbär, mummms! Själv klart en massa vanilj sås till det. Den blev grymt god! Och så gjorde jag hemmagjord chocklad mousse! SÅ himmla simpelt och SÅ gott! Använde mej av apelsin choklad! Det smakade ypperlit ! Så mycket har vi att göra på jobbet nu för tiden..

 Och Igår på jobbet så hade finaste Anisa med sej mina favvo bullar till jobbet, hon hade bakat hemma och hon vet att ja älskar dessa bullar! Så hur fantastiska jobbar kompisar har jag inte?! Jag är nog ganska fantastiskt jag också, för igår gav vi en present till Lina. Bara sådär lixom. Det gör så himmla mycket med sånna små grejjer!!

Ännu ett vuxen poäng till mej är att jag skippade går kvällens utgång som erbjöds!! Hurra för mej!

Kompis det går bra nu!

Nu ska ja hoppa in i duchen, kankse vila en svänga också..
Ikväll kankse vi beger oss bort till Grannen än sväng, om jag orkar hänga med...


TELENOR Suger röv!!

Fy hellsike vad dyrt de är med Telenor, de jävlarna ruinerar mej!!!!!
Fast pris på 699 i månaden, in my ass!!!!

JAg förstår väl ioförsej att utlands samtal inte ingår i fast pris!
Men SERIÖST kollade igenom den specifika fakturan nu eftersom jag fick en SKYHÖG räkning. Pratade med pappa 30 minuter förra månaden och det kostade mej 613 KRONOR!!!!
Helt fucking sinnes sjuk för tusan gubbar!

Så nu får jag väl ge katten i att prata med honom! För de har jag fasen inte råd med :( !

Cyaa dad !

Saxobeat.

Fy tusan sikket glassit väder de är ute, och här sitter jag inne och häckar! Men de är jag väl värd efter en jobbdag :)! Va ute en lång promenad med min lilla bus innan, så en gnutta sol hann jag minsann allt få :)!

Gårkvällen spenderades med J;et och Joni, trevlans trevlans ! Bakade scones halv elva på kvällen med, inte illa för att vara mej! Men gick och la mej vid ett snåret medans de satt kvar här och softade :)!

Nu har man lite alone time igen, lite små gött fast ändå inte! Jag tycker om att va omringade av folk jag tycker om! Eller jag har ju Timba, och han älskar mej! höhö! Får nöjja mej med det today :)!

Om man ska ta sej en liten dusch, som vanligt valde Linda för varma kläder imorses!
Schvettigt värre!

Men vi hörs sedan!

Svartskalle stoltast i staden!

Sådär ja, nu börjar jag blir rastlös till tusen! Nu räcker det med alone time banemej! Får väl roa mej med att dammsuga tills sällskapet kommer kankse, så det blir gjort!

Vatt nere på stan en snabbis innan, men jag känner mej fattigast i staden ever, som måste planera min inköp med mina små kronor jag har! Eftersom jag inte har något bakomatkort, för det har Linda minsann tappat bort! Fatta att man är en bit handikappad utan det, man är på tok för bortskämmd med allt egentligen! Inget busskort har ja heller, och jag kan ju ike köpa ett nytt heller! Fasiken! Får bli att paya buss med mina sista slantar..

Om man ska ta och fixa den sista tvätten och dammsuga lite då kankse, så är allt tipp topp sedan!




Om jag inte är så macho, men försvarar dej ändå!

Om jag lyssnar när du pratar,
Inte talar om mej själv.
Om jag säger du är vacker,
men att de spelar ingen roll.
För skönhet finns inom oss!

Om jag ljuger om sånt där,
Om jag säger de går bra nu.
Men inte talar om mitt jobb.
Om jag ger dej mina tårar,
men är stark när du är svag.

Om jag är säker på mej själv,
men aldrig är för självgod.

?


Underbara.



Solen försvann...

Denna underbara soliga dag har jag spenderat med städning och tvätt! Super kul, verkligen! Men ack så behövligt! Har dock inte dammsugit och torkat golvet ännu, projekt!

Har lite alone time nu, så det blir en lång promenad med min lilla bus!

Förstår inte varför min iphone sladd vägrar sammanbeta med datorn?! Så kan inte lägga in några bilder :(! Står bara 0 objekt i det albummet, och de stämmer nämligen ike ike!

Har överdrivet massa godis hemma nu, gosch! Hur ska ja lyckas äta upp allt detta?!

Men bjuder på en liten blandning av bilder sålänge, så ska ja försöka få dom att komma överäns...







Hörs later.


Underbara dag!

Helgen har bestått av jobb jobb och åter jobb!
Fredas work all day long, sedan en lugn hemma kväll på kvällen.
Lördags work sju till fyra, men ja droppade väl off lite tidigare som vanligt!
Och idag work Nio till Fem, eller ja det blev tre för min del, vatt tok lungt på jobbet hela helgen! Och eftersom vi är så grymt duktiga och jobbar på satan i gatans snabbt så vatt vi färdiga super tidigt :)! Skön att gå hem, men de tar ju på lönen sedan, bohoo! Men har haft en awesome dag på jobbet idag! Började med när ja kom i morse, så fick ja paket! Mina jobbarkompisar är de bästa ever!! Det gjorde heeela min dag! Ni är för söta, tack tack och åter tack!! Sedan på rasten njöt vi av glass med choklad sås och banan ute i soolen! MUMMS!

Precis hemkommen från Rickards 25 års kalas nu, hela 16 presenter fick ja ihop :)! Inte illa pinkat!

Nu är det dags för häng på balkongen och se fram emot min lediga dag imorgon=)


Nobody wanna see us together...

But it don't matter No!

Dags för update igen, på tok för sällan!
Helgen och Valborg har sprungit förbi fort som tusan!

Valborg spenderades på Torpa med fina vänner ♥ ! Lite vin, tjat och en himmla massa kortspel! Trevlans värre att spendera en lördag kväll ala Valborg på det fina vis! Söndagen vatt planerna brännboll och grillning på vätterstranden med gott sällskap! Men det vatt aldelles för kylit väder för mej, så planerna blev ändrade till Premiär käk på Piren och sedan vidare till Olearys! Fy tusingen vilken trevlig Söndags kväll, sånt borde göras oftare minsann!

Igår vatt det dags för en ynka jobb dag igen, innan det vatt time out för ledigt idag igen :)! Idag har jag varit tusan gubbars bra! Städat, diskat, dammsugit och pantat en jävla massa burkar! Det vatt banemej på tiden! 180 stycken produkter proppade jag i den där maskinen! Så nu är den förhoppnings vis mätt och go! Cheeses vad jag skämmdes när jag gick bärandes på alla mina kassar till ICA, tur man lever på Gräshagen! Men träffade givetvis på Putte! haha! Slummrade till lite innan till Tre kronor tills nu, så nu är man hyffsat pigg igen!
.



Bjussar på lite mer bilder sedan !!