Underbara du.

 
Igår vatt en väldigt jobbig dag, ett farväl som tog på krafterna och tårarna. Men vi ses ju snart ♥ ! Saknar dej så det gör ont, så grymt ensamt här hemma nu på kvällskvisten. Och det har bara gått en dag? En endaste dag?
 
Har iallafall haft en ypperli dag med bästis idag. Har hunnit med en massa. Upp med tuppen för att bege oss till ryhov. Två virrig pellar som yrade runt. Ett gips mindre, så jäkla skönt, träff med arbetsteraput och en halv svimmande Angelica. Haha. Sedan bums ner till staden för en snabbis fika innan det va dags för ögonfransförlägning :)! Fick för oss att vi skulle ta med hundarna på promenad och grilla korv i vattenlednings parken i denna kyla. Sagt och gjort. Och det va minsann en upplevelse i sej. Lyckades dock med värsta bästa glöden ever. Mörknade på en aning så de vatt kolsvart och as kallt när vi skulle trippa hemmåt i nedförsbacke i skogen inte nog med det så va det isbana ner! Jissses!! Vatt bud på plastpåse åkning på vägen ner asså!
 
Hem kom vi tillslut, och hela oss va som två isbitar. Har nog aldrig haft så ont av kyla i tassarna i hela mitt liv. Converse is the shit. Amalia! Hoppade runt som en hoppande böna här hemma. AJ AJ AJ dom tinar dom tinar. Vilken smärta alltså. Jag säger då de, vi lyckas med det mesta.
 
Movie och Efterlyst hanns med också, och home delivery på Chips, dipp, choklad, morätter och gurka.
 
Jahaja, då ska man försöka att krypa ner sej själv, ensam... puuuh.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback