3 februari

Kom precis hem typ, jobbat hela dagen, segt som tusan på jobbet i dag, tiden bara låg och simmade på samma timme hur länge som helst känndes de som, men tillslut vart klockan tio över åtta, då vart vi klara :) ! Inte illa pinkat när man sltar tjugo i nio.. Åkte direkt på disney kväll, igen, på liljeholmen, det är mysigt med disney filmer faktiskt ! Blev lasange och frukt sallad till det, smarri smarr smarriit !

Ledig imon så himmla skönt att sova ut lite, när ja vaknar blir de ner på stan för en tripp plus fika med mina änglar, hinna med en snabbis till solarieöarna med kankse ? En liten promenix förbi systemet också, blev så himmla sugen på att testa den nya x cidern när maria ringde och skvallrade om den idag ! Sen på kvällen blir det moovie night med tacco eller något annat gotti gott gott !

Internet funkar, tjooochtjiiiimm !

Den här gosse filten hade inte varit helt fel att kura ner sig i nu till tv, heelt wunderbar.. Timba hade nog gillat den minst lika mycket som mej, om inte lite fööör mycket, attans bananer bara att den kostar runt tusen pix, lite too mutch för en filt va? Men visst ser den för ljuvlig ut?


Näpp, nu ska jag och Timba gå och lägga oss, så vi är pigga på dan imorgon, ny dag nya möjligheter !
Inte sant?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback