OOH NO!

Fortfarande sjuk och missar kvällens festligheter :(.. Onsdags Middag & Dessert på någon fin restaurang! Bohoo. Känns som dom vatt iväg hur länge som helst nu, fast de är nog bara fyra timmar! Men ska nog ringa hem dom snart :)!

Idag har jag varit på Fotvård, så nu är mina Tassar baby lena och fina & putsade till tusen! Fick även Axelmassage, Ben massage, Arm/Hand massage och Fotmassage. Shiiises va fotmassage gjorde ont, a hell of pain,  men jag är ju en tuff brud i lyxförpackning så försökte att inte röra en min! Han tyckte jag va grymt tålig, Stålkvinnan typ.. Han skulle bara veta va ont de gjorde, nära till tårar typ. Men ack så bra efterråt!

Men de va ganska coolt! För medans han Masserade fötterna så frågade han om jag hade problem med min mage, SJUKT! För de stämmer ju? Hur i hundan gubbar kan man känna de på fötterna? Han kännde även att ja frös mycket om fötterna på vintern? Hmm. Tro pelle att jag gör det när ja stamplar runt i mina Converse.. Men ändå? Jag blir lite förvirrad?

Har ett mega mega problem!
Jag tycker inte jag har shoppat alls mycket, faktiskt! Men har försökt att prov packa nu. Oh jag kan meddela att de är KÖRT! B i g T i m e !! Både med Vikt och Plats!! Min ena resväska som bara innehåller skor, ca 13 stycken! Väger 15 kilo. Så ynka 5 kilo kvar till kläder där ja. Good luck chuck!
Nu måste ja se vad ja ska lämna kvar och inte. Projekt!


Ibland va de minsann kämpigt på Kinesiska Muren..


Kommentarer
Postat av: Nathalieg

Man kan ju ibland köpa till kilon. Gå in på de bolag du Åkte med och kolla vad d står. Vet inte om man måste köpt extra kilo innan man åkte iväg men kolla.. När jag kollade sist var d typ 5 kilo 200..

Puss

Postat av: äliin

http://open.spotify.com/track/2wuXWa84jPUoqN09HwZKs6saknar dej :)

2011-10-20 @ 13:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback