Hund mys ala bilder !

HV VANN PRECIS, skohoooo ! Har varit hos morsan och kollat ikväll, och tiggt en bit käk. Kanon goda varmamackor med en smaskig sallat! Innan sudden så begav ja mej hem, fort som attsingen! Och de va ju inte länge de varade, men tjohoo va bra ! Man kanske skulle gått ut idag ändå? Naaj naaj, inte nått sugen på dedäringa!

Dagen har varit kanon bra, Timba och Naldo lekte som stollar, i två timmar konstant! Galet vad dom tycker om varandra, ti,bas nya BFF! Såå himmla gosiga! Tog oss en promenad i skogen också, och försökte ge oss på lite träning, men de gick inte så bra, iallafall inte för mej. För timba ville vara vid Naldo heeela heela tiden! Blev lite picknick också, på ett galet snett bord, så de gick som de gick, colan rullade lite hej vilt!
Jag och Nathalie har anmält oss till en ny hundkurs också, jag hoppas hoppas verkligen att vi kommer med ! ynkla tio platser ju! Håller tummarna!

Här är några få av alla bilder som togs idag :







De avslutade med en kram !! hihi söta va ?

Kommentera nu för fasiken!


Kommentarer
Postat av: maria

frikkin frikkin awesome duuude :)

Postat av: Natta

Så underbara våra små liv! Och så kul att vi går kurs igen!! Nu jävla ska vi bli grymma!! :) du får skicka mer bilder! Puss på dej

2010-05-11 @ 23:35:30
URL: http://supergiiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback