Fantastiskt!

Haft en Fantastisko helg!!

Började jobba igen i fredas, känns som det vatt jätte längesen. Men när man väl är där så känns det som man inte gjort nått annt. Slutade jobba vid åtta, så de blev det dirrmod till Karlssons för att möta upp resten på en AW. Blev sedan en svänga till Murphys. Trevlans! Kvällen avslutades med natta mat på Macdonalds :)!
Satt som en smäck!

Upp med tuppen på lördag för jobb 7-16. Sedan skynda fynda hemmåt. Slänga in sej duschen och invänta kvällens folk :)! Blev Melodifestivalen, vin och en himmla massa tilltugg hemma hos mej med fint sällskap :)! En lite mindre tillställning än förra helgen dock. Men de vatt minsann fullsatt i mitt vardags rum ändå :)! Cirkus 14 pers. Det trivs jag som fina fisken i vattnet med. Timba också :)! Begav oss sedan vidare till Pipes för lite häng!
Skippade faktiskt Harrys/Sliver för en gångs skull!

Idag har de vatt took lugnt på work. Så himmla gött!! Ska strax kila iväg för att hämta min lille bus. Som borde vara gööör tröttt!! Efter att spenderat fredag, lördag & söndag med Bella. Plus gårkvällens stojj!

Måste återigen ännu en gång städa och diska. Jössös! Men de är de plätt lätt värt!! Sen får vi se om kvällen bär av till Huskvarna eller ej! Är ju på tok för trött egentligen alltså.



Chipp Chipp!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback