9 Januari

Igår kväll blev det göra kvällsmat till Chrill, blev dock inget Pb :(, fick inte in 3:an den typ hakar upp sej å grejjar så de fick bli ett herrans liv med victoria silverstedt, de dög faktiskt också. Acon och Bägg. Sen spelade vi monopol :). Måste erkänna att jag är lite bättre. För jag har norrmanstorg, hoho ! Så ikväll blir de först laga lite käk med Chrill, undra va vi ska hitta på för gott? De vanliga kanske? Kött, potatiskroketer, grönpepparsås och majs? Eller ska man testa nått annat för ovanlighetens skull? Sen blir de monopol, ugly betty och monopol igen :).

Nödvändigt de va att gå till skolan idag? Orkade inte gå upp på morronen så skippade gympan, beror nog på monopolspelandet som blev sent eller för att man hade världens underbaraste jämte sej?. Va iallafall duktig och kom vid 10, tänkte gå på religonen. Så går först å käkar, sen får man reda på att religonen är inställd. Att hon är sjuk. Då kunde ja lika väl luggit hemma och sovit några timmar till.  Tror lärare att dom kan göra som dom vill eller?

Så de blev återigen en tripp ner till stan med Elin, skulle prova ut min balklänning så dom kan sy in den å grejja, men så va de självklart stängt på tisdagar.
Så de blev en väldligt lång fika på Winer.

Ska masa mej ut med kid nu sen åka å handla.
 83347-92











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback