29 maj

Igår kväll vart de som sagt mys, lekar, mat och gratis alkohol på vätterstranden ! Spelade brännboll, kubb och latchade lite boll, åt pastasallad, kyckling, revben, vitlöksbröd och tzatsiki (dock ingen tzatsiki för mig jag äter ju inte sånt skräp). Och alkoholen fanns det massor utav, eller iallafall sisådär tre flak öl, två och ett halvt flak cider, cirkus 12 röd vin flaskor och fem vitt vin. Nästan så det räcker till en resturang fest till väl? Jag ställer, absolut !
Trevlig kväll iallafall, blev dock ingen utgång ! Chrill kom och hämtade mig vid två cirkus, himmlans snällt alltså :), plutt !

Några klick blev det givetvis : here it is :

   
   
   
Mia skulle lära mig stockholms posen, ner med hakan, UPP med blicken, jag lyckades väl sådär va? Haha !
 

Undra om man ska pallra sej ner och kolla på alla fina töser som går balen? Jag kommer bara bli så aviiis då ! Alla kommer vara så fina, puuhu ! Blir iallafall en sväng ner till staden sen, med mammii och en svänga förbi subway och hälsa på lite, måste ju se alex tunga också, ny piercad, (hur det nu stavas..)

Tack för mej, heeey !

Visst ja, jag gjorde en matlåda till chrill idag, är jag typ inte världens snällaste? Med min goda pastasallad, en ost baguette och två munkar med hål i i ! Schysst eller hur?

28 maj

Vaknade precis, väldigt skönt att sova, ooh jag älskar min säng ! Men nu till mitt nästa projekt för dagen, städa städa städa, rummet och gardroben, man kommer knappt in, "ooom jag kommer in? jag kommer knappt ut" . Fast måste skynda fynda lite med städningen, vilket jag är sämst på att göra för jag gör alltid lite saker imellan. För vid sex ska man vara på plats på vätterstranden. ojoj, nu känner jag mig stressad. Bye !

Kom på att jag glömmt bjussa på lite bilder ifrån lördagen:
   
(Micki lilla, Louise lena och Karin, Johanna och Malin, Micki unt jag !)
   
(Malin Annie och Elin, Annie öppnar prelle, Karin Malin och Jenny, micki unt jag)
 
(Lena Karin Johanna Elin Malin Och Jenny, Annie och Emilia på väg ner city.)
image581

Puss & Kram !!

27 maj

ååh ni kan inte ana vart jag har spenderat HELA min lediga dag idag? kom precis hem typ. Joo !
I Ullared, faan fint alltså ! Jag, Micki, Millan och Jenny åkte vid åtta i morses, herregudarnas vad trevligt det har vart ! Massa shopping också såklart ! Dagens bästa kap var nog ändå ett par blåa chinos för ynkla 29,95 spänn ! ma gad inget kan vara billigare än ullared ?! Hur bra dag som hellst, Tack för trippen tjejer ! Bara sisådär 2000 spänn fattigare, men whatever? Ser starkt fram emot nästa tripp :D, nu när det bilr. ! Bangade ju Göteborg resan imon, fifan, meen jag måste hålla lite i cachen och ta lite sovmorron imon faktikst ! Hade ju varit dö trevlans att hänka, men, det finns alltid ett men ! Imon är det chill å grill å dill på vätterstranden ! Himmla mys !

Lite ullared pics här :

  
  
   

Sista bilden är så jäkla skön, Jag insisterade (heter det så?) iallafall på att man kunde springa lika fort som en bil kör på en 50 väg, alltså 50 km/h. Emilia hoppade direkt ut och testade, haha ! Tyvärr så hade jag fel, men de va iallafall 20 km/h. Vi skyller på skorna, höhö ! Men erkänn att det känns som man kan springa så snabbt när man kör i 50, haha!

Ska göra en liten egen goodiebag till Elin från mej, som hon ska få på torsdag :D ! hihi !

Näpp nu ska jag checka alla mina nya stuff !

25 maj

Yes då är det väl meningen att jag ska berätta om min helg, fredagen spenderades som sagt först med käk på piren. Slängde väl inprincip i oss maten och hinkade i oss två cider för att kunde skynda hemmåt igen. Fick bord ute och värmen va inte den bästa trots solig dag ! Så de vart bara till att skynda fynda hem till malgot i värmen med en mellanlandning på Subway för pissepaus ! Sen efter förfesten traskade vi vidare till Centrum, bra skit ! Bra kväll ! Följde med Elin till jobbet på morgonen och hängde lite där. Åkte hem satte mig här vid datorn, va så himmla ointressant och hade så himmla boring så jag åkte ner till stan till subway igen :) !

Yes Yes lite picture ifrån fredagen :
Inte så seriösa kort, men det får man väl bjussa på !
   
   
  

Igår vart det happybirthday firande hos Annie, men gott käk å mummsig hemgjord glasstårta och alkohol ! Lite melodifestival på på ljudlöst, för lenas skull, haha ! Annie mannekängade i sina nya victoria secret trosor som hon fick ! Dö tjusiga ! Sen blev det buss ner till Centrum, max mat vid två. gaaad va det satt fint i magen alltså ! trevlig kväll trevlig kväll.

Idag har vi varit hos famo och käkat exotics planka, mumms !
Nu ska ja kila vidare. Bye !

22 maj

I morgon är det löning, guuuv så gott med money. money , money :) ! Jobb imorgon nio till fem, kvällen kommer väl förmodligen spenderas med käk och så på piren med Elin, Malgot och Alexandra ! Värsta mys ! sen vidare på mellan fest antagligen, vi behöver ju inte leka rika män bara för att lönen har kommit :) ! Lite sparsamma måste man ju vara ! Lördag har Annie sitt 20 års firande, så då blir det kalas för fulla muggar ! Jag och Millan ska göra det till ett himmla ståhej ! hoho !
Ska väl hålla mej lite på mattan på centrum (om det blir centrum), så jag inte blir nekad i baren ännu en gång ! Ingen tequlia för min del heller ! usch, den där tequila smaken sitter fortfarande kvar inom mig sen bulgarien resan tror jag, haha. Sisådär snart två år sen, guuuv vad jag saknar den resan !

Har hittat en himmla fin bikini också, hmm ska man slå till?



Jaja, nu ska jag ringa Elin !

Kisses.

20 maj

Dagen har varit kalas bra ! Blev först en lunch på sir simons, inget gott där idag så det fick bli pizza för min del, fast de är ju inte heller helt fel :) ! Gick sen till subway en svänga, vart annars? Mötte upp Millan och Johanna sen och köpte prelle till Annie, hoppas den blir bra lite svårt de där med prelle ibland. Iallafall efter det blev det dags för klippning och allt som hör de till, så nu är jag fresch igen, hoho ! Skönt att få iordning på ruffset lite. Elin, Malgot och Angelica kom och väntade på mig medans mitt hår skulle klippas klart, gick sen en snabbis till ja, Sub efter det trallade jag och Elin vidare hem till Torpa !

Och nu ska jag nana, så jag orkar en heldags jobb imorgon ! Sovmorron, glidigt !

Jag diggar dig.

19 maj

Och ja, Jag lever ! Så jäkla trött bara så jag vet inte vad ja ska ta mig till? Slagga lite kankse? Bra tänkt !
I lördas vart de ju årets vårfest med IKEA, och hej hoppsan vilket ståhej ! Dagen började med jobb till tre, sen hem och skynda fynda för att åka vidare till Tina på förfest och sen vid sju buss upp till IKEA ! Inga direkta skandaler faktiskt, men hur kul som helst ! Maten va ioförsej usel, live bandet vart dö bra " 036 schalallala !" Blev anmäld till kareoke tävlingen,gaah ! Jag, Klara och Madde, slutade väl med att ungeför halva resturangen vart på senen och sjöng och stojjade sen, kommer dock inte på vilken låt vi sjöng? Någon sån där vanlig, typ fångad av en stromvind eller främlig ! Fick iallafall ett pris för det, ett rivjärn, höhö. Som det spelades luftgitarr på sedan för fulla muggar. Fick också en mössa ifrån bandet, 036. Annars? Vissa var kalas fulla, vissa ramlade och blödde massa i ansiktet, andra höll sig lite mer på mattan, vissa klädde av sig och ja kan väl fortsätta...

Annars har ja inte gjort alls mycket, jobbat hela helgen och idag. Imon är jag ledig ! Tjohooo ! vad skönt ! 
Ska klippa mig också, gaah vet inte om jag gilalr det? En frisör som jag inte haft innan, känns lite sådär? Fast det är jäkligt skönt efteråt ändå, en meter hår mindre inprincip ! Blir en svänga på stan med Emilia också, shoppa presenter !  

Yes, dags för duscha ! shooo !

16 maj

Götebrog va hur bra som helst ! En super trevlig hel dag med Emilia ! Massa fina godbitar med mig hem ! Eller det fick bli, tre klänningar, två långarmade, ett linne, en kjol, en tischa, underkläder, smycken och en satin jacka typ. Himmlans nöjd med allt faktiskt ! Nu får jag väl låta götebrog vara nån månad om jag ska komma ifatt med min ekonomi, haha.
Gränna är nästa projekt som väntar iallafall, och det kostar ju inte många kronor :) !

Köpte iallafall två gejjer jag kan ha på sommar temat imorgon, en blommig klänning eller en svart blommig kjol och svart linne? Nu är frågan vilket av de jag ska välja? Om jag ska vara sommar sommar eller bara sommar !?

Slutar halv åtta, händer de nått kulit så tveka inte på att ringa ;) ! haha !

Btw ettårochniomånaderidag.

14 maj

Det jag stör mig mest på är nog att du bara låter det rinna ut i sanden, så jädra töntigt enligt mig. Att du äns inte kan prata om det, och säga vad du vill ha sagt ! Du bara skiter i att höra av dig i stället, och låter det rinna iväg..

Jag kommer inte älska dig för resten av livet.
Vill inte leva med tungan hängades utanför
och tycka synd om mig själv.

Jag kommer inte höra av mig igen,
och jag kommer inte ta skulden.
Så säg det och få det gjort,
det finns bara ett enda sätt att brinna upp.

Varför måste vi såra varandra?
Något säger mig att du blir borta en lång lång tid....




Iallafall imon blir det en heldag i Göteborg, underbart ! Hoppas på massa fin fin shopping ! Kankse ska passa på att leta efter något till vårfesten som är i helgen? Sommartema, svårt tema tycker jag ?! Ska man glida runt i bikini lixom?, nej tack never ! gaah, så vad kan man ha på sig?
Hoppas göteborg har massa godbitar att bjuda på imorgon !


"Om kärlek vore tid skulle jag ge dig en evighet"

13 maj

Tänkte bjussa på lite ja vad man nu ska kalla det, bilder ifrån fredagen :

       
- Angelica fyllde år, självklart innehöll paketet bajja päron.
- Angelica, Jag, Elin och Malgot iallafall ! Så att säga.
- Där kom posen fram igen, den har faktiskt inte varit med på ett tag? Väl?
- Bilden får tala för sig själv. smulad i kotten !
- Ehm, ja, vidare till näste bild ! haha
- Elin och Malot, gullefjun !

Va näst intill bomb säker på att jag inte hamnat på några vimmel bilder, men ack så det sprack, så fel man kan ha (ibland) !
- Iallafall, Jag och my next best gay friend !
 image542

  
- Perfect match ♥ !
- Jag och Andy, Robbans man så att säga !

Sist men inte minst, från förra veckan. Dan för dan innan våran lilla gosse flanders skulle flytta till Stockholmo, för att börja slita på Barkaby ! apuuuuu !
image550

Yes yes, nu ska jag iväg och fika, himmlans gott ! Sen till solarieöarna tänkte jag mega längesen jag besökte dom, sen vidare till torpa ! Japp, det är väl min dag ! Imon ska jag bjussa Elin på lunch, guuuuv så snäll jag är ! Vem vill lixom inte ha en kompis som mej?

12 maj

Idag har dagen bestått av jobb mestadels eller iallafall elva till halv nio. Igår missade jag iallafall inte den underbara solen, var ute och glassade med Elin helaste dagen uppe i stads parken, as goodie ! Mer av solen, tack!
   

Göteborg på torsdag, verkligen en hel dag ! Det ser jag starkt ifram emot alltså !
Shoppa upp mitt deppiga humör lite, och göra mig själv lite mer pepp så att säga !

Nu måste ja kila vidare, önska mig lycka till !

10 maj

Ojoj vilken karatefylla det blev igår, på tok för mycket av det goda, usch ! Missade en hel dag med sol ida, jag gick inte upp föräns vid fem idag ungefär, pallade verkligen inte ! Men nu börjar jag bli pigg i bäret igen, så att säga !
Iallafall kvällen började hos Alexandra, mycket trevligt, som vanligt med dom :) ! Vidare till Centrum, en svänga till harrys också och sen ja de va väl det.. Resten vill ni nog inte höra :) ! höhö !

Tillslut så va de ju dags att röra på fläsket, så jag fick efter många om och men pallra mig upp ur sängen, för då va de dags att åka till gränna och käka vid hamnen ! Tok mys ! Verkligen ! Trots min gårdag så pallrade jag mej faktiskt utanför dörren även i kväll ! Fast bara till brollan, fick knappt i mej en cider, tror min kropp stöter bort allt som har med alkohol att göra idag .!

yesyes, annars är det piss, jag börjar vänja mig vid dehär nu !
Hur man än vänder och vrider, kruxat och fluxar så blir det verkligen inte bra !
Det kankse är meningen att de ska va såhär nu? ärligtalat så vet jag faktikst inte !
Fy bubblan !


 
Denhäringa going låten har gått om och om igen ur mina högtalare.


6 maj

Japp, sjätte maj redan ! Ett tagsen jag skrev, har inte haft orken, massa krångel just nu ! Gaah !
Men har iallafall hunnit med endel, valborg, jobb, en hel lugn helg och kalas för min bror som fyllde 22 igår. Congrats ! Idag har jag spenderat min lediga dag med att fika med Annie och Emilia, blev bara fem timmar denna gången. Lite stan å sådär också. Emilia fyller glasbanken idag, massa grattis till dig också ! Annie fyller om en vecka, oj vad jag börja känna mig sen i utvecklingen asså, så att säga !

Annars är allt bra allmänt dåligt, good news? No No ! Så ja, jag har inget mer vettigt att skriva !
Gått en hel vecka nu, kors i taket ! Det är länge, för mig ! jisses ! Men heey, jag har överlevt, tro det eller ej ! Mycket tack till Elin som stöttar mig på fritiden och Klara som stöttar mig på jobbet !! Ni ska ha varsinn guldstjärna !


yes, bjussar på denhär ! Feeestlig !