MY DAY.

Grillfesten igår vatt ypperlit bra och maten MUMMS! Den grillade Oxfilen satt som en smäck! Det va en salig blandning av folk. Svenskar, Kineser, Amrekaner, Thailändare & Italienare ! Började med grillning, drinkar & en supergod shot LimonCelli eller nått. Sedan begav vi oss till någon liten pub med Live Band. De påminnde om små klubbarna i London typ. Sedan gick vi till grannstället & käkade Dessert!

Idag har vi besökt IKEA!! Wihoo! Ätit köttbullar!! Mycket billigare priser i Resturangen än hemma! Knepit? Men köttbullarna smakade precis likadant :)! Tog en tripp igenom varuhuset med och de är ju som vilket varuhus som helst! Spanade in la Bistro sedan, Mjukglass för ynka 1 krona!! Och Korv med Bröd & Dricka Fem kronor! Och Popcorn för 5 kr. Billit billit!!

Hur som haver.
Efter IKEA så tunnelbanade vi oss vidare till Shanghaiis högsta Byggnad. Som också tydligen är världens högsta SkyWalk. Man åkte upp med Hiss 100 vångingar, det gick i ett swisch!! Sedan traskade man runt där på glasplattor å såg neråt :)! Fast va bara glasplattor på vissa ställen. Antagligen för att de finns scrays personer !

Efter det blev det kvälls mat på den goda resturangen, där man grillar sitt eget kött :)! Hur fint som helst!

Lite Bilder från Dagen;
(Så mycket mat, kom fem grejjer till sedan :)! I löööve foood! )

Gonatt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback