1 mars.

yesyes första mars och helgen är över !! Att helgerna alltid ska gå så himmla fort, speciellt om man är ledig !
Som sagt blev fino vino med den där mary i Fredas, Alexandra joinade oss också :) gillar det sällskapet starkt, mycket trevligt mycket trevligt ! Vi tog oss äns inte en meter utanför dörren den kvällen, blev fulla av godhet hemma hos henne istället ! Innan det vcar dags att svira hem vid, halv fyra fyra tiden? Inte en aning om vad klockan va faktiskt !

Vaknade opp på lördan och va tvungen att ligga kvar lite extra för att känna efter om ja var bakis eller ej,. men inte så farligt faktiskt ! Skönt de, så hela lördagen slipper gå till spillo ! Blev en svänga på stan, inhandlade mej en klännning, jag och pappa suprisade Susanne med en hot ston massage eftersom hon fyllt år, medans hon va och gottade sig blev det en fika med daddy och brossan, mötte sen upp Linn för att fixa lite stuff ! Sen tickade klockan på och de blev stressigare än vanlgit, fem i tre va ja uppe på systemet eftersom ja helt plösligtr fick planer för lördags kvällen ! Som sedan inte blev av dock :(. Skulle till siringe på "välkommen hem partaj" för Caj och Klär, men ja kunde inte ta mej hem darifrån på kvällen/natten sen, så jag fick skippa hela partajet, väldans tråkit ! men men, får ta igen de nån annan helg ! Får ju träffa den skruttan på work imorgon !

Idag har vi varit på a6, och gisses ja va på shopping humör, ja som skulle spaaaara ! Men dedär med spara får vi väl ta nästa månad, kanske.. Köpte mej iallafall ett par nya replay jeans, två leggnings, en fin ticha, två tröjjor, ett par svarta shorts och två fotoalbumm ! Äntlgien kan ja sätta in mina kort som ja väntat på så länge ! Timba fick givetvis och lite prylar, en nya leksak, tuggben och poop påsar. Man kan nästan tro att ja har en riktig baby eftersom de ligger leksaker lite här och var, men hans favvo är klart tigger !

Söndags middag med brossan strax :), mumms !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback