9 juni

Himmla skönt och vara ledig idag, men typiskt mej så vaknar man tidigt bara för det, vid nio tiden. Men galet vad dan känns mycket längre när man går upp tidigt klockan är ju bara barnet nu lixom, hur skönt som helst ! Fick frukost på sängen idag med, inte fy skam, vet i tusan vad som har hänt med hanen här hemma ! Har egentlgien lite jag skulle behöva styra och ställa med idag, men funderar på att skippa det, eftersom ja faktiskt är ledig, och då har man jämt jämt jämt en massa att styra och ställa i !  bättre å ta de någon dag man jobbar, om man har tid..

Precis klickat hem lite godbitar från h&m, fick nått visst shopping sug där, så dummt att de är så lång leverans tid bara. För ja kommer ju hinna glömma bort det tills dess, så då blir de en liten suprise =). hih !

Hund kurs idag också, trevlans ! Timba är såå duktig ! oftast...
Ska väl tralla till djuraffären en sväng också, köpa ltie gottit, mat och en lång lina som vi kan ha i trädgården i sommar !
Måste skicka tillbaks hans sele med som vart för liten :(, men såå himmla fin ju ! Rakans ! Ska nog skicka tillbaks hans vatten flaska med, den läcker ju för tusan ! Ja som tänkte att man kunde ha med sig den på stranden i sommar i väksan typ, men ikke !

Yej yej, om man kanske skulle göra lite nytta ändå, kanske diska iallafall..
Jag är sugen på bullar !


Kommentarer
Postat av: Sara Stavåker

Haha!

2009-06-30 @ 01:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback